Arama

Kova Burcu Kadını

Güncelleme: 30 Haziran 2009 Gösterim: 10.833 Cevap: 7
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir Kova kadınını çekici kılan, onu tanımanın imkansız gibi görünmesidir. Tabii bu durum Kova Kızına gizemli bir çekicilik kazandırıyor. Fakat, sadece bilmece çözmekten hoşlananlar için... Bu kızların ne zaman ne yapacağını anlamak neredeyse imkansız gibidir. O, zamanın dışında yaşarmış gibi haliyle (Gerçekten de zamanın ötesinde yaşar) çoğu zaman sizin bulunduğunuz zamana uyum sağlayamaz. Tabii bunun sonucunda da anlaşılmaz, aykırı ve çılgın gibi tanımların yakıştırılmasıyla karşı karşıya kalır. Aslında o ne bir çılgın, ne de aykırı biridir. Sadece çok zekidir.
Fakat zekası bilinen kavramların ötesini araştırdığı için de anlaşılması zordur. İşin ilginç tarafı Kova Kızları da sizi anlayamayacaktır! Bir Kova Kızı aşık olduğu zaman, bütün diğer sabit burçların yani Boğa, Akrep ve Aslanlarïın sadakatine sahiptir. Fakat, sadece aşık olduğu sürece... Zira aklı böylesine zamanın ötesine taşan bir Kova Kızının size aşık olarak kalmasını sağlayabilmek gerçekten zor bir iştir. Bir defa özgürlüğüne sınırsız ölçüde düşkündür. Üstelik size olan aşkı, onun başka konulara sevgi duymasına engel değildir.
Sponsorlu Bağlantılar

SAKIN ONA BASKI YAPMAYIN

Çünkü, öğreneceği, ilgileneceği o kadar çok çeşitli konu vardır ki, aslında bütün bunların arasında size aşık olması ve vakit ayırması, onun size olan ilgisinin derecesini gösterir. Yani bir Kova Kızı size zamanının büyük bir bölümünü ayırıyorsa, gerçekten aşık olmuş demektir. Sakın ona baskı yapmayın ve arkadaşlarıyla birlikte yaptığı organizasyonlara engel olmaya kalkışmayın. Şayet onu seçim yapmak zorunda bırakacak olursanız, ne kadar aşık olursa olsun, özgürlüğünü seçmekte bir an bile tereddüt etmeyecektir. Bir Kova Kızıïnın davranışlarına bakarak onu hemen sevgisizlikle suçlayabilirsiniz. Fakat, durum hiç de sandığınız gibi değildir. Hatta zodyağın en müthiş sevgisiyle dolu yegane burcudur.

Fakat, diğer burçlardan farklı olarak onun sevgisi o derece yoğun, o derece güçlü ve o derece bütün dünyayı kaplayacak kadar büyüktür ki, tek bir şeye yöneltemez. O sevgisiyle bütün dünyayı kucaklar. Tabii siz de bunun içindesiniz. Kova Kızlarïından tipik bir eş ya da anne olmasını beklemek yanılgısına sakın düşmeyin. Zira onun için yemek yapmaktan çok daha önemli işler vardır. Tabii bütün bunlarla birlikte bir Kova Kızı için kimse iyi bir evsahibi olmadığını söyleyemez. Evinde verdiği davetlerde hayal edemeyeceğiniz bir servisle karşılaşabilirsiniz. Diğer anneler gibi hayatını çocuklarına vakfetmeyecektir belki fakat, çocuklarının geleceğini öylesine düşünüp planlar ve yönlendirir ki, hiçbir anne onunla yarışamaz. Ve bütün bunların yanısıra kendi zevklerine, hobilerine, arkadaşlarına da zaman ayırmayı bilir. Bütün bunlara karşılık çocuğun kendi ayakları üzerinde durmasını, sorunlarıyla kendisinin başa çıkmasını ve kararlarının sorumluluğunu üstlenmesini de isteyecektir.

Tabii bunun için de hiç ilgilenmiyormuş gibi bir izlenim yaratacaktır. Ama bu izlenimizin sadece bir yanılgıdan öte olmadığını bilmelisiniz. Elbette ki, onun bu ilgisi çocukların kendi işlerini görmeye başladıkları zamana kadardır. Tabii bütün bunlar Satürn etkisinin güçlü olduğu Kova Kızları için geçerlidir. Bir de Uranüs etkisinde olanlar vardır. Fakat, buluşların ve yeniliklerin gezegeni Uranüs altındaki bir Kova Kızında da bundan daha fazla bir davranış göremezsiniz. Sadece evinden biraz daha uzak, biraz daha aktif ve biraz daha sıradışı olacaktır, o kadar. Zira Kovalar ister Satürnïün ister Uranüsïün etkisi altında bulunsunlar, her iki tipte de idarecisi olan hem Satürn, hem de Uranüs etkilerini birarada görebilirsiniz.

Tabii birisi biraz daha fazla olarak. (Şayet doğum anında farklı şeyler söyleyen etkiler almadıysalar.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Kova Burcu Kadını
Kova burcu kadını özgürlüğüne düşkün,kararlı, becerikli ve değişken yapısıyla dikkati çeker. Neşeli ve keyifli bir kişiliği vardır. Çevresinde aranan ve fikrine önem verilen bir dosttur. Dostluğa çok önem verir ve kendi gibi düşünen insanlarla arkadaşlık etmekten çok keyif alır.
Sponsorlu Bağlantılar

Kova burcu kadını akılcı ve sorunlara pratik çözümler bulan yapısıyla güçlü bir karakter çizer. Çalışkandır ve giriştiği her işte başarılı olur.Maddi konularda savurgandır ve düşüncesizce para harcamayı sever.

Kova burcu kadını kendisini kısıtlayan beraberliklerden uzak durmayı tercih eder.Kişilik olarak zordur. İyi niyetli, kafaca uyuştuğu ve kendisini anlayan bir erkekle mutlu olabilir. Sevdiği zaman mükemmel bir aşık olacak ve ilişkisini keyifli hale getirmek için elinden geleni yapacaktır. Dürüsttür ve güvenilirdir. Çevresindeki insanlara karşı gayet açık ve nettir.

Duygusal anlamda hassastır ve derin hislere sahiptir.Değişikliği ve farklılığı sever ve ilişkisinin de böyle olması için çaba harcar. Hayata dair her şeyi paylaşmayı sever ve iyi bir partner olur.Evine düşkündür. Eğlenceli bir eş ve düşünceli bir anne olacaktır.

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #3
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Kova burcu kadını 21 Ocak-19 Şubat

Özgürlük isteği onu bağlanmaktan alıkoyar. Hiç kimseye ait olmak istemez, herkesle birlikte olmayı tercih eder. Ancak özgürlük isteğine müdahale etmeyen biri ile yapabilir ve sonsuza kadar da o kişiye bağlı kalır. Erkeklerin parası onu ilgilendirmez, entelektüel başarılar daha önemlidir. Toplumun kuralları onu bağlamaz, değişik de olsa kendi kuralları vardır. İnsanlara zaman ayırır, inceler ve özgürlüklerini sonuna kadar kullanır. Zarif ve zekidir. Herkese ve her ortama hemen uyum sağlar. Kendi özel düşüncelerini saklayıp, yanıltmaktan hoşlanırlar. Hatalarında inat ederler. Giyinişleri ve görünüşleri enteresandır, kılık kıyafette çılgınlıklar yapabilirler. Saçlarına verdiği absürd şekiller sadece bir kısmı. Çekingen ve çekici tavırları vardır. Dikkate değer konuşmalar yapar, lafını kesmenize içerleyebilir. Kıskançlıktan hoşlanmaz, kendisine sahip çıkılmasını istemez. Yargıları ileriye dönük olduğundan doğruluğunu görmek için zaman tanımak gerekir. Sezgileri kuvvetlidir.
Arkadaşlık ve aşk arasında çok ince bir çizgi vardır onlar için. Duygularını açıkça ifade edemeye bilir ama kendine uygun insanı bulduğunda örnek bir beraberlikleri olur.
nigar şevki - avatarı
nigar şevki
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #4
nigar şevki - avatarı
Ziyaretçi
tşklr
CeSeT - avatarı
CeSeT
Ziyaretçi
9 Şubat 2009       Mesaj #5
CeSeT - avatarı
Ziyaretçi
Fakat, diğer burçlardan farklı olarak onun sevgisi o derece yoğun, o derece güçlü ve o derece bütün dünyayı kaplayacak kadar büyüktür ki, tek bir şeye yöneltemez. O sevgisiyle bütün dünyayı kucaklar.


