| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)
arkadaşlar çok istediğim kullanıcı adıyla bir msn adresi aldım fakat şifeyi unutmuşum bu msn adresini ve şifreyi hatırla seçeniğini işaretlmemiştim bilgisayarımda. şimdi ben bu adresi şifre olmadan tamamen kapatamam değil mi adresi nasıl kurtarabilirim | |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) http://account.live.com ; örnek pencere: Windows Live Messenger'ın oturum açma penceresi. Buradan bir şey elde edemediyseniz hesabı olduğu gibi bırakmaktan başka çare yok gibi. Hesap 120 gün boyunca hiç kullanılmadığında otomatik olarak iptal edilir, yani bu süre sonunda iptal edileceği yazıyor ama bazen bu süre 1 seneye bile çıkabiliyor. Microsoft Destek'e yazı göndererek parolanızı unuttuğunuzu ve yardım etmelerini söylemeyi deneyebilirsiniz ama bu durumda yardımcı olacaklarını düşünmüyorum. | |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar konu başındaki adamın dosyasını indirdim ve tartım virüs havuzu mübarek ayıptır yaa insanların emekleriyle oynamayın kardeşşim... imansızlık yapmayın
| |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
| MessenPass
messen Passda virüs var dikkat | |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
güzel ama nasıl bulcam
| |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben msn sıfremı unuttum yalnız bu sıfre de kayıtlı degıl uc defa ust usdte yanlıs gırdım ve msn kılıtlendı sıfrenın yanında sorumun cevabını yazıyorum oda olmuyor ne yapmalıyım
| |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
| sadece ve sadece eşimin msn şifresini kırmak istiyorum, yuvam yıkılıyor ...
Selam arkadaşlar, Sadece eşimin msn şifresini kırmak zorundayım, yuvam yıkılıyor , önlemek zorundayım. Asla başka bir sebebim yok sadece eşimin msn şifresi lazım bana. Bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim.
| |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)Aşama , aşama olarak nasıl yapıldıgını sölersenız daha ii olur bence | |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |||||
Programı bu linkten indirdim. Virüs içermiyor. Sorunsuz çalıştı. Çoooookkk teşekkürler. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| bulucular, hack, messenpass, msn, şifre |
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı | I3uz_KaLpLi | Arşive Kaldırılan Konular | 33 | 25-08-2009 17:02 |
| İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 22:44 |
| Ayna - Ay Değil Mevsim Değil | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 16:07 |
| Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 14:07 |
| Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 09-01-2008 21:24 |