| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Akıllı kadınlar neden yalnızdır? Yerinde bir tespit olmus Kendimi gördüm birden yazida Dogru söze ne denir,aynen katiliyorum. Yalnizlik kaderimiz | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Cvp: Akıllı kadınlar neden yalnızdır? Alıntı:
) ekleyecek bişi bulamadım.Yalnız şu çok komikti "Akıllı kadınlar erkeklerini başkalarına ezdirmezler. Kendileri ezerler." | ||
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: Akıllı kadınlar neden yalnızdır? akıllı kadınlara hiç bir erkek katlanamz kii | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: Akıllı kadınlar neden yalnızdır?
ben akıllı kadınların yalnız olmadını biliyordum. ![]() demeki degilmis | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Akıllı kadınlar neden yalnızdır?
akıllı kadın bilir karşısındakini anlar erkek ise hep anlaşılamamk için çabalar kadın tek bir hayat ister erkek ise özgür olmak akıllı kadın yalnızdır ve her akıllı kadın bir zamanlar yaşadıkları yüzünden akıllanmıştır bir daha aynı şeyleri yaşamamk için akıllı davranmak zorundadır.... | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| akıllı davranmak, anlaşılamamk, |
| Konu Araçları | |
Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kutlamalar | Blue Blood | Güncel Konular | 2796 | 2 Saat Önce 16:49 |
| Asla Bitmeyen Konu | Blue Blood | Kahve Molası | 1023 | 4 Saat Önce 14:27 |
| Annelerimize Özel | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1008 | 1 Gün Önce 22:03 |
| Medical Sözlük | kompetankedi | Tıp Bilimleri | 10 | 15-04-2008 20:16 |
| Hikayeler ve Öyküler -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1996 | 03-12-2006 19:50 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||