| | #1 (mesaj-linki) |
Akıllı mı olmalı yoksa deli mi olmalı? Bir çoğumuz yaşamımızda akıllı rölü ile deliyi oynarız :.... bir kısmımız da deli rölü ile akıllıyı oynarız sizce hangisi daha mantıklı...? Ben'im şahsi görüşümdür...! Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, Deli ol, dünya senin kahrını çeksin ! .... Lütfen konu hakkında görüşlerinizi yazı ile teşekkürlerinizi teşekkür botunu kullanarak yapın Son Düzenleyen NoRanynn; 23-06-2006 @ 17:19. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Metrix gibi sormuşsun valla. ama sadece şunu biliyorum ki tartışılması kadar saçma bir konu daha bilmiyorum akıl zihin konusunda. vardır ve insana mahsusdur. tartısınca baska bişey çıkmayacak. Ama gene de bana kalsa deli olurum, Dünya benim kahrımı çeker ![]() Bunun gibi bi şey akıl... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Zor Olanı Yapmak İsterim. Zor Olanı Başarmak İsterim; Akıllı Olup Akıllıca Davranıp Akıllıca İlerkemek, Deli AKıllıca Davranmak İsterim; Aşık Olursamda Farketmez Deli Olup Deli Yaşayıp Delice Hareket Etmek İsterim.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
akıllı olup deli gibi görünmek uygundur=) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
bu konu tartışılıp bitmez çünkü her insanın bazen akıllı bazende deli olduğu bir tarafı vardır yani ...en akıllı insanın bile bazen deliliği tutabilir yani..... ben zaten deliyim....... ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| deli mi akıllı mı, deli rolü, deliler mi akıllı, deliler mi akıllı yoksa, dünyanı en deli insanı, dünyanın en deli 10 insanı, dünyanın en deli insanları, dünyanın en deli insanı, dünyanın en delı ınsanı, insanların deli tarafı, |
Akıllı mı olmalı yoksa deli mi olmalı? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Televizyonunuz Bunlara Sahip Olmalı | CrasHofCinneT | Güncel Konular | 0 | 4 Hafta Önce 04:22 |
| Nazan Öncel - Aşk Olmalı | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 20:50 |
| Bülent Ortaçgil - Olmalı mı? Olmamalı mı? | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 11:08 |
| Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 23:42 |
| Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 01:10 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||