arakdaşlar yeni oturum açtım aşağıdaki ileti tüm kullanıcılara... mesajını alıyorum birine yazınca.sonra tekrar deniyorum dakikada ileti sayısını... mesajını alıyorum .neden bu
EN İYİ CEVABI fadedliver verdi
Alıntı
acilhızlıyardım adlı kullanıcıdan alıntı
arakdaşlar yeni oturum açtım aşağıdaki ileti tüm kullanıcılara... mesajını alıyorum birine yazınca.sonra tekrar deniyorum dakikada ileti sayısını... mesajını alıyorum .neden bu
arkadaşlar msn Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" diyor bunun çözümü nedir deli olcam pc yi camdan atcam
'Aşağıdaki ileti tüm kullanıcılara iletilemedi' harbi iletilmiyo nasıl olacak napacazz böleee, duracazmı böleeee
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
bir çok kişide var bu düzelir sabah kadar inşallah
aynı sorunbende de var
Alıntı
Black_Dead adlı kullanıcıdan alıntı
Aynı Sorun Bendede Var Suan Iletılmıyor Kımseye Yazdıklarım
Lütfen dikkate alınız:
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba,
Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor.
slm arkadaslar oncelıkle iyi aksamlar msnde 30 dk dır ne ileti alıor nede gonderıyor neden kaynaklanıyor lutfen yardım
Lütfen dikkate alınız:
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba,
Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor.