| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
Ben delirmek üzereyim iki tane adresim var birini açıp konuşabiliyorum dışarıdan bana yazabiliyorlar , diğerinden benim mesaj yazmadığım kimse bana mesaj yazamıyor yazdıkları anda "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" mesajı alıyorlar ne yapmam lazım anlamadım Hotmail contact listemdede kişileri silemiyorum geçici bir sorun oluşmuş sonra deniyimmişim napıcam bilmiyorum accountumu iki kere iptal ettim tekrar açtım ama hala düzelmedi ![]() Ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaba ? | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Aynı sorun benim msnimde de var...Üç gündür msnde birine birşey yazmadan bana yazamıyorlar ben yazdıktan sonra da kısa bir süre içinde cevap vermeleri lazım yoksa yine aynı sorun oluyor..Yardım edebilirseniz çok sevinirim.. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
aynı sorun bendede var.Ben yazmadan kimse bana yazamıyıyor.Bunun sebebi nedir.10 kere kurdum baştan ama çözüm yok.Msx yapın bir büyüklük daha.Çözün şunu.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu genel bir problem bendede bu problem var düzelir umarim | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
1- Windows Messenger kullanarak oturum açın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. 2- MSN Support'a ulaşın. İlgili sayılabilecek daha önce yazdığım bir mesaj: Alıntı:
| ||
|
![]() |
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 297 | 1 Hafta Önce 13:25 |
| Peygamberler Tarihi - Hz. İsa | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 17 | 3 Hafta Önce 04:31 |
| Uluslararası Ticari Teslim Şekilleri (Incoterms) | ManantiaL | Ekonomi | 1 | 05-12-2007 17:58 |
| Sosyalizm | virtuecat | Felsefe | 4 | 25-01-2007 03:37 |
| Diyalektik | NoRanynn | Felsefe | 2 | 23-01-2007 10:00 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||