özgürlüğüne herkes gibi kova kadını da düşkün eh bu normal zaten normal olmayan sevgisinin büyüklüğü sanırım burda burcumla benim yollar ayrılıyorMsn TongueMsn Grin
ejje - avatarı
ejje
Ziyaretçi
14 Şubat 2009       Mesaj #6
ejje - avatarı
Ziyaretçi
tşkkrler
uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
6 Mayıs 2009       Mesaj #7
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
yukarıda yazanlar sanki burcu değil beni anlatıyorMsn Happy
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #8
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Kova kadınını seviyorsanız;

Kova kadını her zaman akılcıdır. Size baktığında görmesi gerekenleri değil, gerçekleri görür. Kendinizi gizlemeye kalkışsanız da, güçlü sezgileriyle sizi rahatlıkla keşfedebilir. Yani ondan pek saklanamazsınız.

Özgürdür, bireyselliğine önem verir, başına buyruktur. Eğilip bükülmez. Sizden de aynı şeyleri bekler.
Hayallere hayatında yer yoktur. O ham gerçekleri önemser.

Toplumdaki statünüz, sosyal çevreniz, amaçlarınız düzgün olmalıdır. O asla sıradan bir adamla yaşayamaz. Seçicidir.
Mantıklıdır. Duygularının esiri olmaz. Gelecek hakkında pozitif düşünür. Fakat bu bakış açısı gelişen olaylarla büyür veya azalır.
Bir sorun karşısında çabucak çözüm üretebilir. Pasif, ne yaptığını bilmeyen kişilerden hiç hoşlanmaz.

Her zaman kaliteye önem verir. Son moda giyinir veya giysilerinde dikkat çekici bir ayrıntı mutlaka vardır.
Kendine özgüdür. Aşkta geleneksel düşünmez. Çağa uygun, özgür beraberlikler kurmak niyetindedir.
İlişkisinde arkadaşlık ögesi gayet önemlidir. kafaca anlaşamadığı biriyle ilerlemez.
Beklenmedik sürprizlerin kadınıdır. Sizin de onu şaşırtmasını bekler.

Grup, dostluk amaçlı aktivitelerde bulunmaktan inanılmaz zevk alır. Eğer ev odaklı bir kişiyseniz, Kova kadını bir zaman sonra buna katlanamayabilir.
Kararlarını kendisi almaktan hoşlanan bu özel kadın, idealist, geleceğe yönelik hedefleri olan, değişimden yana bir kimliğe sahiptir. O beklenen tepkiler yerine, hayata beklenmedik sıradışı orijinal yanıtlar verebilecek kadar farklıdır. Şaşırmaya hazırsanız, anlaşılmaz ve katı birisi değilseniz, Kova kadınıyla harika bir ikili olabilirsiniz.

Neşeli ve oldukça keyiflidir. Çevresinde aranan ve fikrine önem verilen bir dosttur. Eğer sizin için de dostluk önemliyse birlikte mutlu bir hayat sürebilirsiniz.
Maddi konularda pek dikkatli olmayan Kova kadını, beş kuruşun hesabını yapan bir erkekle oldukça zorlanır.

Kova burcu kadını kendisini kısıtlayan beraberliklerden uzak durmayı tercih eder.Kişilik olarak zordur. İyi niyetli, kafaca uyuştuğu ve kendisini anlayan bir erkekle mutlu olabilir.
Duygusal anlamda hassastır ve derin hislere sahiptir.Değiş ikliği ve farklılığı sever ve ilişkisinin de böyle olması için çaba harcar. Hayata dair her şeyi paylaşmayı sever.


Benzer Konular

8 Temmuz 2015 / JSAJDL Soru-Cevap
5 Ocak 2013 / Bia Burçlar
30 Haziran 2009 / The Unique Burçlar
19 Mart 2011 / after Burçlar
10 Ağustos 2011 / Misafir Soru-Cevap