Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 03-10-2006   #1 (mesaj-linki)
SQM Dosyaları SQM Dosyaları

Bilgisayarımdan C 'de harddisk kısmına sqmdata01.sqm ve sqmnoop01.sqm gibi birçok dosya yanlarındaki numaraları sırayla artarak gizli dosya olarak yerleşiyor.Bunlar ne işe yarıyor? Nedir böyle diye pek çoğunuzun aklına gelmiştir .

Pek çok kişi virüs veya başka bir programla bağlantılı olduğunu düşünse de

"Service Quality Monitor" sqm dosyaları Windows Live Messenger'la alakalıdır.

Muhtemelen sürüm tam anlamıyla finale ulaştığında ortadan kalkacak bu dosyalar. Silmenizde bir sakınca yok. Geçici bir çözüm olarak

ana messenger penceresinden araçlar / seçenekler / genel sekmesine geçin ve

kalite geliştirme veya müşteri deneyimi bilgi toplama kutucuğunu boşaltın ( İngilizce ve resmen yayınlanmamış bir beta kullanıyorum şu an - bende Quality Improvement olarak gözüküyor kutu ) . Bu dataları normalde MS toplamak istiyor . neowin sitesinde önerilen çözüm bu , ancak bütün sürümlerde geçerli mi bilemiyorum .
Hatalı şifre girildiği veya MSN servislerinden kaynaklı oturum açılamadığı bazı durumlarda da bu dosyalar kutu boş olmasına rağmen oluşabilir.

[Resim]

Resim WLM 8.0.0812 sürümüne aittir.Kullandığınız sürüme göre kutucuğun adı ve konumu değişebilir ( Araçlar / Seçenekler / Genel sekmesinde bu seçeneği bulabilirsiniz )

Dosyaları silmeniz herhangi bir sorun çıkarmaz. sqm dosyalarını güvenle silebilirsiniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-11-2006   #2 (mesaj-linki)
suat51
Cvp: SQM Dosyaları Cvp: SQM Dosyaları

kardeş ben yaptım ama hala çıkıyor bu dosyalar
Eski 08-01-2007   #3 (mesaj-linki)

Aynen bendede işaret checksiz ama dosyalar oluşuyo
Eski 20-01-2007   #4 (mesaj-linki)

bence senin dediğin gibi bir şey değil o dosyalar ben çogu kez karşılaştım hepsinde sildim dosyalrı silmekye bir sakınca yok bence
Eski 21-01-2007   #5 (mesaj-linki)

tam tersini yaptım uzun sürte bende çıkmadı tikleyin
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
.sqm, .sqm dosyaları, .sqm dosyası, .sqm nedir, sqm, sqm dosya, sqm dosyaları, sqm dosyaları nedir, sqm dosyasi, sqm dosyası, sqm dosyası nedir, sqm nedir, sqm uzantısı, sqm uzantısı nedir, sqmdata01.sqm,
Konu Araçları

SQM Dosyaları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Tüm Dosya Uzantıları ve İşlevleri ozti Internet/Bilgisayar Dünyası 14 5 Gün Önce 17:23
Arka Planlar - Resim Dosyaları Morrigan Dinamik Arka Planlar 8 4 Hafta Önce 18:15
İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur? NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 38 19-07-2008 11:11
FTP İle İlgili A'dan Z'ye Her Şey ozti PC/Internet Teknik Destek 4 03-04-2008 21:23
RIP'li dosya açmak/yapmak: UHARC ile 1.8 GB'ı 250 MB'a sıkıştırın overdoze Internet/Bilgisayar Dünyası 8 22-10-2007 13:34
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13421893 saniyede (57.86% PHP - 42.14% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR