Yeni Göz Kırpmaları - Msn Göz Kırpmaları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Göz Kırpmaları (Winks)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-12-2008   #71 (mesaj-linki)
BullshitT
Cvp: Yeni Göz Kırpmaları - Msn Göz Kırpmaları

Ninjalı bi göz kırpması arıyorum,japon çizgi filmlerindeki karakterlere benzeyen bi karakter var kılıcını sağa sola sallıyor ekranda kılıç izi çıkıyor ve son olarak kılıcını düz bi şekilde yere saplıyor,sesleri falan çok gitti bu göz kırpmasının.bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-04-2009   #72 (mesaj-linki)

arkadaşlar önceden çok güzel bi göz kırmpması sitesi vardı linkini bulamadım yine burdaydı ama kaldırılmış hepsi yine bulup koyarsanız çok memnun olurum orda kendimiz izstedigimiz yazı yazıyorduk çok güzll şeylerde var herşey vardı online yapıyorduk bilmem hatırlatabildinmim kullananlar avrsa
Eski 10-07-2009   #73 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Yeni Göz Kırpmaları-Msn Göz Kırpmaları 45

Eski 15-08-2009   #74 (mesaj-linki)

göz kırpmaları alamıyorum yardım
Eski 14-09-2009   #75 (mesaj-linki)
RuBaNa_ - avatarı

bileşenin konumu bulunamıyor. MSVBVM60.dll BULUNAMAdıgından uygulama baslatılamadı.
program hata verıyor birçok kez tekrar yukledım ama sorunum çözülmedi yardım eder msnz?
Eski 14-09-2009   #76 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

RuBaNa_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bileşenin konumu bulunamıyor. MSVBVM60.dll BULUNAMAdıgından uygulama baslatılamadı.
program hata verıyor birçok kez tekrar yukledım ama sorunum çözülmedi yardım eder msnz?
Visual Basic 6 Runtimes kurulumunu gerçekleştirin:
http://download.microsoft.com/download/5/a/d/5ad868a0-8ecd-4bb0-a882-fe53eb7ef348/VB6.0-KB290887-X86.exe
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
göz, kırpmaları, msn, yeni
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Yeni Göz Kırpmaları - Msn Göz Kırpmaları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Göz Kırpmaları Arşivimiz Blue Blood MSN Göz Kırpmaları (Winks) 14 27-09-2009 22:15
Mee Winks (Mee Göz Kırpmaları) Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 11 10-04-2009 19:59
Göz Kırpmaları Kaldırıcısı Blue Blood MSN Göz Kırpmaları (Winks) 6 28-11-2008 11:56
Göz Kırpmaları - Winks Programları Evil_Storm MSN Göz Kırpmaları (Winks) 34 23-06-2008 15:35
MsX A I O (Göz Kırpmaları) virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 7 30-11-2006 18:19