| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları Ben tekstilde calışıyorum tekstilin bi dalıdadiyebiliriz bilirmisiniz bilmiyorum ama ben nakışta çalışıyorum aynızamnada desende yapıyorum 1995 te ilk okulu bitirir bitirmez başladım bu işe başka bi meslek bilmem ![]() ![]() (MsXLabs daki arkadaşlar istese onlara desen yaparım herşekil olur isteğe göre) ( NOT )ama sadece MsXLabs üyelerine ÖZEL ilgi alanlarım ise kitap okumak / pc/şiir.yazmak/hayal kormak ![]() makinelerin uzunluğu 7.5 bazılarıda daha fazla olmak özere yüksekliği de 2 mt genişliğide 2 mt vardır tabi benim çalıştığım makine farklı bazı makineler 15 adet işi birden yapar bazılarıda 30 adet. Makiler bilgiseyarlı dır ve herşey otomotikdir ip koptumu hangi kafa ip koparmışsa ışığı yanıp nüner zaten makinede olduğu gibi kafa kafa ayrı var genele hermakinede 15 adet kafa ve 12 adet iğne var ve her inedede ayrı ayrı renklervar desen 5 renkliyse makine bi rengi bitirdimi kendidisi ipi kesip diğer renge gecer. Dediğim gibi herşey otomotik biz makineciler sadece iştakarız ve makinen ayarlarını yaparız ip ayarı (v.s) düzgün yapiyormu diye makinenin önünde gidip geliriz deseni bilgiseyara kayıt yaparız bilgiseyarda makinenin hafızasına kayıtyapar ve makineyi ayarlarız ve desenin rengini (v.s) ve 15 adet kafa birden aynı deseni yaparlar bizde takip ederiz 12 saat olmak soretiyle ayak östü akşama kadar hal kalmıyor insandan anliyacağınız. Tabi bide vardiyeli buda benim çalıştığım makine buda yaptığımız desen ![]() ![]() bu pollu makina ![]() Son Düzenleyen NoRanynn; 10-05-2008 @ 11:30. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları
ben öğrenciyim msxlabs beni değiştirdi ilgi alanlarım pc kitap okumak msxlabs | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
doktorum ama hamile old icin calismiyorum simdilik | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları aslında seramik sanatçısıyım.. bir yandan ekonomi 2. sınıf öğrencisi.. 3 yıldır da hidrolikçi.. ![]() ilgi alanlarım : şiir, edebiyat, pc, msxlabs, resim, müzik, çamur(kil), aşk, ihtiras, entrika... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
bende öğrenciyim.Mimarlık okuyorum ayrıca bir mimarlık burosunda tekniker olarak çalısıyorum
| |
|
![]() |
MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Düzce - Merkez - Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 12-09-2008 03:25 |
| İstanbul - Pendik - Melek Aknil Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 11-09-2008 23:07 |
| Karabük - Safranbolu - Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 11-09-2008 18:59 |
| MsXLabs Üyelerinin Beste Çalışmaları | cnrcm | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 1 | 01-04-2008 19:03 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||