| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları Muhasebeciyim, Şu an açıktan okuyorum ama seneye yurtdışına gideceğim. İnşaat Mühendisliği okuyacağım. İlgi Anlanlarım : web,internet,MsX,kitap okumak,aşk.....(saz çalmayı çok istiyorum) Akıllıyım Deli Olabildiğim Ölçüde .... | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları Bende liseyi bitirince kendi otelimizde bir süre receptionist daha sonra 1 yıla yakın da mesul müdür olarak çalıştım akşamları boşta kalıncada otelin discosunda dj lik yapardım tabi bizim dj vardı o öğretirdi bana oteli kiraya verincede bi süre boşta kaldım şimdide arkadaşımın otelinde receptionistimİlgi Alanım : müzik, msn,msx,msx gene msx ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları
Öğretmenim. Yabancı dilim olduğu için turizmde de çalışmışlığım var. İlgi alanlarım: Pc ve internet ile ilgili herşey (halen öğrenciyim bu konuda.Vakit buldukça kendimi geliştiriyorum.Yeni şeyler öğrendikçe çok mutlu oluyorum.Msx bu konuda bana bir hayli yardımcı oldu ve halen olmaya devam ediyor.Ne kadar az fırsatım olursa olsun bu yüzden Msx'ten kopamıyorum.Burayı keşfetmekten de son derece mutluyum ) Bunun haricinde Kitap okumak, Müzik dinlemek vazgeçilmezlerimden.Şiir ve amatörce yazılar ile de ilgiliydim eskiden ama bu sırala ilham perim pek uğramaz oldu onun için süresiz ara verdim
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları asıl meslegim profesyonel futbol ama 9 aydır sakatım oynamıyorum internet kafe işletıyorum teknık servıslık yapıyorum hepsı bu kadar | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları
muhasebeci olduğumu sanıyorum ama değilim sanırım satış çizim ne iş olsa yaparım tarzı bi tip oldum sanırım aslında çok amaçlı vasıfsızım .
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| top meslek grupları, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||