| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme
Mrb arka Bende kaydetme tuşu çıkmıyor nedeni ne olabilir acaba? Ayarlar bolumunden gerekli ayarları yaptım ancak yine de çıkmıyor? Bende ayrıca plus ta yuklu onunla bir ilgisi olabilir mi? | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü KaydetmeYukarıdaki yöntem çalışmazsa, bize geri dönmeden önce MessengerDiscovery'yi bir kez tamamen kaldırıp tekrar kurar mısınız? | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü KaydetmeEvet arayüzü iptal ettim dediğiniz şekilde. Ve sonra webcam kayıt tuşu görüntü. Plus ile eklediğim arayüz nedeni ile webcam kayıt tuşu görünmüyormuş. Yardımlarınız için teşekkürler. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme Ben bunu denedim ama arkadaşımın webcam ini kaydederken başka pencere açtığımda kaydetmek için seçtiğim kısmın açtığım pencerede denk gelen kısmı kaydediliyo bunu önleyebilir miyim? | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü KaydetmeBen şahsen MessengerDiscovery'nin kişiden gelen ham görüntü verisini dahili olarak kaydetmesini isterdim, yani bize bir kaydedilecek alan seçtirmeden. O da olur inşallah, bekleyelim. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme
bende kaydettiğim görüntüyü hızlı olarak gösteriyor ve nasıl ayarlıyacağmı bulamadım. bi el atsanız?
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kamera görüntüsünü göster, kamera simgeleri, kamera simgesi, kamerayı göster, |
MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme | kaan777 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 88 | 1 Gün Önce 21:43 |
| Flash Kaydetme - Swf İndirme / Kaydetme - FlashCapture | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 4 Hafta Önce 23:01 |
| Webcam Görüntüsünü Kaydetme Yöntemi (Resimli Anlatım) | Blue Blood | Diğer MSN Messenger Programları | 13 | 16-09-2009 04:01 |
| HyperSnap-DX 6 (Ekran Resmi Kaydetme) | -magic- | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 26-06-2009 13:29 |
| MSN Answering Machine (Ses Kaydetme) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 4 | 04-06-2008 21:44 |