| | #1 (mesaj-linki) | |
| 25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi 25 adet yeni Windows Live Messenger (MSN Colombia) ifadesini verilen bağlantıları kullanarak otomatik olarak Messenger hesabınıza ekleyebilirsiniz: ![]() İndirdiğiniz EXE dosyalarını kurarken kutucukların işaretlerini kaldırmak isteyebilirsiniz. Bir tanesi Live Search'ü varsayılan arama motorunuz, diğeri de MSN sitesini giriş sayfanız olarak ayarlıyor. Tercihinize kalmış... 25 Adet Yeni WLM İfadesi: http://www.descubrewindowslive.com/emoticons/colombia/MSN_emoticolombianos.exe Sizler için bu 25 yeni ifadeyi GIF formatında ayrı ayrı ekledik. İfadelerin üstüne sağ tıklayıp "Resmi Farklı Kaydet..." seçeneğini kullanınız. Messenger'ınıza eklemek içinse; Windows Live Messenger > Araçlar > İfadeler "Oluştur..." adımlarını izleyiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 25 Adet Yeni WLM İfadesi17 Adet - Bonus İfadeler (MsXLabs' Pick) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi![]() ![]() ![]() ....çok güzel tüm ifadeler ellerinize sağlıkk....![]() ![]() ![]() ![]() bn msnde ters yazı yazmak istiyorum bnm bazı arkadaşlarımda öle yazıyoo çok süper bişiy yaw öyle bir program biliyorsanız bana yardım eder misiniz acabaa ????*? ![]() ![]() Son Düzenleyen konuşkanbebek; 07-02-2009 @ 12:50. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi
güzel paylasım içim saol EMEĞE SAYGI!!! XD | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi Eline sağlık sağol dostum.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi
saol paşam
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| 30 Adet Yeni WLM İfadesi (The Fun Family) | CrasHofCinneT | MSN İfadeleri (Emoticons) | 3 | 13-10-2008 12:22 |
| 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi | NeutralizeR | MSN İfadeleri (Emoticons) | 9 | 02-05-2008 16:18 |