Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-11-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları

ÖZEL BİR HASTANEDE HALKLAİLİŞKİLERDE ÇALIŞIYORDUM BU SENE ÇALIŞMIYACAM ÇÜNKÜ KIZIMIN BANA İHTİYACI VAR SENEYE İŞİMİN BAŞINDA OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-11-2007   #12 (mesaj-linki)

ben her işe el attım elimden her iş geliyo valla
liseden sonra üni kazandıgım halde okumadım amcamın yanında fabrikada ustabasıyım işimden memmunum askerden sonra kendi işimi kurup ileriye yönelik planlar yapmaktayım ama okumaktan da vazgecmeyi düşünmüyorum okumak gibisi yohk askerden sonra fırsatım olursa acık tan üniyi okumayı düşünüyorum

ilgi alanlarım : web tasarım ...programlama...sinema...arabeks müzik vazgecemem...seyehat ...aska zamanım olmuyo ...msxlabs... sanal aleminde vazgecilmeziyim...millete göre deil kendi prensiplerim dogrultusunda yasarım ...
Eski 07-11-2007   #13 (mesaj-linki)

öğretmenim
Eski 08-11-2007   #14 (mesaj-linki)

bilgisayar ögretmeniyim ayriyetende ögrenciyim......
ilgili alan:müzik, kişisel gelişim kitapları,gezmek ve nete takılmak, yeni insanlar tanımak
Eski 08-11-2007   #15 (mesaj-linki)

Cevap Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:17Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08975911 saniyede (55.65% PHP - 44.35% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR