| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu aynı problem bende de var ben bişey yazmadan karşıdakinin yazdığı bana gelmiyor ve karşıdakinin hemen cevap yazması gerekiyor bana yazdığının gelebilmesi için 2 gündür çıldırmak üzereyim umarım sorunun bir çözümü vardır.... | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu soruna çözüm bulundu mu?? support a mail attım ama daha cevap gelmedi... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
walla ben herseyi denedim windows messengerde actım tüm bilgilerimi değiştirdim ne denediysem ben yazmadan yazmıyorlar
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Eğer herhangi bir eklenti, yama vb. yüklü değilse, güvenlik yazılımları kapalıyken bile sorun devam ediyorsa; bu sorunun birçok kullanıcı tarafından yaşanmasını genel bir sorun olarak değerlendirebiliriz. Bu da sunucu tabanlı bir problem olduğuna işarettir. MSN Support'a ulaşın ve bir süre beklemede kalın.
| |
|
![]() |
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 297 | 1 Hafta Önce 13:25 |
| Peygamberler Tarihi - Hz. İsa | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 17 | 4 Hafta Önce 04:31 |
| Uluslararası Ticari Teslim Şekilleri (Incoterms) | ManantiaL | Ekonomi | 1 | 05-12-2007 17:58 |
| Sosyalizm | virtuecat | Felsefe | 4 | 25-01-2007 03:37 |
| Diyalektik | NoRanynn | Felsefe | 2 | 23-01-2007 10:00 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||