Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-10-2006   #16 (mesaj-linki)
Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

Alıntı:
narkoz_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yok abi basıyorum basıyorum bişey yok
Daha önce bilgisayarinizda giris yaptiginiz, fakat sifre'sini unuttgunuz msn adreslerinin ya da icq'larin sifresini söyler size. Neye basiyorsunuz? Sadece exe'yi calistirin.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-11-2006   #17 (mesaj-linki)
lord_off_the_street

ARKADAŞLAR BEN BU PROGARMAL İSTEDİĞİM MAİL ADRWESİNİN ŞİFRESİNİ BULABİLİRMİYİ LÜTFEN CVP

infoGreG - MSN Password Finder v2.0
MSN Messenger Password Recovery 1.1.400.2006
xCAT - MSN Password Recovery 2.00
Eski 05-11-2006   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
lord_off_the_street adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR BEN BU PROGARMAL İSTEDİĞİM MAİL ADRWESİNİN ŞİFRESİNİ BULABİLİRMİYİ LÜTFEN CVP

infoGreG - MSN Password Finder v2.0
MSN Messenger Password Recovery 1.1.400.2006
xCAT - MSN Password Recovery 2.00
Verdiginiz ilk link kirik. Diger ikisi ise bu konu'daki ilk mesaj'larda oldugu gibi sadece bilgisayarinizda registry'de kayitli olan sifreleri söylüyor. Yani istediginiz mail adresinin sifresini bulamazsiniz. Baslikta da yazdigi gibi Hack degil. Ayrica Site ve Forum Kurallari / Madde 9 Geregi Hack/Hacking icerikli bilgi yayinlamak yasak.
Eski 07-12-2006   #19 (mesaj-linki)
aytekinboz

messenpas programını çalıştıramıyorum yardımcı olurmusunuz
Eski 07-12-2006   #20 (mesaj-linki)

Alıntı:
aytekinboz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
messenpas programını çalıştıramıyorum yardımcı olurmusunuz

Karşılaştığınız Hata nedir?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
how does msn password registry, messenger şifrelerini söyleyen site, messenpass nedir, msn pass nedir, msn password finder v2.0, msn registry hack, msn sifre hack sayfa, msn şifreleri nelerdir, msn şifresi registry, to find msn password from registry,
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 12 Saat Önce 22:39
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2932 4 Hafta Önce 20:20
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:49Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13726711 saniyede (54.05% PHP - 45.95% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR