| | #501 (mesaj-linki) | |
| ![]() | |
|
| | #502 (mesaj-linki) | |
| Ne Bu Dünyaya Ne De Bu Bedene Güvenirim Ben. Bunlar Gecici Bu Dünyayı da Bedenı De Tanrı Yaratmış olsa Bıle Gerçek Dunya Gerçek Yasam Bu Degil .O Nedenle Yıpranmalarını Sevinçle Bır Karsılarım Cunku Bedenın Dayanaksızlıgı Ilahi bır msj aslında. Bu Bedene İnanma Onun Arzularının Esiri Olma Daha Derindeki ve Daha İçerdekine bak. Onu gormeye Calıs Cunku Bu hıc Yaslanmaz | |
|
| | #503 (mesaj-linki) | |
| Sevgi emekmiş ; Emek ise vazgeçmeyecek kadar , ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... Can Yücel | |
|
| | #504 (mesaj-linki) | |
| ![]() | |
|
| | #505 (mesaj-linki) | |
| Ben gidince... Sen biteceksin... Çünkü! Göz tanıklık edemeyecek kadar dolu, Yara tedavi edilemeyecek kadar derin, Dil şaşılası kadar şaşkın,.. Ve,.. sen lanet aşkım. Az önce,.. Battın..... ![]() | |
|
| | #506 (mesaj-linki) | |
| Hayatım öyle hızla akıp gidiyor ki durup bakamıyorum bile.. | |
|
| | #507 (mesaj-linki) | |
| YAŞLANMAK WE YANLIZ KALMAK BUNLARIN YANIN DA GERÇEKLERİ GÖRMEK ALLAHI DAHA ÇOK SEWMEK | |
|
| | #508 (mesaj-linki) | |
| ![]() | |
|
| | #509 (mesaj-linki) | |
| ![]() | |
|
| | #510 (mesaj-linki) | |
| Acıktım Acıktın Acıktı | |
|
![]() |
| Etiketler |
| asla bitmeyen konu, mavi karanlık, msxlabs, neutralizer | asla arkana bakma dostum, asla bitmeyen, asla bitmeyen konu, babadan yenilen dayak, |
Asla Bitmeyen Konu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Neyi Asla Reddetmezsiniz? | ahmetseydi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 3322 | 1 Hafta Önce 16:49 |
| Asla - Asla Nedir - Asla Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 3 | 09-01-2010 00:48 |
| Rüzgar - Bitmeyen Geceler | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-08-2008 00:13 |
| Nalan - Bir Daha Asla | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 15:27 |
| Baha - Bitmeyen Çile | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 16:05 |