Arama

Facebook bildirim ayarları nasıl yapılır?

Güncelleme: 24 Ocak 2016 Gösterim: 28.104 Cevap: 2
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012       Mesaj #1
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Facebook Bildirim Ayarları
Facebook bildirim ayarları nasıl yapılır?
Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs.org

Facebook Bildirim Ayarları
ile istediğimiz/istemediğimiz uygulamaların uyarılarını alabiliriz/almayabiliriz.

Peki bu ayarları nasıl yapacağız?

Öncelikle facebook hesabımıza giriş yapıyoruz,

Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda yer alan bil18 butonuna tıklıyoruz.

ve resimli anlatım ile devam ediyoruz...

>>Hesap Ayarları
bil1

>>Bildirimler
bil2

>>Ayarlanabilir bildirimler ekranımıza gelecek, istediğimiz uygulamaya tıklayarak ayar yapabiliyoruz.
bil3


>>Facebook Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil4

>>Fotoğraflar Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil5d

>>Gruplar Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil6

>>Sayfalar Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil7

>>Etkinlikler Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil8

>>Sorular Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil9

>>Notlar Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil10

>>Bağlantılar Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil11

>>Videolar Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil12

>>Yardım Merkezi Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil13

>>Duvar Yorumları Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil14

>>Facebook Güncellemeleri Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil15

>>Krediler Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil16

>>Uygulamalarınız Genel Bildirimler ile düzenlenebilecek olan ayarlar aşağıda gösterilmektedir. İstediğimiz uygulama bildirimi işaretlenecek istenmeyen ise işaretsiz kalacaktır. İşaretlemeyi bitirdikten sonra Değişiklikleri Kaydet diyip çıkıyoruz.
bil17

BySeuS

Son düzenleyen _Yağmur_; 21 Haziran 2013 14:06 Sebep: Güncellendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2014       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benin facebook hesabım yaklaşık bir haftadır beğendiğim sayfaların paylaşımlarını ana sayfama göstermior
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2016       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
istediğim kişiden bildiri nasl alırım

Benzer Konular

14 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap
10 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
12 Nisan 2014 / zamanteknoloji Sosyal Ağlar