| | #1 (mesaj-linki) |
MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları
Evet MsX Ailesi kocaman bir camia olduk.. Peki hangimiz hangi iş gurubunda faaliyet gösteriyoruz. Hiç merak ettiniz mi?.. Belki ileriye dönük benzer iş arkadaşlıkları oluşturabilir, bilgi paylaşımınızı meslekleriniz içinde kullanabilirsiniz.. Önce ben başlıyorum ... Meslek : kompetankedi= Nalburiye ( Boya, hırdavat elektrik malzemeleri parekende satış) İlgi Alanı: Elektronik | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Gurubları inloVe asıl meslek öğrenci şuan özel bi şirkette satış temsilcisi olarak çalışıyorum (geçici bir iş, ilerde kendi mesleğimi yapmayı düşüyorum) ilgi alanlarım:pc,resim,rap,maltepe,istanbul v.s. ... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek GurublarıBen suan Doktor Asistani olarak özel bi Üroloji muayenesinde 3 Yillik staj yapiyorum ve ayrica haftada iki gün de saglik meslek okulu suan 1'nci senemdeyim... ![]() Ilgi alanlarim: Pc, Müzik ve Insanlarla ic ice olmak | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Gurubları selamlar ben dinazor1962 tekstil ,turizm,ozel sigortacilik(emeklilik ve saglik sigortasi) yaptim yaklasik 7 aydir emekliyim ilgi alanlarim :deniz, tatil, muzik, msn, guzel kizlar ve msxlabs fobi: cirkin kizlar | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Gurubları N O R A N Y N N![]() Meslek : Mimarım. Aynı zamanda Boş günlerimde Bir Cafe'de Gitar çalıyorum,Karakalem Resim yapıyorum, Şiir yazıyorum ve Web ile uğraşıyorum.. İLgi Alanlarım ; Resim , Müzik ,Gitar, MsXLabs, Edebiyat, Aşk (Çoğaltılabilir. )
| |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| meslek grupları meslek grupları ve resimleri meslek grupları ve resimleri meslek gurubları ye meslek |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||