MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-04-2007   #31 (mesaj-linki)
SpeeDDeviL
Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

Şifrelerini Unutmuşlarsa Diger E-posta Adreslerine Sıfırlamada Yolluyabilirler Yinede Paylaşım İçin tşkler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-04-2007   #32 (mesaj-linki)
enigmaaa78

1. Your Windows Live ID>2. Your First and Last Names>3. Date of Birth (Month/Date/Year)>4. Country or Region>5. State (if applicable)>6. Zip or Postal Code>7. Your IP address. List the IP addresses from each computer that you>use to access your account. You can go to WhatIsMyIP.com - 204.10.110.203 to>find this information. The numbers that appear at the top of this page>will be your IP address.>8. Answer to your Secret Question (if applicable)>9. Alternate email address associated with the account (if applicable)>10. Your Internet Service Provider. An ISP is a company that provides an>end user with a connection to the Internet and other similar services,>such as e-mail. Examples include MSNIA, EarthLink, and Comcast.>11. Last date and time you successfully signed in>>>For Windows Live Mail customers>>>12. Any folders you created (aside from the default folders)>13. Contacts in your address book (please include the e-mail address)>14. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders>>>For Windows Live Messenger customers>>>15. A list of Contacts in your buddy list (please include the e-mail>address)>16. Your Windows Live Messenger Nickname (your Messenger display name)Bunların çevirisini yapabilirmisiniz bana
Eski 06-04-2007   #33 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

enigmaaa78 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
1. Your Windows Live ID>2. Your First and Last Names>3. Date of Birth (Month/Date/Year)>4. Country or Region>5. State (if applicable)>6. Zip or Postal Code>7. Your IP address. List the IP addresses from each computer that you>use to access your account. You can go to WhatIsMyIP.com - 204.10.110.203 to>find this information. The numbers that appear at the top of this page>will be your IP address.>8. Answer to your Secret Question (if applicable)>9. Alternate email address associated with the account (if applicable)>10. Your Internet Service Provider. An ISP is a company that provides an>end user with a connection to the Internet and other similar services,>such as e-mail. Examples include MSNIA, EarthLink, and Comcast.>11. Last date and time you successfully signed in>>>For Windows Live Mail customers>>>12. Any folders you created (aside from the default folders)>13. Contacts in your address book (please include the e-mail address)>14. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders>>>For Windows Live Messenger customers>>>15. A list of Contacts in your buddy list (please include the e-mail>address)>16. Your Windows Live Messenger Nickname (your Messenger display name)Bunların çevirisini yapabilirmisiniz bana

İndirin ve Kullanın: Sesli ve Tam 6 Dil Çevirici

GELİNCİK adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ne programı anlamadım
MessenPass programı ile unuttuğunuz MSN Messenger, Windows Messenger, ICQ Lite 4.x/2003, AOL Instant Messenger, Trillian, Miranda, GAIM şifrelerinizi bulabilirsiniz.
Eski 13-05-2007   #34 (mesaj-linki)
gogo123

verilen programlar direkt olarak virus atıyor. Site yöneticilerinden lütfen bu arkadaşlar hakkında gerekli site kullanım talimatlarının uygululanmasını dilerim
Eski 23-05-2007   #35 (mesaj-linki)
Gurkan1988

arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık ama bana msn yi hackleyebileceğim bi program lazım benim adresimi hacklediler onu geri almak için bu program bana acil lazım varsa bi zahmet siteye koyabilirmi
Eski 30-05-2007   #36 (mesaj-linki)
durakkk

tmm ama
ben de birini gösterdi ikincisini göstermiyo bubun için ne yapacam birini gösterdi 2. sini göstermiyo yani tek 1 tane gösteriyo nasıl yapacam lütfen yardım edin yada ben size verem siz şifresini bana söleyin olurmu ?
Eski 01-06-2007   #37 (mesaj-linki)
v3d4 - avatarı

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MessenPass programı ile unuttuğunuz MSN Messenger, Windows Messenger, ICQ Lite 4.x/2003, AOL Instant Messenger, Trillian, Miranda, GAIM şifrelerinizi bulabilirsiniz.

Dosyayı programın kurulduğu C:\Program Files\MessenPass klasörüne açınız.
Eklenmis Dosyalardan indirebilirsiniz.
programı indirdim ama açılmıyor uyarı çıkıyor nasıl yapabilirim bunu
Eski 02-06-2007   #38 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

gogo123 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
verilen programlar direkt olarak virus atıyor. Site yöneticilerinden lütfen bu arkadaşlar hakkında gerekli site kullanım talimatlarının uygululanmasını dilerim
Hayır. Antivirüs programları yazılımı saadece hacktools olarak algılıyor. Yani şüpeli olabilir uyarısı veriyor. ancak kesin bir kaygı söz konusu değil. Programda zararlı değil. Saadece bilgisayardaki şifrelere erişmek için yetki istiyor. anti-virüs programıda yalnış anlıyor

Gurkan1988 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık ama bana msn yi hackleyebileceğim bi program lazım benim adresimi hacklediler onu geri almak için bu program bana acil lazım varsa bi zahmet siteye koyabilirmi
üzgünüm MsxLabs Forumlarında hacking içerik yayınlanması yasak.

durakkk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tmm ama
ben de birini gösterdi ikincisini göstermiyo bubun için ne yapacam birini gösterdi 2. sini göstermiyo yani tek 1 tane gösteriyo nasıl yapacam lütfen yardım edin yada ben size verem siz şifresini bana söleyin olurmu ?
Sebebi: adresin göründüğü kullanıcının şifremi hatırla seçeneyini işaretlememiş olmasıdır.

vedosh adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
programı indirdim ama açılmıyor uyarı çıkıyor nasıl yapabilirim bunu
Nasıl bir uyarı alıyorsunuz? Biraz daha açıklayın.
Eski 06-06-2007   #39 (mesaj-linki)
tsong

bu finder nasıl açlışıyo
Eski 06-06-2007   #40 (mesaj-linki)
bicherd_over

bu sadece windows messenger de kayıtlı olna msnlerin şifresini gösterior yani aynı bilgisayarda msn açanlarınkini değil kayıtlı msnlerin saol kardeşim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bulucular, hack, messenpass, msn, şifre
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı I3uz_KaLpLi Arşive Kaldırılan Konular 33 25-08-2009 17:02
İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 08-03-2008 22:44
Ayna - Ay Değil Mevsim Değil Blue Blood Türkçe Şarkı Sözleri 0 05-03-2008 16:07
Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil Kral_Aslan Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-02-2008 14:07
Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 09-01-2008 21:24