MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-12-2008   #141 (mesaj-linki)
mevsimruzgari - avatarı
Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

arkadaşlar çok istediğim kullanıcı adıyla bir msn adresi aldım fakat şifeyi unutmuşum bu msn adresini ve şifreyi hatırla seçeniğini işaretlmemiştim bilgisayarımda. şimdi ben bu adresi şifre olmadan tamamen kapatamam değil mi adresi nasıl kurtarabilirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-12-2008   #142 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

mevsimruzgari adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar çok istediğim kullanıcı adıyla bir msn adresi aldım fakat şifeyi unutmuşum bu msn adresini ve şifreyi hatırla seçeniğini işaretlmemiştim bilgisayarımda. şimdi ben bu adresi şifre olmadan tamamen kapatamam değil mi adresi nasıl kurtarabilirim
Öncelikle bir Windows Live oturum açma sayfasında ya da penceresinde "Parolanızı mı unuttunuz?" bağlantısına tıklayarak parolanızı sıfırlamayı denemelisiniz. Örnek sayfa: http://account.live.com ; örnek pencere: Windows Live Messenger'ın oturum açma penceresi.

Buradan bir şey elde edemediyseniz hesabı olduğu gibi bırakmaktan başka çare yok gibi. Hesap 120 gün boyunca hiç kullanılmadığında otomatik olarak iptal edilir, yani bu süre sonunda iptal edileceği yazıyor ama bazen bu süre 1 seneye bile çıkabiliyor.

Microsoft Destek'e yazı göndererek parolanızı unuttuğunuzu ve yardım etmelerini söylemeyi deneyebilirsiniz ama bu durumda yardımcı olacaklarını düşünmüyorum.
Eski 14-12-2008   #143 (mesaj-linki)

arkadaşlar konu başındaki adamın dosyasını indirdim ve tartım virüs havuzu mübarek ayıptır yaa insanların emekleriyle oynamayın kardeşşim... imansızlık yapmayın
Eski 14-12-2008   #144 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

saigo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar konu başındaki adamın dosyasını indirdim ve tartım virüs havuzu mübarek ayıptır yaa insanların emekleriyle oynamayın kardeşşim... imansızlık yapmayın
Ön yargılı olup hemen ağır sözler söylememek gerekli bakın açıklanmış...

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Program üreticisinin web sayfası:
MessenPass: Instant Messenger Password Recovery Tool

Programın çalışma mantığından dolayı anti-virus programınız uyarı veriyor olabilir. Programda virüs bulunmamakta. Ayrıca ilk mesajı gönderen kişi bir moderatör
hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hayır. Antivirüs programları yazılımı saadece hacktools olarak algılıyor. Yani şüpeli olabilir uyarısı veriyor. ancak kesin bir kaygı söz konusu değil. Programda zararlı değil. Saadece bilgisayardaki şifrelere erişmek için yetki istiyor. anti-virüs programıda yalnış anlıyor
Eski 19-12-2008   #145 (mesaj-linki)
faruk37800
MessenPass

messen Passda virüs var dikkat
Eski 21-12-2008   #146 (mesaj-linki)
aspirin

güzel ama nasıl bulcam
Eski 27-12-2008   #147 (mesaj-linki)
kanunsuz_29

arkadaşlar ben msn sıfremı unuttum yalnız bu sıfre de kayıtlı degıl uc defa ust usdte yanlıs gırdım ve msn kılıtlendı sıfrenın yanında sorumun cevabını yazıyorum oda olmuyor ne yapmalıyım
Eski 29-12-2008   #148 (mesaj-linki)
selnaz
sadece ve sadece eşimin msn şifresini kırmak istiyorum, yuvam yıkılıyor ...

Selam arkadaşlar,

Sadece eşimin msn şifresini kırmak zorundayım, yuvam yıkılıyor , önlemek zorundayım. Asla başka bir sebebim yok sadece eşimin msn şifresi lazım bana. Bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim.
Eski 30-12-2008   #149 (mesaj-linki)
rockman

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN Şifre Bulucular - MSN Şifre Bulma Programları - Kayıtlı MSN Şifrelerini Öğrenme

Bilgisayarınızda Messenger türü programları kullanırken "Beni hatırla" ve "Parolamı hatırla" seçeneklerini işaretlemiş iseniz bilgisayarınız bu kullanıcı adlarını/adreslerini ve parolalarını bilgisayarda yerel olarak bir yerlerde kaydeder. Siz de böyle yaptıysanız, uzun süredir parolanızı yazmanız gerekmeyeceği için parolanızı unutmanız çok doğaldır. İşte MessenPass programı unuttuğunuz bu MSN Messenger, Windows Messenger, ICQ Lite 4.x/2003, AOL Instant Messenger, Trillian, Miranda, GAIM kullanıcı adlarınızı ve şifrelerinizi bilgisayarnızda kaydedildiği yerlerden bulup çıkartır ve bunu size gösterir. Aşağıdaki resimde, programın çalıştırıldığı bilgisayarda kayıtlı olan kullanıcı adlarını ve yanlarında o adlara ait parolaları nasıl gösterdiğini görüyorsunuz:

Türkçe yama dosyasını programı ayıkladığınız klasörün içine ayıklayınız.

Eklenmis Dosyalardan indirebilirsiniz.

Aşama , aşama olarak nasıl yapıldıgını sölersenız daha ii olur bence
Eski 30-12-2008   #150 (mesaj-linki)
DrEaMy - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Program üreticisinin web sayfası:
MessenPass: Instant Messenger Password Recovery Tool

Programın çalışma mantığından dolayı anti-virus programınız uyarı veriyor olabilir. Programda virüs bulunmamakta. Ayrıca ilk mesajı gönderen kişi bir moderatör

Programı bu linkten indirdim. Virüs içermiyor. Sorunsuz çalıştı.
Çoooookkk teşekkürler.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bulucular, hack, messenpass, msn, şifre
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı I3uz_KaLpLi Arşive Kaldırılan Konular 33 25-08-2009 17:02
İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 08-03-2008 22:44
Ayna - Ay Değil Mevsim Değil Blue Blood Türkçe Şarkı Sözleri 0 05-03-2008 16:07
Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil Kral_Aslan Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-02-2008 14:07
Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 09-01-2008 21:24