E-Mail Sorunları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-02-2009   #41 (mesaj-linki)
eylence - avatarı
Cvp: E-Mail Sorunları

Teknik bir sorun olacağını sanmıyorum tarayıcınızla ilgili olabilir. Vista'da kullandığınız tarayıcnızı temizleyin yada başka bir tarayıcı yükleyip deneyin bakalım gene aynı şeyi yapacak mı
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-02-2009   #42 (mesaj-linki)
eylence - avatarı
Cvp: E-Posta Gelen Kutusu

eylence adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar sitede aradım ama bulamadım galiba tek benim başıma gelmiş Messenger oturumu açtıktan sonra sağ üsten E-posta gelen kutusuna gitmek istediğimde yani hotmail'in login sayfası açılıyo ama yabancı site olarak ben onu nasıl türkçe açılmasını sağlayabilirim.. Yalnız login sayfasından giriş yaptıktan sonra yine türkçe gösteriyo sadece login sayfası yabancı geliyo..ve bu sadece messenger sayfasından açtığımda oluyo..İnsallah anlatabilmişimdir..

Arkadaşlar bu sorunum hala devam ediyo çözümünü bulamadım !!!
Eski 28-02-2009   #43 (mesaj-linki)
posta kutusu sorun

slm ben msn de gelen kutuma tıkladığımda hotmail.br adresine yönleniyorum bunu nasıl hotmail.tr yapabilirim ???
Eski 28-02-2009   #44 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: E-Mail Sorunları

Arkadaşlar sitede aradım ama bulamadım galiba tek benim başıma gelmiş Messenger oturumu açtıktan sonra sağ üsten E-posta gelen kutusuna gitmek istediğimde yani hotmail'in login sayfası açılıyo ama yabancı site olarak ben onu nasıl türkçe açılmasını sağlayabilirim.. Yalnız login sayfasından giriş yaptıktan sonra yine türkçe gösteriyo sadece login sayfası yabancı geliyo..ve bu sadece messenger sayfasından açtığımda oluyo..İnsallah anlatabilmişimdir..
Arkadaşlar bu sorunum hala devam ediyo çözümünü bulamadım !!!
akbek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm ben msn de gelen kutuma tıkladığımda hotmail.br adresine yönleniyorum bunu nasıl hotmail.tr yapabilirim ???
Bu sorunun bizim uygulayabileceğimiz bir çözümü yok. Ancak çözebilecek kişilere çözmeleri konusunda yardım etmenizi öneririm. Bu konuda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz: WLM 2009 - Windows Live Messenger'da Mailleri Görüntüleme Sorunu
Eski 23-03-2009   #45 (mesaj-linki)
gulsah77
biri bana yardım etsin nolurrrrrr

arkadşlar biriniz bana nolur yardımcı olun msn dekı e postalrı okuyamıorum bırı bana adım adım nolur anltsın lutfennn
Eski 08-04-2009   #46 (mesaj-linki)
yavuzca54
lütfen çok acil

ben maillerimi görüyorum ama okuyamıyorum tıkldığım zaman bu yazı çıkıyo Windows Live Hotmail hizmetini güncelleştirdik. Lütfen tarayıcınızı yenileyin veya tarayıcınızı kapatıp yeniden oturum açın. Bir ileti oluşturuyorsanız bunu bir taslak olarak kaydettiğinizden emin olun.
Eski 20-04-2009   #47 (mesaj-linki)
metiner27 - avatarı
msn

iyi gunler hotmailden silinmiş maillerimi geri getirmem mümkünmü nasıl alabilirim tskler
Eski 20-04-2009   #48 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: msn

metiner27 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi gunler hotmailden silinmiş maillerimi geri getirmem mümkünmü nasıl alabilirim tskler
Silinenler klasöründe yoksa geri getirilemez diye biliyorum.
Eski 01-05-2009   #49 (mesaj-linki)
e-posta destek bilgi acil!!!!!!!!!!

canergözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar,
bu akşam bir mailime cevap yazarken aşağıdaki uyarıyla karşılaştım. uyarı 1 de aşağıdaki bağlantıyı tııklayın diyor ama her hangi bir link yok. . ne yaptıysam çözemedim.

işte gelen uyarı.

Bu hesap kapatıldı
Hesabınız Kullanım Koşulları'nı ihlal etmiş gibi göründüğünden kapatıldı. Hesabınızı yeniden açmak için aşağıdakileri yapın:

1. Aşağıdaki bağlantıyı tıklatın ve e-posta desteği formunu doldurun.
2. "Lütfen seçiminizi yapın" etiketli kutuda şunu seçin: Bağlantılar/Oturum Açma Sorunu.
3. Başka bir kutu görünür. Bu da "Lütfen seçiminizi yapın" etiketlidir. Şunu seçin: Hesap Kapatıldı. Erişim Reddedildi.
4. Yanında kırmızı yıldız (*) olan tüm soruları yanıtladığınızdan emin olun. Sonra şunu tıklatın: Gönder.
İsteğinizi inceleyip 24 saat içinde size döneceğiz. Lütfen birden fazla talep GÖNDERMEYİN - bu, yanıt verme süremizi uzatır.
Yardım

bu uyarı penceresini her açtığımda sağ üst köşede bulunan msn adresi kısmında her defasında farklı msn adresleri çıkıyor. adreslerin hiç biri benim kişi listemde yok.

yardım yazısını tıkladığımda ise

Kullanılabilir Dil Seçeneği:
Geçerli diliniz: Türkçe (Türkiye). için destek şimdilik yalnızca aşağıdaki listeden kullanılabilir. Lütfen aşağıdan bir dil seçin

şeklinde bir uyarı veriyor. bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim.
yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
sayın modaratör ve site yöneticileri burada bunu daha önce de bir başkası sormuş ve ona denmişki ; denilenleri yaptın mı?...
ama yukarıda tam olarak açık ve net olarak diyorki : bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim.
bu konda daha ayrıntılı bir açıklama yaparsanız memnun olurum.çünkü aynı sorunla bende şu anda karşı karşıyayım

şimdiden teşekkür ederim.

Son Düzenleyen ahmetgns; 02-05-2009 @ 11:31. Sebep: Alıntı olan kısım belirtildi.
Eski 03-05-2009   #50 (mesaj-linki)
Cvp: e-posta destek bilgi acil!!!!!!!!!!

48erman adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sayın modaratör ve site yöneticileri burada bunu daha önce de bir başkası sormuş ve ona denmişki ; denilenleri yaptın mı?...
ama yukarıda tam olarak açık ve net olarak diyorki : bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim.
bu konda daha ayrıntılı bir açıklama yaparsanız memnun olurum.çünkü aynı sorunla bende şu anda karşı karşıyayım

şimdiden teşekkür ederim.
MERHABALAR HALA YUKARIDA BELİRTTİĞİM KONU HAKKINDA CEVAP YAZMAMIŞSINIZ BİRİLERİ BU KONU HAKKINDA İLGİLENEBİR Mİ LÜTFEN ACİLDİR CEVABINIZI BEKLİYORUM
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
email, sorunları
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
E-Mail Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme hghghg MSN Teknik Destek/Bilgiler 12 03-10-2009 00:35
Donanım Sorunları efsanemre PC/Internet Teknik Destek 25 16-09-2009 00:34
MSN Nick Sorunları udjat MSN Teknik Destek/Bilgiler 18 08-09-2009 00:44
Türkiye Üniversitelerinin Sorunları Blue Blood Üniversitelerimiz 2 09-02-2009 16:23
Gebelikte Mide Sorunları Gabriella Kadın ve Sağlık 1 11-12-2007 21:16