Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 31-01-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin

aynen öyle yaniher ikisininde işlevlerini öğrendim. ilk denediğimde bende sizin dediğiniz gibi zannettim ama değilmiş
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-02-2008   #12 (mesaj-linki)

ben değiştiremedim giti hesaplara tıklıyorum yüklüyor yazısı cıkıyor ekranda hep o kalıyor
yükleme bitmediki hiçç

bunu değiştirmem gerek yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son Düzenleyen JuPPi_; 05-02-2008 @ 23:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-02-2008   #13 (mesaj-linki)

Internet Explorer'ın Geçici Internet Dosyalarını silmeyi (Internet Explorer seçeneklerinden sileceğiniz yeri bulursunuz) deneyin. Ya da Mozilla Firefox gibi başka bir web tarayıcısından sayfaya ulaşmaya çalışın. Bu hatayı sadece siz almıyorsunuz, çoğu insanın karşılaştığı bir sıkıntı bu.
Eski 23-02-2008   #14 (mesaj-linki)
Cvp: tek bir copy-paste ile msn nizi güvence altına alabilirsiniz!!!

Selamlar. Bu parolayı geri almak ya da hesap ile ilgili bir takım işlemleri gerçekleştirmek için Microsoft Support tarafından gönderilen bu tip maillerdeki linklerin belli bir saat sınırı olduğunu (24, 36 veya 48) bu saat dolunca o linklerin kendiğilinden öldüğünü bilmenizi isterim.
MaD

Alıntı:
Ece Tavaslı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba Arkadaşlar!!!!
Yeni bir msn aldınız ve onu hackenmelere karşı korumanız gerekiyor.İşte en güzel
yöntem!!!(bence)

İlk olarak msn messenger oturum açma penceresine gelin.Daha sonra alttaki "parolamı unuttum"a tıklayın. Çıkan o pencereyi doldurun. Daha sonra "devam" tıklatın. Karşınıza iki seçenek çıkacaktır. Biz bu çıkan seçeneklerden "Parola sıfırlama yörengelerini e-posta ile gönder"e tıklayın. Ve maili alternatif e-postanıza yollayın.(bir alternatif e-psta belirtmediyseniz,yeni aldığınız adresiniz çıkar, o da olur)Daha sonra yolladığınız e-postayı açın.Size gelen maildeki "PAROLA SIFIRLAMAYI İPTAL ETME" başlığının altında verilen linki bir yere kopyalayın ve yapıştırın. Artık ne olursa olsun, parolanız ne kadar değişirse değişsin, bu adrese girdiğinizde parolanızı direk sıfırlayabilirsiniz!

UMARIM İŞE YARAR)
Eski 30-03-2008   #15 (mesaj-linki)

bi de şöyle bi soru war. eğer hackleyen kişi yeterince akıllıysa (ki muhtemelen öyle) ve bu tür bir linkin yenisini hackleyince kendi adresine göndertirse, bnm önceden alıp saklamış olduğum bu link hala çalışıyo durumda olacak mı?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msne parolamı değistirmem için yardım,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10883307 saniyede (48.47% PHP - 51.53% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR