| | #131 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)
virüs var be bunda
| |
|
| | #132 (mesaj-linki) | |
slm ben mspass programını indirdim fakat şöyle bir sorun war ben adresimin şifresini yine bulamadım nasıl yardımcı olabilirsiniz lütfen cvp bekliyorum | |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
şifremi unuttum msn mi açamıyorum herşeyi denedim olmuyorr.ne yapıcam yardımcı olun
| |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) | |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
ya merb pardon ama senin yazmış olduğun programı(MSN Messenger Password Recovery v.1.06) çalışmıyor ki bi kere hiç bir şekilde yön bile göstermiyor
| |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
ben msn şifremi unuttum beni hatırlada yapmamaıştım sadece şifremi istiyorum başka hiç bir şey istemiyorummmm.
| |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) MSN HACKLER ŞİFRE BULUYOR NEDEN BENDE İSTİYORUM CEVAP YAZ ![]() | |
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
ben şifremi unutmuştum şifreleri buldum çok teşekkürler | |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
ya abim bilgisayar msn geçmişini şifreli şekilde saklamış şifreli yazılar bunları çözmek için program ana sayfada reklemını gördüm nerden indiriliyo anlamadım
| |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |||||
Messenger'ın kendi ileti geçmişi için bir şifreleme seçeneği yok. Bunu da kaydediyor idiyseniz Belgelerim\Alınan Dosyalarım altında bulabilirsiniz (yerini başka bir şeye değiştirmediyseniz). | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| bulucular, hack, messenpass, msn, şifre |
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı | I3uz_KaLpLi | Arşive Kaldırılan Konular | 33 | 25-08-2009 17:02 |
| İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 22:44 |
| Ayna - Ay Değil Mevsim Değil | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 16:07 |
| Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 14:07 |
| Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 09-01-2008 21:24 |