| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus! Her Adres için Ayrı Sohbet Günlük Dosyaları msn plusta birden fazla msn kullanıyorum ve sohbet günlüklemede 2 msniminkide aynı klasör içinde sohbet günlüklerim söz konusu bunlar önceden bende msn adıma göre idi şimdi değişti iki msnimdeki sohbetlerim tek klasör içinde söz konusu bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn plus sohbet günlükleme hakkındaDaha eski bir sürüm kullanıyorsanız, yeni sürümü (4.70) yüklemenizi öneririm. Yüklemezseniz de her bir hesabınızla oturum açıp kendi Messenger Plus! Tercihleri pencerelerinden sohbet günlükleri için ayrı klasörler belirtmelisiniz. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn plus sohbet günlükleme hakkında
çok teşekkür ederim sayenizde yaptım | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| sohbet günlüklerim
arkadaşlar ben msn plustan sohbet günlüklemeyi kapattım konuşmalarım oraya kaydedilmiyor. ama bu konuşmaları kaydeden bir program tarzı birşeyler warmıdır. ya da daha farklı bişey. yardımcı olursanız çok sewinirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: sohbet günlüklerim | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kişilerinizin Son Çevrimiçi - Son Sohbet İstatistiklerini Tutup Listenizi Temizl
bişey sormak istiyorm da msnde sohbet gnlüklerimi sildim onları geri getirbilme imknm varmı çok çok acill lütfen yardmcı olursanıız çok sewinirm(:
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Kişilerinizin Son Çevrimiçi - Son Sohbet İstatistiklerini Tutup Listenizi Temizl
Bu forum sayfasının üst kısmında iki kutucuk var. Birnde "Google özel arama" yanındakinde de "Wikipedia Özgür Ansiklopedi" yazıyor. Bunlardan Google özel arama kutusuna "recovery" yazıp aratın, silinmiş dosyaları, üzerlerine yazılmadıysa hard diskten okuyabilen programların tanıtım konularına ulaşabilirsiniz. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Messenger Plus! Her Adres için Ayrı Sohbet Günlük Dosyaları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme | ahmetgns | Messenger Plus! | 38 | 3 Hafta Önce 22:59 |
| Messenger sohbet günlüklerini nasıl görebilirim? | se_çç | Soru-Cevap | 4 | 30-09-2009 16:59 |
| MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım? | daMLa- | Soru-Cevap | 11 | 18-09-2009 00:56 |
| Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 08-03-2009 03:58 |