Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-05-2007   #21 (mesaj-linki)
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu

aynı problem bende de var
ben bişey yazmadan karşıdakinin yazdığı bana gelmiyor
ve karşıdakinin hemen cevap yazması gerekiyor bana yazdığının gelebilmesi için
2 gündür çıldırmak üzereyim
umarım sorunun bir çözümü vardır....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-05-2007   #22 (mesaj-linki)

soruna çözüm bulundu mu??
support a mail attım ama daha cevap gelmedi...
Eski 14-05-2007   #23 (mesaj-linki)

Alıntı:
gzd_gzd adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
soruna çözüm bulundu mu??
support a mail attım ama daha cevap gelmedi...
Önceki mesajımda Windows Live Messenger kullanarak değil de Windows Messenger kullanarak oturum açtıktan sonra aynı sorunun devam edip etmediğini kontrol etmenizi belirtmiştim.
Eski 14-05-2007   #24 (mesaj-linki)
aradeon

walla ben herseyi denedim windows messengerde actım tüm bilgilerimi değiştirdim ne denediysem ben yazmadan yazmıyorlar
Eski 14-05-2007   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
aradeon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
walla ben herseyi denedim windows messengerde actım tüm bilgilerimi değiştirdim ne denediysem ben yazmadan yazmıyorlar
Eğer herhangi bir eklenti, yama vb. yüklü değilse, güvenlik yazılımları kapalıyken bile sorun devam ediyorsa; bu sorunun birçok kullanıcı tarafından yaşanmasını genel bir sorun olarak değerlendirebiliriz. Bu da sunucu tabanlı bir problem olduğuna işarettir. MSN Support'a ulaşın ve bir süre beklemede kalın.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ileti teslim edilemedi yazması için, ileti tüm kullanıcılara teslim edilemedi, ileti tüm kullanıcılara teslim edilemedi 2 gün, kullaniciya teslim edilemedi, msn de ileti tüm alıcılara teslim edilemedi yazması, msn de kullanıcıya teslim, msn ileti teslim edilemedi yazması için, ıletı kullanıcıya teslim edilemedı,
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 1 Hafta Önce 13:25
Peygamberler Tarihi - Hz. İsa ThinkerBeLL Müslümanlık/İslamiyet 17 4 Hafta Önce 04:31
Uluslararası Ticari Teslim Şekilleri (Incoterms) ManantiaL Ekonomi 1 05-12-2007 17:58
Sosyalizm virtuecat Felsefe 4 25-01-2007 03:37
Diyalektik NoRanynn Felsefe 2 23-01-2007 10:00
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 17:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14400911 saniyede (56.50% PHP - 43.50% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR