MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-06-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin

eide hacı benim dedigim gibi yazmışsınızda 3.resimdeki halkalar açılmıyor halkalar habire dönüyorlar kendi msn şifremi degiştiremiyom.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-06-2008   #22 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

F3yZuLLaH adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
eide hacı benim dedigim gibi yazmışsınızda 3.resimdeki halkalar açılmıyor halkalar habire dönüyorlar kendi msn şifremi degiştiremiyom.
Mozilla Firefox gibi başka bir tarayıcıdan girmeyi deneyin.

Lütfen soru sormadan önce konuya şöyle bir gözatın. Teşekkürler.
Eski 25-06-2008   #23 (mesaj-linki)
Siyah Zambak

yahu şifremi değiştiremedm

Evetu değişmior çok sinirlendim yahu ne biçim kardeşim

birisi adam gibi yazıverse şuraya çok makbule geçer valla.
u.eskiden kolayca değişiyordu yawwwwww.bilen b

Son Düzenleyen Siyah Zambak; 25-06-2008 @ 23:50. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 26-06-2008   #24 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Siyah Zambak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yahu şifremi değiştiremedm

Evetu değişmior çok sinirlendim yahu ne biçim kardeşim

birisi adam gibi yazıverse şuraya çok makbule geçer valla.
u.eskiden kolayca değişiyordu yawwwwww.bilen b
Değişmediğine dair bir ileti alıyor musunuz? Alıyorsanız ne diyor?

Ayrıca parola değiştirmenin usülü burada adam gibi yazıldı. Değiştirememenizin sebebi ya Microsoft ya da sizsiniz.
Eski 10-08-2008   #25 (mesaj-linki)
sezenguzel

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var .İlgilenirseniz sevinirim.iki Msn şifrelerimi aynı kişi tarafından şifreleri değiştirildi.Ayrı bırde facebook şifremide değiştirdi.Gizli yanıta filan yazdım ama değiştirmiş olmalı ve bu tuzağı herkese yapıyormuş hecklediği adreslerdeki kişilere virüs gibi bunu yapan kişi.Adreslerimde önemli belgelerim vardı bunları nası geri alıcam yani msnleri geriye almam gerekiyor napmam konusunda yardım edebilirmisiniz?
Eski 11-08-2008   #26 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

sezenguzel adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var .İlgilenirseniz sevinirim.iki Msn şifrelerimi aynı kişi tarafından şifreleri değiştirildi.Ayrı bırde facebook şifremide değiştirdi.Gizli yanıta filan yazdım ama değiştirmiş olmalı ve bu tuzağı herkese yapıyormuş hecklediği adreslerdeki kişilere virüs gibi bunu yapan kişi.Adreslerimde önemli belgelerim vardı bunları nası geri alıcam yani msnleri geriye almam gerekiyor napmam konusunda yardım edebilirmisiniz?
Facebook için bir şey söyleyemeyeceğim ama msn adresiniz için şunu deneyin: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
Eski 22-08-2008   #27 (mesaj-linki)
the_jackal - avatarı
Msn şifremi değişemiyorum ?

arkadaşlar msn şifremi değişmek için profilime giriyorum ama yuvarlak şekiller dönüp dönüp duruyor bir türlü açılmadı ...sorun ne olabilir ?

caps:

Eski 22-08-2008   #28 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: Msn şifremi değişemiyorum ?

the_jackal adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar msn şifremi değişmek için profilime giriyorum ama yuvarlak şekiller dönüp dönüp duruyor bir türlü açılmadı ...sorun ne olabilir ?

caps:
Tarayıcı önbelleğinizi temizleyebilir, klasik sürüme geçebilirsiniz.
Eski 05-12-2008   #29 (mesaj-linki)
ReviaL

msn şifrem kayboldu ve msn gizli yanıt sorusuna ulaşamıyorum nasıl olacağını bile varsa yardım edebilirmi.

örneğin; abc@hotmail.com hotmail olanlarda açılıyor

ama abc@xyz.com olan adreslerde direk e-posta yolluyor.burada e-posta yollamadan gizli yanıt sorusuna ulaşmanın yolu varmıdır.
Eski 08-01-2009   #30 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ReviaL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn şifrem kayboldu ve msn gizli yanıt sorusuna ulaşamıyorum nasıl olacağını bile varsa yardım edebilirmi.

örneğin; abc@hotmail.com hotmail olanlarda açılıyor

ama abc@xyz.com olan adreslerde direk e-posta yolluyor.burada e-posta yollamadan gizli yanıt sorusuna ulaşmanın yolu varmıdır.
Hesabınızda daha önce ayarladığınız bir gizli soru ve cevap olmadığı için bu seçeneğe ulaşamıyorsunuz. O adrese parola sıfırlama e-postası gönderilmesinden başka da bir çareniz yok. Adresiniz sahteyse ve bir posta kutusu yoksa, yapabileceğiniz bir şey kalmamış maalesef.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn şifresi sıfırla, msn şifresini sıfırla, parola değişme, parolanı sıfırla, şifre sıfırla,
MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 46 2 Gün Önce 19:12
AV VCS - Sesinizi Değiştirin BrookLyn Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 18-08-2009 14:22
Tıbbi sekreterler nasıl becayiş yapabilir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 08-11-2008 15:33
Msn şifre değiştirme sorunu DeAtH_RoCk Arşive Kaldırılan Konular 2 24-08-2008 03:00
Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 09-01-2008 21:24