| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Tv - Msn Tv
Arkadaşlar ben yaptıp ama olmadı siyah bir ekran bekliyor sürekli.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
dillerden değiştim ama bende siyah bir ekran geliyor ve bu yazıyor. Messenger TV is not available for your country. If you feel this is incorrect, please set the correct language and country for your browser. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Tv - Msn Tv bişi sorcam da bu cerceveye aldıım gibi diğer uygulamaları nasıl yukleye bılırız Resim Albumu Falan VArmısda Onlar Cıkmıo.. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Evet bende aynı konuda sormak istiyorum. Gerçekten ne kadar güvenli bu TV.. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben bunu yaptım da flash player eksik diyor .. yüklüyorum yine eksik diyor ki adobe flash player ile ilgili sorunum var bir türllü kurulmadı gitti acaba neden pc de sorun mu var ..
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Flash Player Yükle Sonra Msn Tv'yi Kur...Saygılarımla...
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
yaa bu dediklerinizin hepsini yaptımda mesajı kabul ettiğimde sadece siyah bir ekran geliyor yani tv açılmıyor bir yardımcı olursanız çook sewinirim
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
bilgisayarında Flash Player bulunmayan arkadaslar surdan inndirebilir; http://fpdownload.macromedia.com/get...ash_player.exe | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Vista kullanıcısıyım, diller seçeneğinde ingiltere yerine birleşik krallık yazıyor ve video bağlantısını desteklemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger tv türkçe, msn tv türkçe, |
Messenger Tv - Msn Tv Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 3 Hafta Önce 17:35 |
| Thunder Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 8 | 23-09-2009 02:10 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Ribbon Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 0 | 15-12-2007 19:30 |