| | #201 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Bende sorunsuz bir sekilde calisdi Messenger Pass....Tesekkur ederim her kese... | |
|
| | #202 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) parola hatırla seçiliyse buluyo arkadaşlar
| |
|
| | #203 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)
arkadaşlar ben bu konularda çok bilgili değilim ama bir ihtiyacım var bu konu ile ilgili, evde kullandığımız pc den öocuğum msn kullanıyor ve yazışmalarını kontrol edebilmek istiyorum.. bu programlar anladığım kadarıyla parolamı hatırla seçeneği işaretliyse kayıt altına alınan bilgileri çözüp şifreleri veriyor. eğer bu seçenek seçili değilse ve bu bilgisayardan girilmiş kullanıcıların hesap bilgileri-şifrelerine nasıl ulaşırız, bunu yapacak bir yazılım mevcutmudur acaba?. duyduğuma göre keylogger adlı yazılımlar yani tuş hareketlerini kaydeden yazılımlar varmış. bunlar işe yararmı nasıl çalışır ve nerden bulurum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. | |||||
|
| | #204 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)Bilgisayarinizda Messenger Plus varmi ? plus'da sohbet gunlukleyici var onu deneye bilirsiniz...(Ama Sifre koyulmamissa) | |
|
| | #205 (mesaj-linki) | |
merhaba ben gizli yanıtımı ve şifremi hatırlamıyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz
| |
|
| | #206 (mesaj-linki) | |
umarım bu defa aradığımı bulmuşumdur eğer öyle ise şimdiden çok teşekkür ederim | |
|
| | #207 (mesaj-linki) | |
merhaba. bu konuda yardıma ihtiyacım var. birinci programı indirdim ama herhangi bir hesap veya şifre görünmüyor. bahsettiği gibi beni ve şifremi hatırla olarak kayıtlı msnde. program sorunsuz çalıştı. açabildim. ama şifre falan yok. başka bişey yapmam gerekiyor mu acaba. sorun ne anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
| | #208 (mesaj-linki) | |
benim bilgsayara kayıtlı değil onagöre program varmı
| |
|
| | #209 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) | |
|
| | #210 (mesaj-linki) | |
İndirdim daha bişi kaydettmediğim için bişi yok msnde denicem inş iş yarar ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bulucular, hack, messenpass, msn, şifre |
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı | I3uz_KaLpLi | Arşive Kaldırılan Konular | 33 | 25-08-2009 17:02 |
| İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 22:44 |
| Ayna - Ay Değil Mevsim Değil | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 16:07 |
| Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 14:07 |
| Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 09-01-2008 21:24 |