Messenger Plus! Her Adres için Ayrı Sohbet Günlük Dosyaları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-12-2008   #1 (mesaj-linki)
themytn
Messenger Plus! Her Adres için Ayrı Sohbet Günlük Dosyaları

msn plusta birden fazla msn kullanıyorum ve sohbet günlüklemede 2 msniminkide aynı klasör içinde sohbet günlüklerim söz konusu bunlar önceden bende msn adıma göre idi şimdi değişti iki msnimdeki sohbetlerim tek klasör içinde söz konusu bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-12-2008   #2 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: msn plus sohbet günlükleme hakkında

themytn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn plusta birden fazla msn kullanıyorum ve sohbet günlüklemede 2 msniminkide aynı klasör içinde sohbet günlüklerim söz konusu bunlar önceden bende msn adıma göre idi şimdi değişti iki msnimdeki sohbetlerim tek klasör içinde söz konusu bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Messenger Plus! Live'ın 4.50 veya yukarısı bir sürümünü kullanıyorsanız, Sohbet Günlükleme seçeneklerinde "Farklı Messenger hesaplarının günlüklerini ayır" diye bir seçenek var. Bu seçeneği işaretlerseniz, oturumu açılan her bir Messenger adresi ile belirtilen günlük dizininde bir alt dizin oluşturulur. Böylece her bir hesabın günlükleri kendine ait klasörde depolanır.

Daha eski bir sürüm kullanıyorsanız, yeni sürümü (4.70) yüklemenizi öneririm. Yüklemezseniz de her bir hesabınızla oturum açıp kendi Messenger Plus! Tercihleri pencerelerinden sohbet günlükleri için ayrı klasörler belirtmelisiniz.
Eski 10-12-2008   #3 (mesaj-linki)
themytn
Cvp: msn plus sohbet günlükleme hakkında

çok teşekkür ederim sayenizde yaptım
Eski 01-07-2009   #4 (mesaj-linki)
sohbet günlüklerim

arkadaşlar ben msn plustan sohbet günlüklemeyi kapattım konuşmalarım oraya kaydedilmiyor. ama bu konuşmaları kaydeden bir program tarzı birşeyler warmıdır. ya da daha farklı bişey. yardımcı olursanız çok sewinirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Eski 04-07-2009   #5 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: sohbet günlüklerim

lal_39 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben msn plustan sohbet günlüklemeyi kapattım konuşmalarım oraya kaydedilmiyor. ama bu konuşmaları kaydeden bir program tarzı birşeyler warmıdır. ya da daha farklı bişey. yardımcı olursanız çok sewinirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Konuşmalarınızın kaydedilmesini mi istiyorsunuz kaydedilmemesini mi?
Eski 12-07-2009   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Kişilerinizin Son Çevrimiçi - Son Sohbet İstatistiklerini Tutup Listenizi Temizl

bişey sormak istiyorm da msnde sohbet gnlüklerimi sildim onları geri getirbilme imknm varmı çok çok acill lütfen yardmcı olursanıız çok sewinirm(:
Eski 12-07-2009   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Kişilerinizin Son Çevrimiçi - Son Sohbet İstatistiklerini Tutup Listenizi Temizl

ereneren29 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bişey sormak istiyorm da msnde sohbet gnlüklerimi sildim onları geri getirbilme imknm varmı çok çok acill lütfen yardmcı olursanıız çok sewinirm(:
Öncelikle bilgisayarınızın Geri Dönüşüm Kutusuna bakın. Orada bulursanız Geri Yükleyin. Bulamazsanız;

Bu forum sayfasının üst kısmında iki kutucuk var. Birnde "Google özel arama" yanındakinde de "Wikipedia Özgür Ansiklopedi" yazıyor. Bunlardan Google özel arama kutusuna "recovery" yazıp aratın, silinmiş dosyaları, üzerlerine yazılmadıysa hard diskten okuyabilen programların tanıtım konularına ulaşabilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
günlük sohbet, günlük sohbetlerim, msn günlük sohbetlerim, msn plas, msn plus sohbet günlükleme,
Messenger Plus! Her Adres için Ayrı Sohbet Günlük Dosyaları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme ahmetgns Messenger Plus! 38 1 Hafta Önce 22:59
Messenger sohbet günlüklerini nasıl görebilirim? se_çç Soru-Cevap 4 30-09-2009 16:59
MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım? daMLa- Soru-Cevap 11 18-09-2009 00:56
Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 08-03-2009 03:58