| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin
eide hacı benim dedigim gibi yazmışsınızda 3.resimdeki halkalar açılmıyor halkalar habire dönüyorlar kendi msn şifremi degiştiremiyom.
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
yahu şifremi değiştiremedm Evetu değişmior çok sinirlendim yahu ne biçim kardeşim birisi adam gibi yazıverse şuraya çok makbule geçer valla. u.eskiden kolayca değişiyordu yawwwwww.bilen b Son Düzenleyen Siyah Zambak; 25-06-2008 @ 23:50. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi DeğiştirinAyrıca parola değiştirmenin usülü burada adam gibi yazıldı. Değiştirememenizin sebebi ya Microsoft ya da sizsiniz. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var .İlgilenirseniz sevinirim.iki Msn şifrelerimi aynı kişi tarafından şifreleri değiştirildi.Ayrı bırde facebook şifremide değiştirdi.Gizli yanıta filan yazdım ama değiştirmiş olmalı ve bu tuzağı herkese yapıyormuş hecklediği adreslerdeki kişilere virüs gibi bunu yapan kişi.Adreslerimde önemli belgelerim vardı bunları nası geri alıcam yani msnleri geriye almam gerekiyor napmam konusunda yardım edebilirmisiniz? | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Msn şifremi değişemiyorum ? | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn şifremi değişemiyorum ? | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin msn şifrem kayboldu ve msn gizli yanıt sorusuna ulaşamıyorum nasıl olacağını bile varsa yardım edebilirmi. örneğin; abc@hotmail.com hotmail olanlarda açılıyor ama abc@xyz.com olan adreslerde direk e-posta yolluyor.burada e-posta yollamadan gizli yanıt sorusuna ulaşmanın yolu varmıdır. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn şifresi sıfırla, msn şifresini sıfırla, parola değişme, parolanı sıfırla, şifre sıfırla, |
MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 46 | 2 Gün Önce 19:12 |
| AV VCS - Sesinizi Değiştirin | BrookLyn | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 18-08-2009 14:22 |
| Tıbbi sekreterler nasıl becayiş yapabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 08-11-2008 15:33 |
| Msn şifre değiştirme sorunu | DeAtH_RoCk | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 24-08-2008 03:00 |
| Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 09-01-2008 21:24 |