Arama

Google+ Üyesi Olmak ve Kullanmak

Güncelleme: 17 Haziran 2013 Gösterim: 5.418 Cevap: 2
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
29 Ekim 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Google+ nedir, nasıl kullanılır?
Google+ üyeliği nasıl oluşturulur?

Sponsorlu Bağlantılar


Google+ Projesi Nedir? - Google+ üye ol - Google Plus üye ol
MsXLabs.org

Google+, Google tarafından yönetilen bir sosyal ağ projesidir. 28 Haziran 2011 tarihinde duyurulan servis ilk dönemde davetiye sistemi ile üye kabul etmiş, 20 Eylül 2011 gününden itibaren ise siteye üyelikler herkes için açılmıştır. Google+, Google Profiller üzerine inşa edilmiştir. Google Buzz gibi diğer Google projeleriyle de entegre çalışan servis Circles, Hangouts, Sparks ve Huddles gibi yenilikler de içermektedir. Google'ın en büyük sosyal ağ girişimi olan bu proje yarım milyar üyesi bulunan Facebook'un rakibi olarak görülmektedir.
Google+'ın ana sayfasında Facebook'un haber kaynağı benzeri bir sistemle güncellemeler görülebilecektir. Bu "Akım" adındaki sistem ile ana sayfada bağlantıda bulunulan kişilerin fotoğrafları, videoları ve her türlü gönderilerini görmek mümkün olacaktır.

Google Plus’a Nasıl Üye Olunur?
Google’a üye olmak için hala bir Google hesabınız yoksa almanız ya da var olan hesabınızdan giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bunun için Google adresine girin ve aşağıda verilen resimlerde de anlatıldığı gibi hesabınızı oluşturun.
Ad:  googleplus1.png
Gösterim: 382
Boyut:  12.2 KB

Hesabını oluşturmaya başlayın:

Ad:  googleplus2.jpg
Gösterim: 473
Boyut:  31.3 KB



Hesap oluşturma sayfasında sizden istenilen bilgileri girin:

Ad:  googleplus3.jpg
Gösterim: 622
Boyut:  30.1 KB
Ad:  googleplus4.jpg
Gösterim: 470
Boyut:  46.0 KB


Üyelik sözleşmesi şartlarını kabul etmenizle beraber hesabınız da oluşturulmuş olacak.
Hesabınızı oluşturduktan sonra, etkinleştirmek için, e-posta adresinize gönderilen bağlantıdan e-posta adresinizi doğrulatın.
Profilinize erişmek için Google adresinden giriş yapın:
Ad:  googleplus1.png
Gösterim: 382
Boyut:  12.2 KB

Hesabınızı doğrulatma sayfası gelecektir, telefon numaranızı girin:

Ad:  googleplus5.png
Gösterim: 515
Boyut:  22.1 KB



Telefonunuza gönderilen doğrulama kodunu girin. Bu işlem de tamamlandıktan sonra üye profilinizi oluşturabilir, Google+'ın üyelerine sunduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Ad:  googleplus6.png
Gösterim: 568
Boyut:  261.8 KB

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 17 Haziran 2013 10:44
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
29 Ekim 2011       Mesaj #2
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Google+ tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi iletişim kurmayı sağlar. Düşüncelerinizi, bağlantıları ve fotoğrafları istediğiniz çevrelerle paylaşabilirsiniz. Aynı anda 9'a kadar kullanıcıyla sohbet başlatmak için kolay ve spontane videolu sohbeti kullanabilirsiniz. Hızlı ve sade grup sohbeti ile herkesin aynı bilgileri edinmesini sağlayabilirsiniz. Google+ aracılığıyla oluşturduğumuz yeni paylaşım yaklaşımı konusunda çok heyecan duyuyoruz. Ancak, bu sadece bir başlangıç. *

Çevreler
Ad:  circles.png
Gösterim: 390
Boyut:  48.5 KB
Sponsorlu Bağlantılar
Farklı kullanıcılarla farklı şeyler paylaşırsınız. Ancak doğru şeyi doğru kullanıcıyla paylaşmak sizi uğraştırmamalı. Çevreler özelliği, gerçek hayatta olduğu gibi Cumartesi gecesi takıldığınız arkadaşlarınızı bir çevreye, anne ve babanızı başka bir çevreye ve patronunuzu tek başına başka bir çevreye eklemenizi kolaylaştırır.


Videoyla sohbet odaları
Ad:  hangouts.png
Gösterim: 372
Boyut:  66.8 KB
Dışarıya çıktığınızda arkadaşlarınızla karşılaşmak dışarıda olmanın en güzel taraflarından biridir. Videolu sohbet ile rastlantılar web'e taşınıyor. İster evde pijamalarınızla oturuyor olun, ister sokakta cep telefonunuzu kullanıyor olun, videoyla sohbet ile 9'a kadar kullanıcıyı dünyanıza davet edebilirsiniz. Aynı anda aynı ortamda olmaya en yakın şey budur.


Oyunlar

Ad:  games.png
Gösterim: 412
Boyut:  74.6 KB
Google+'da oyun odası da var. Poker oynayabilir, yeni bir medeniyet kurabilir veya hareket eden her şeyi tıklamaya çalışabilirsiniz. Övünecek bir şey yaptığınızda, oyun güncellemelerinizle ilgilenen kullanıcılarla kolayca paylaşabilirsiniz. Bir arkadaşınızın rekorunu kırmak, merhaba demek için her zaman iyi bir mazerettir.


Arama

Ad:  search.png
Gösterim: 376
Boyut:  42.2 KB
Arkadaşınızın geçen hafta övdüğü restoranın adı neydi? Salon dansları hakkında kimde iyi ipuçları var? Dünya Kupası'nda olmak nasıl bir duygu? Arama size çevrelerinizde güncellemeler, web'den ve herkese açık Google+ yayınlarından haberler getirebilir. Böylece, en çok değer verdiğiniz konulara ve bu konulara olan ilginizi paylaşan kullanıcılara anında erişim sağlar.


Cep Anında Yükleme

Ad:  instant_upload.png
Gösterim: 245
Boyut:  13.6 KB
Fotoğraf çekmek çok eğlenceli. Fotoğraf paylaşmak da çok eğlenceli. Ancak fotoğrafları telefonunuzdan web'e yüklemek pek de eğlenceli değil. Bu nedenle, anılarınızı kaybetmekten endişe etmemeniz için Hızlı Yükleme özelliğini oluşturduk. Artık, fotoğraflarınız kendi kendine yüklenecek.


Messenger

Ad:  messenger.png
Gösterim: 245
Boyut:  23.3 KB
Arkadaşları organize etmek zor olabilir; özellikle çok sayıda kişiye aynı anda mesaj yazmanız gerekiyorsa. Messenger,·tüm bu ayrı sohbetleri basit tek bir grup sohbetine dönüştürerek bu sorunu çözüyor. Böylece karmaşaya yer bırakmadan herkesi aynı sayfada toplamış oluyorsunuz.


* Bilgiler Google'dan alınmıştır.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 17 Haziran 2013 11:12
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
3 Mart 2013       Mesaj #3
iceslush - avatarı
VIP ETC
Bende google+ kullanıcısı oldum özellikle youtube da çok güzel oluyor.

Hangout özelliği hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen?

Alıntı
AndThe_BlackSky adlı kullanıcıdan alıntı

Lütfen inceleyiniz >>>Google+ Hangouts

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

17 Nisan 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
17 Ağustos 2013 / Misafir Soru-Cevap
6 Haziran 2009 / UnknowN Bilgisayar