| | #1 (mesaj-linki) | |
| 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi 30 adet (aslında 29) yeni nesil Windows Live Messenger ifadesini verilen bağlantıyı kullanarak otomatik olarak Messenger hesabınıza ekleyebilirsiniz: Messenger İfadeleri ![]() İndirdiğiniz EXE dosyasını kurarken "Use Microsoft Live Search as my default search engine" ve "Set MSN.tr as my home page" kutucuklarının işaretini kaldırmak isteyebilirsiniz. Bir tanesi Live Search'ü varsayılan arama motorunuz, diğeri de MSN.tr'yi giriş sayfanız olarak ayarlıyor. Tercihinize kalmış... Sizler için bu 30 yeni ifadeyi GIF formatında ayrı ayrı ekledik. İfadelerin üstüne sağ tıklayıp "Resmi Farklı Kaydet..." seçeneğini kullanınız. Messenger'ınıza eklemek içinse; Windows Live Messenger > Araçlar > İfadeler "Oluştur..." adımlarını izleyiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesiGIF olarak eklenmesi çok iyi diğer yöntemle kaydedilenler başkaları tarafından eklenemiyo(başkasından almayı denedim olmadı)... 30 ifade ama 29 tane 1 kayıp meseleside ayrıca çok komik... ![]() paylaşım için tekrar teşekkürler... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi tşk NeutralizeR ama bence bnlar hiç güzel deil mesela sizin sitenin smile paketi bunların 100 katı daha güzel ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi , bi de bunu aldım. Saol.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi
arkadaşım biraz dikkat ederseniz foto üzerine gelip fareyi sag tıklayıp farklı kaydet gif olarak işlem tamamdır haylas kolay gelsin | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Değerli editörlerimiz ve saygıdeğer üyeler bu konu için önerim var.Bunları "install.exe" adı altında toplayıp bir tıklamayla yüklenmesini sağlayın.Daha etkili ve elverişli hale gelir.Saygılarımla...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesiİlk Mesajda bulunan resimleri farklı kaydedip bilgisayarınızda bir klasöre atın ardından Emoadder adlı programı indirip ifadelerin bulunduğu klasöre atın ve son olarak Emoadder'ı çalıştırın açılan pencerede okey diyin... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
çok saolun ark uzun sürden beri takılmıyodum ama doğum günü sebebiyle msj atmışlar bnede girdim bu siteyi çok seviyorum yha helal olsun sizlere tekrar teşekkürler | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Neutralizer abimize laf yok ama bu daha kolay bi yol ![]()
Messenger İfadeleri Eger Window Live Messengeriniz yoksa sayfadaki Simdi Indir yazisina basin. Download bittikten sonra Install_Messenger.exe yi calistirin. 30 Yeni Messenger Ifadesini indirmek icin 30 Messenger Ifadesini Ucretsiz Yukle Tusuna basin. Sonra Indirilmis olan autosearch.exe yi calistirin. Istege bagli olan secenekleri secip yukleyebilirsiniz. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 30 ifade, messenger ifadeleri, messenger ifadeleri indir, messenger ifadesi, windows live messenger ifadeleri, |
30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| 25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi | NeutralizeR | MSN İfadeleri (Emoticons) | 5 | 08-08-2009 14:32 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |