Arama

MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları - Sayfa 2

Güncelleme: 24 Aralık 2012 Gösterim: 22.602 Cevap: 120
H€L€N - avatarı
H€L€N
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #11
H€L€N - avatarı
Ziyaretçi
ÖZEL BİR HASTANEDE HALKLAİLİŞKİLERDE ÇALIŞIYORDUM BU SENE ÇALIŞMIYACAM ÇÜNKÜ KIZIMIN BANA İHTİYACI VAR SENEYE İŞİMİN BAŞINDA OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben her işe el attım elimden her iş geliyo vallaMsn Tongue
liseden sonra üni kazandıgım halde okumadım amcamın yanında fabrikada ustabasıyım işimden memmunum askerden sonra kendi işimi kurup ileriye yönelik planlar yapmaktayım ama okumaktan da vazgecmeyi düşünmüyorum okumak gibisi yohk askerden sonra fırsatım olursa acık tan üniyi okumayı düşünüyorum

ilgi alanlarım : web tasarım ...programlama...sinema...arabeks müzik vazgecemem...seyehat ...aska zamanım olmuyo ...msxlabs... sanal aleminde vazgecilmeziyim...millete göre deil kendi prensiplerim dogrultusunda yasarım ...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
öğretmenim
gelinnazo - avatarı
gelinnazo
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #14
gelinnazo - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayar ögretmeniyim ayriyetende ögrenciyim......
ilgili alan:müzik, kişisel gelişim kitapları,gezmek ve nete takılmak, yeni insanlar tanımak
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Kasım 2007       Mesaj #15
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
msxlabs mavikaranlik
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #16
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Muhasebeciyim, Şu an açıktan okuyorum ama seneye yurtdışına gideceğim. İnşaat Mühendisliği okuyacağım.

İlgi Anlanlarım : web,internet,MsX,kitap okumak,aşk.....(saz çalmayı çok istiyorum)

Akıllıyım Deli Olabildiğim Ölçüde ....
HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
8 Kasım 2007       Mesaj #17
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
Bende liseyi bitirince kendi otelimizde bir süre receptionist daha sonra 1 yıla yakın da mesul müdür olarak çalıştım akşamları boşta kalıncada otelin discosunda dj lik yapardım tabi bizim dj vardı o öğretirdi banaMsn Happy oteli kiraya verincede bi süre boşta kaldım şimdide arkadaşımın otelinde receptionistim

İlgi Alanım : müzik, msn,msx,msx gene msx Msn Happy
Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #18
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Öğretmenim.
Yabancı dilim olduğu için turizmde de çalışmışlığım var.

İlgi alanlarım: Pc ve internet ile ilgili herşey (halen öğrenciyim bu konuda.Vakit buldukça kendimi geliştiriyorum.Yeni şeyler öğrendikçe çok mutlu oluyorum.Msx bu konuda bana bir hayli yardımcı oldu ve halen olmaya devam ediyor.Ne kadar az fırsatım olursa olsun bu yüzden Msx'ten kopamıyorum.Burayı keşfetmekten de son derece mutluyum Msn Happy ) Bunun haricinde Kitap okumak, Müzik dinlemek vazgeçilmezlerimden.Şiir ve amatörce yazılar ile de ilgiliydim eskiden ama bu sırala ilham perim pek uğramaz oldu onun için süresiz ara verdim
Tiglon - avatarı
Tiglon
Ziyaretçi
15 Kasım 2007       Mesaj #19
Tiglon - avatarı
Ziyaretçi

asıl meslegim profesyonel futbol ama 9 aydır sakatım oynamıyorum internet kafe işletıyorum teknık servıslık yapıyorum hepsı bu kadar
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #20
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
muhasebeci olduğumu sanıyorum ama değilim sanırım satış çizim ne iş olsa yaparım tarzı bi tip oldum sanırım aslında çok amaçlı vasıfsızım .