Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 25-08-2007   #21 (mesaj-linki)
Samenta
Cvp: Akıllı kadınlar neden yalnızdır? Cvp: Akıllı kadınlar neden yalnızdır?

Yerinde bir tespit olmus Kendimi gördüm birden yazida Dogru söze ne denir,aynen katiliyorum. Yalnizlik kaderimiz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-09-2007   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
NoRanynn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Akıllı kadınlar erkeklerini başkalarına ezdirmezler. Kendileri ezerler. Bunu gururlarını incitmeden yapmaya çalışırlar ama sonunda hep haksız olan onlar olur. Onlar önce susar, sonra sorgular, ondan sonra da cevap verirler. Sustuklarında dillerini dikenli tellere dolar, konuşunca önce kendileri kanarlar…

Akıllı kadınların “konuşacak çok şeyleri olduğu için suskunlukları da büyük olur” Akıllı kadınlar kendini ezdirmez. Akıllı kadınlar salağı oynayamaz. Akıllı kadınlar kendilerine haksızlık etmez. Akıllı kadınlar “mış” gibi yapmaz. Akıllı kadınlar aşıkken de akıllıdır. Bu yüzden hep yalnız kalırlar.
Öyle güzel anlatmışki (aynı ben ) ekleyecek bişi bulamadım.

Yalnız şu çok komikti "Akıllı kadınlar erkeklerini başkalarına ezdirmezler. Kendileri ezerler."
Eski 11-09-2007   #23 (mesaj-linki)

akıllı kadınlara hiç bir erkek katlanamz kii
Eski 12-09-2007   #24 (mesaj-linki)
aileen

ben akıllı kadınların yalnız olmadını biliyordum.
demeki degilmis
Eski 27-12-2007   #25 (mesaj-linki)

akıllı kadın bilir karşısındakini anlar erkek ise hep anlaşılamamk için çabalar kadın tek bir hayat ister erkek ise özgür olmak akıllı kadın yalnızdır

ve her akıllı kadın bir zamanlar yaşadıkları yüzünden akıllanmıştır bir daha aynı şeyleri yaşamamk için akıllı davranmak zorundadır....
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
akıllı davranmak, anlaşılamamk,
Konu Araçları

Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kutlamalar Blue Blood Güncel Konular 2796 2 Saat Önce 16:49
Asla Bitmeyen Konu Blue Blood Kahve Molası 1023 4 Saat Önce 14:27
Annelerimize Özel NoRanynn Yazın Hayatı 1008 1 Gün Önce 22:03
Medical Sözlük kompetankedi Tıp Bilimleri 10 15-04-2008 20:16
Hikayeler ve Öyküler -1- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 1996 03-12-2006 19:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:13Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.16885710 saniyede (85.97% PHP - 14.03% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR