Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-04-2008   #16 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin
selam arkadaşlar. msnde ne zaman şifre değişmek istesem. bir türlü şifre değişim sayfasına ulaşamıyorum.daha önce değişmek kolay oluyordu fakat son zamanlarda
Seçenekler >> kişisel bilgiyi düzenle - dediğim zaman yükleniyor yazısı çıkıyor. 1 saat bekledim yine değişen birşey yok.kafayı yiycem az sonra valla ve hala yüklenecek hiçbi gelişme yok....

[Resim]

Alıntı:
EsPriTüeL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar. msnde ne zaman şifre değişmek istesem. bir türlü şifre değişim sayfasına ulaşamıyorum.daha önce değişmek kolay oluyordu fakat son zamanlarda
Seçenekler >> kişisel bilgiyi düzenle - dediğim zaman yükleniyor yazısı çıkıyor. 1 saat bekledim yine değişen birşey yok.kafayı yiycem az sonra valla ve hala yüklenecek hiçbi gelişme yok....

[Resim]

arkadaşlar firefoxtan denedim oldu.onu deneyin kesin çözüm.ok.yinede tşkler haber edeyim dedim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-05-2008   #17 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin
ilgilenen olursa sevinicem ama şifre değişmek istediğimde yükleniyor diyo ve hiç bişe açılmıyo öyle kalıyo (yükleniyo) diyor saatlerce beklesem parola bölümü açılmıyo webde başka pc dende denedim olmuyo yani değişemiyom şifremi. biri yarım ederse çok iyi olcak.
Eski 05-05-2008   #18 (mesaj-linki)
arkadaşlar ben şifremi space den değiştiriyorum hani sağ köşede oturumu kapat var onun üstündee isim yazıyo oraya tıklayınca hesabı görüntüle var oraya girerek yapıyorum bi deneyin ben biraz önce yaptım
Eski 06-05-2008   #19 (mesaj-linki)
Alıntı:
cybord adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilgilenen olursa sevinicem ama şifre değişmek istediğimde yükleniyor diyo ve hiç bişe açılmıyo öyle kalıyo (yükleniyo) diyor saatlerce beklesem parola bölümü açılmıyo webde başka pc dende denedim olmuyo yani değişemiyom şifremi. biri yarım ederse çok iyi olcak.
Bari şu kısacık konuyu okusaydın soru sormadan önce. Şu, bu soruna verdiğim cevap: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...tml#post925321

Dikkat ettiysen yazının hemen yukarısında da bir arkadaş Firefox yönteminin çalıştığını ve çok teşekkür ettiğini yazmış.
Alıntı:
raziş adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben şifremi space den değiştiriyorum hani sağ köşede oturumu kapat var onun üstündee isim yazıyo oraya tıklayınca hesabı görüntüle var oraya girerek yapıyorum bi deneyin ben biraz önce yaptım
Parola ne spaceten ne hotmailden değiştirilir. Herkes Windows Live Hesap sayfasına gitmek zorunda. Hotmail, Spaces falan hepsi Microsoft'un ürünleri olduğu için hepsi arayüzlerine, kullanıcının Windows Live Hesap sayfasına giden bağlantılar koyuyorlar ama sonuçta Hesap sayfasına gitmeden de hiçbir şekilde parolayı değiştirmeye izin vermiyorlar (benim bildiğim) Bunları dilim döndüğünce az yukarıdaki şu yazıda da anlatmaya çalışmıştım: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 06-05-2008   #20 (mesaj-linki)
Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bari şu kısacık konuyu okusaydın soru sormadan önce. Şu, bu soruna verdiğim cevap: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...tml#post925321

Dikkat ettiysen yazının hemen yukarısında da bir arkadaş Firefox yönteminin çalıştığını ve çok teşekkür ettiğini yazmış.
Parola ne spaceten ne hotmailden değiştirilir. Herkes Windows Live Hesap sayfasına gitmek zorunda. Hotmail, Spaces falan hepsi Microsoft'un ürünleri olduğu için hepsi arayüzlerine, kullanıcının Windows Live Hesap sayfasına giden bağlantılar koyuyorlar ama sonuçta Hesap sayfasına gitmeden de hiçbir şekilde parolayı değiştirmeye izin vermiyorlar (benim bildiğim) Bunları dilim döndüğünce az yukarıdaki şu yazıda da anlatmaya çalışmıştım: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin - Tekil Mesaj - MsXLabs
tamam canım ne kızıyon okuduk )) yaptımda sağolun
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
hotmail sifre degistirme hotmail şifre degiştirme hotmail şifre değişimi hotmail şifre değiştir hotmail şifre değiştirme hotmailde şifre değiştirme hotmailden msn şifresi değiştirme hotmailden şifre değiştirme msn parola değişimi msn sayfası msn şifre degişimi msn şifre değişimi msn şifre değiştirme sayfası msn şifre değiştirme sayfası açılmıyor windowslive şifre değiştirme
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:02
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09069800 saniyede (63.03% PHP - 36.97% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR