| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin
Internet Explorer'ın Geçici Internet Dosyalarını silmeyi (Internet Explorer seçeneklerinden sileceğiniz yeri bulursunuz) deneyin. Ya da Mozilla Firefox gibi başka bir web tarayıcısından sayfaya ulaşmaya çalışın. Bu hatayı sadece siz almıyorsunuz, çoğu insanın karşılaştığı bir sıkıntı bu.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: tek bir copy-paste ile msn nizi güvence altına alabilirsiniz!!!
Selamlar. Bu parolayı geri almak ya da hesap ile ilgili bir takım işlemleri gerçekleştirmek için Microsoft Support tarafından gönderilen bu tip maillerdeki linklerin belli bir saat sınırı olduğunu (24, 36 veya 48) bu saat dolunca o linklerin kendiğilinden öldüğünü bilmenizi isterim. MaD | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar. msnde ne zaman şifre değişmek istesem. bir türlü şifre değişim sayfasına ulaşamıyorum.daha önce değişmek kolay oluyordu fakat son zamanlarda Seçenekler >> kişisel bilgiyi düzenle - dediğim zaman yükleniyor yazısı çıkıyor. 1 saat bekledim yine değişen birşey yok.kafayı yiycem az sonra valla ve hala yüklenecek hiçbi gelişme yok....![]() arkadaşlar firefoxtan denedim oldu.onu deneyin kesin çözüm.ok.yinede tşkler haber edeyim dedim Son Düzenleyen EsPriTüeL; 11-04-2008 @ 17:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
ilgilenen olursa sevinicem ama şifre değişmek istediğimde yükleniyor diyo ve hiç bişe açılmıyo öyle kalıyo (yükleniyo) diyor saatlerce beklesem parola bölümü açılmıyo webde başka pc dende denedim olmuyo yani değişemiyom şifremi. biri yarım ederse çok iyi olcak. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben şifremi space den değiştiriyorum hani sağ köşede oturumu kapat var onun üstündee isim yazıyo oraya tıklayınca hesabı görüntüle var oraya girerek yapıyorum bi deneyin ben biraz önce yaptım
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...tml#post925321 Dikkat ettiysen yazının hemen yukarısında da bir arkadaş Firefox yönteminin çalıştığını ve çok teşekkür ettiğini yazmış. MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
merhaba arkadaslar ben bişeyi sormak istiyorum msn şifremi degistirmek istiyorum ama degistiremiyorum hotmail hesabını acıyorum kişisel bilgilerime giriyorum ama sürekli "Yükleniyor" Baglantılılı Windows Live ID ler Yükleniyor diyor sürekli cok uzun beklememe ragmen hiç bişey cıkmıyor bu durumda da şifremi degistiremiyorum neden olabilir acaba ? tesekkurler | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Şifresi değişemeyen nadir kişilerden birisiyim. ve neden değişmiyor neen değişemiyor bilmiyorum. çok şükür ki şifrem inanılmaz komplike. yoksa pilim bitmişti. malesef aradıgım faydalı bilgiyi burada da bulamadım | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| değiştirin, değiştirme, msn, şifre, Şifrenizi |
| msn parola degistir, msn parola sifirlama, parola degistir, parolami degistir, parolayi degistir, |
MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 49 | 1 Hafta Önce 13:32 |
| AV VCS - Sesinizi Değiştirin | BrookLyn | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 18-08-2009 14:22 |
| Tıbbi sekreterler nasıl becayiş yapabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 08-11-2008 15:33 |
| Msn şifre değiştirme sorunu | DeAtH_RoCk | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 24-08-2008 03:00 |
| Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 09-01-2008 21:24 |