Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-05-2006   #201 (mesaj-linki)
Cvp: Asla Bitmeyen Konu...

Bir sevda kompozisyonuydu yazdıklarım...
Giriş te ben,
Gelişme de, sonuç ta...
Ve en sevmediğim bölümüydü sonuç,
Beş puan bile vermezdim bir öğretmen olsaydım..!
Ama dedim ya;
Bir öğretmen olsaydım
Yalnızca aşkı öğretirdim sana...
O zaman sen de benim gibi geceye bırakırdın ödevlerini...
Ama yoksun artık..
Kimbilir kimlerden ders alıyorsun şimdi? ..

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-05-2006   #202 (mesaj-linki)

gitme
bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk
şaşırır yönünü rüzgarlar
bütün pınarların suyu çekilir
solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm

BİR HASRETLİK YÜZÜN VARDI.. BU KALP SENİ UNUTRU MU, KALBİM SENİ UNUTUR MU...

ANLAMI YOK TÜM SÖZLERİN, YAŞANACAK SENELERİN....

DÜN YİNE YAPA YALNIZ DOLAŞTIM SOKAKLARDA, GÖZLERİMDE YAŞ, KALBİMDE SIZI...

NE OLACAK HALİM..!?
NE OLUR ANLA BENİ.. GELİYORUM SANA
Eski 04-05-2006   #203 (mesaj-linki)
srwhite

kalbiniz kırıldımı ,arkadan vuruldunuzmu ,açıkça çıkar hesapları yüzünüze çarptımı,düşmanlıktan sarsıldınızmı,sahte gözyaşları sizi duyarsızlaştırdımı ,hiç senelerinizi nasıl düşünmeden geçirdiğinizi ,insanların hayatınızdan neler çaldığınızı düşündüğünüz oldumu; en güvendiğiniz birden güvenemediğiniz oldumu,hayatınızı kurtarmak için yalanlar söyledinizmi en yakınlarınıza kendiniz için,depresyona girip bir kaç kere yalnız atlattınızmı ,o zaman yanılıyorsunuz hemen yardım alınızzz....günde yarım antideprasan ,bir adet uyumanızı sağlayan ilaç birde tanımadığınız duyarsız görünen bir yüze içinizdekileri fışkırtınız..birkaç kere ..sonra yine kendinizle başbaşa ..dierim iyi insanlar olur çevrenizde ..şans bizimle olsun..
Eski 06-05-2006   #204 (mesaj-linki)

Güzeller Çok Ama Meyil Birine Olur...!
Eski 06-05-2006   #205 (mesaj-linki)

Nice gemiler geçti bu limandan, bazen sabah bazen gün batarken,kimi uzun uzun çaldi düdügünü,dalgalar köpürdü, deniz agladi. Kimi sessizce gitti,gözyaslarini saklayarak. Martilarin çigligina karisti hiçkiriklar, çok gemi ayrildi bu limandan, kugu gibi süzülerek gitti bazisi, bazisi ürkek, bazisi korkuyla bazen de hiç gitmek istemediler. Aslinda rüzgâra direndi yelkenler. Kimini deniz aldi götürdü zorla, ve hep birisi oldu geride kalan,havada asili kalmis,küskün bir el ve deniz,küskün islak gözler. Çok ayriliklar gördü bu deniz, bu liman, kimi döndü kisa bir süre sonra kimi asla dönmedi.

Yine ayrilik zamani deniz, mavilik, iskele ve sonsuz mavilik her sey ayni. Ama hayir bu ayrilik ayni degil. Daha önce rüzgâr degmedi yelkenime, dalgalar dövmedi kanatlarimi böylesine. Böylesine çekip gitmedi tek basina. Sadece düsledi.

Hep ayni cosku, hep ayni tutku beni ayakta tutan ve simdi denize açilma zamanı. Ne liman tutabilir beni nede iskeledekiler. Bir tek deniz gerçek olan gitmek, yada dönmek degil. Iste martilar yerini aldi.Gidiyorum...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
dün yine yapa yanlız, dn yine yapa yanlz,
Asla Bitmeyen Konu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Neyi Asla Reddetmezsiniz? ahmetseydi Forum Oyunları/Online Oyunlar 3073 5 Saat Önce 16:26
Rüzgar - Bitmeyen Geceler Naesse Türkçe Şarkı Sözleri 0 26-08-2008 01:13
Nalan - Bir Daha Asla nünü Türkçe Şarkı Sözleri 0 16-06-2008 16:27
Baha - Bitmeyen Çile Mystic@L Türkçe Şarkı Sözleri 0 26-02-2008 17:05
Asla - Asla Nedir - Asla Hakkında Kral_Aslan X-Sözlük 0 10-12-2007 23:04
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:49Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12409997 saniyede (68.50% PHP - 31.50% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz