Arama

Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır? - Sayfa 5

Güncelleme: 8 Mayıs 2011 Gösterim: 37.242 Cevap: 79
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #41
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
15 günlük deneyimlerine güveniyor olmanda akıllı bir kadın olduğumu gösterir ....Yalnızda değilim ozaman soruda bir yanlışlık var soru sanırım akıllı kadınlar yalnız kalırmı olmalıydı ?? bu şartlardaki cevabım ise yine tabiki hayır olacakrı Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #42
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MaRCeLL adlı kullanıcıdan alıntı

15 günlük deneyimlerine güveniyor olmanda akıllı bir kadın olduğumu gösterir ....Yalnızda değilim ozaman soruda bir yanlışlık var soru sanırım akıllı kadınlar yalnız kalırmı olmalıydı ?? bu şartlardaki cevabım ise yine tabiki hayır olacakrı Msn Grin

cok haklısın bende hemen evlenmek istiyorumMsn GrinMsn GrinMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
23 Temmuz 2008       Mesaj #43
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Akıllı kadınlar yalnız falan değildir.. Bu sadece yalnız olan bazı kadınların; kendi kendilerine "Benim neden sevgilim yok?" veya "Ben neden düzgün bir ilişki yaşayamıyorum?" sorularını sorduktan sonra, sadece ama sadece kendilerini tatmin etmek maksadıyla uydurdukları birşeydir..
Zaten akıllı kadınlar yalnız oluyor dersek eğer, bunca sevgilisi olan bayana bir bakıma aptalda demiş oluruz.. Kaldı ki hiç alakası yok, çünkü şahsen benim bütün sevgililerim oldukça zeki ve akıllıydı..
Bana kalırsa akıllı olmayan birileri varsa eğer; bunlar kesinlikle yalnızlıklarının sebebi olarak "Yüksek IQ"larını gösteren kişilerdir ..
Gerçek anlamda akıllı kadın ise asla ama asla yalnız kalmayan, aklını birazda sahip olduğu şeyi kaybetmemek için kullanan kadındır..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 19 Temmuz 2017 23:54
Atay - avatarı
Atay
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #44
Atay - avatarı
Ziyaretçi
Atay Doğrulari soyler hiç bi kadın yaLniz değiLdir Msn Happy

ve saç kelimesi bizde meşurdur hata yapan her kadına soylenir. bizde uzun saçliyiz ( karizma )
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2008       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İnsanların yaradılışından gelen bir özellik bu... Yani kadının zekasının biraz daha erkeğe oranla düşük olması... Lafımı terse çekmeyin, kadınlar gerizekalı demedim. Ama bakarsanız genelde tanınmışlar, mucitler, alimler, ermişler ve özellikle peygamberler hep erkek... Bu açıklama da yeterli olur umarım... Kadınlar hakkında tam teşekküllü bilgi edinmek isteyene adres, Kur'an da Nisa Suresidir. Kimse terse çekme alınma gibi şeylerle bana cewap yazmsın bu konuda... Söylediklerim gayet açık ! Msn Happy[
Son düzenleyen perlina; 19 Temmuz 2017 23:54
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #46
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
hayır efendim gayet açık yazmamışsın!tam aksine bişiler sacmalamışsın
söyledigin sürede konumuzla ilgili bir ayet göremedim.
bu arada konumuz üstünlük yada kim daha akıllı degil.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Lavie adlı kullanıcıdan alıntı

hayır efendim gayet açık yazmamışsın!tam aksine bişiler sacmalamışsın
söyledigin sürede konumuzla ilgili bir ayet göremedim.
bu arada konumuz üstünlük yada kim daha akıllı degil.

Tam tahmin ettiğim gibi, yine bir bayan we ne kadar uyardımsa da yanlış anlıyor... Erkek arkadaşın warsa o okusun !!!

BU ARADA, BENİM SÖYLEDİKLERİMİ TAM TEŞEKKÜLLÜ OKURSAN ZATEN KİMSEYE CİNSİYETİNDEN DOLAYI Bİ AYRIM DA YAPMIYORUM... SEN NE KADAR FEMİNİSTSEN BEN DE O KADAR HUMANİSTİM. BAK SANA NE DİCEM; İNSANLARIN EN HAYIRLISI, İNSANLIĞA FAYDALI OLANDIR (HADİS-İ ŞERİF) DİKKAT ETTİYSEN İNSANLIĞA FAYDALI OLANDIR DİYOR.. FEMİNİZME DEĞİL
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Temmuz 2008 12:19 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #48
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
seninle anlaşamayacagımız kesin .ben feminist degilim arkadaşlarla aramdaki komik bir espiriMsn Tonguebeni tanıyan herkeste bilir.

yazılarınız konuyla alakalı olursa sevirim.
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #49
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
akıllı kadınların konusacakk cok seyleri oldugu ıcen suskunluklarıda böyük olar .. akıllı kadınlar kendini ezdirmes, akllı kadınlar salagı oynamaz,akıllı kadınlar kendine haksızlık etmes, mış gibi yapmaslar akıllı kadınlar aşıkkende akıllıdır bu yuzden hep yalnız kalırlar
bence bölee Msn Happy
Son düzenleyen perlina; 19 Temmuz 2017 23:55
DERF_YORK - avatarı
DERF_YORK
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008       Mesaj #50
DERF_YORK - avatarı
Kayıtlı Üye
Çünkü Akılları hislerinden önce gelirr...
Hislerine güvenmeyi değil Mnatığının sesini dinledikleri yada onu Gerçek bir kalple seven biri karşısına çıkmadığı için olabilirmi ???
Beni Ona sorsanız, 1 ölüyüm. Bana O'nu sorsanız tüm kalemlerim...