| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: Cola´nın Faydaları (Trajikomik) İçmeyin kardeşim şu mereti..Hijyenik değil iştee.. ![]() ![]() | |
|
| | #42 (mesaj-linki) |
Cvp: Cola´nın Faydaları (Trajikomik)
arkadşlar bn tam bi kola baımlısıym...gnde 5 ltreye kadr warıo we akan hastasıyımmm..ayakta duramıorum 2 sene oldu içmedn duramıorum...kolann btn zararlarını biliorm nerde yabıldıını nası yabıldıını hebsini bliorum hatta şaht ble oldum içtiğim kolann içnden küçk maddeler çıktı... we eğer kolann nelerden yabldıını görmek isdiosanıss sadece kolayı çok sıcak bi halde bqardağa dökn we görüjelksizndr ama gene dee içiorum.. we israile yardm falan felan beni ilglendrmio...ben kmse içn trkiye içn yada vatandaşları içn kendi zewkmdn vasgeçmem..coca cola dan başka bi marka da içmiorum we mutluyummmm... hem de çok... arkadşlar bn tam bi kola baımlısıym...gnde 5 ltreye kadr warıo we akan hastasıyımmm..ayakta duramıorum 2 sene oldu içmedn duramıorum...kolann btn zararlarını biliorm nerde yabıldıını nası yabıldıını hebsini bliorum hatta şaht ble oldum içtiğim kolann içnden küçk maddeler çıktı... we eğer kolann nelerden yabldıını görmek isdiosanıss sadece kolayı çok sıcak bi halde bqardağa dökn we görüjelksizndr ama gene dee içiorum.. we israile yardm falan felan beni ilglendrmio...ben kmse içn trkiye içn yada vatandaşları içn kendi zewkmdn vasgeçmem..coca cola dan başka bi marka da içmiorum we mutluyummmm... hem de çok... Son Düzenleyen n3chiRock; 01-07-2008 @ 17:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cola´nın faydaları (trajikomik) Alıntı:
ve bu yazıya tüm katkısı olanlardan... En azından elimizden geldiğince engel olalım,oyuna gelmeyelim!! | ||
|
| | #44 (mesaj-linki) |
Cvp: Cola´nın Faydaları (Trajikomik) ben coco cola nın boyle oldugunu bildiğim için kesinlik le içmem cola turka içerim gerçi onunda ne kadar sağlıklı oldugu bilinmez ama | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
Cvp: Cola´nın Faydaları (Trajikomik)
ya coca colanın icindekiler her ne kadar sır gibi saklanıyor olsa da ben rekabet acisindan bunu dogru buluyorum ve suphe de duymuyorum pek.. ya sonucta bilimum bakanlıktan onaylı bi ürün bu. o logo olayı ise inanılmaz sacma geliyo bana ya adamlar kurarken bu firmayı hem de 1800lerde bunu mu dusunecekler.. ya ben seviyorum baya coca colayı..
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| coca cola içindekiler, cola nın içindekiler, cola turka zararları, colanın içindekiler, kola içindekiler, kolanın içindekiler, kolanın içindekiler, kolanın içindekiler ve zararları, nescafe zararları, nescafenin zararları, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||