| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Tv - Msn Tv
ya bende niye yok bu adresini ekledim ama Messenger sizi MSN Messenger TV uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti Kabul Et (Alt+C) veya Reddet (Alt+B) istiyor musunuz? * * MSN Messenger TV uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz. * Windows Live Messenger şu anda bu programı başlatamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. hep böle diyor bunun bir eklentisi falanmı var sadece messengertv@live.com adresini eklemek yeterlimi | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Tv - Msn Tv | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
ben kişiyi ekledim bana davet yolladı,yani ayar yapmasanız da izleyebiliosunuz.kendi davet yolluo normal webcam daveti gibi...sadece kabul edin
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
MSN Messenger TV uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz. * Windows Live Messenger şu anda bu programı başlatamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. programı başlatamıyor başka bir ayarımı var acaba internet seçeneklerinden dilide değiştim oda işe yaramadı velhasıl ben bunu çalıştıramadım | |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |||||
Arkadaşlar, benim Internet Explorer dil seçeneklerimde sadece tr varken de uygulama çalışıyor. Dil seçeneğini değiştirmeden önce uygulamanın çalışıp çalışmadığını bir kez deneyin derim.
| |||||
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
evet ülke ayarlarıyla ilgili problem miş başka adresten girebildim tsk NeutralizeR | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger a davet ettiniz, www msgplus com tv, |
Messenger Tv - Msn Tv Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 3 Hafta Önce 17:35 |
| Thunder Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 8 | 23-09-2009 02:10 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Ribbon Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 0 | 15-12-2007 19:30 |