Messenger Tv - Msn Tv Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-05-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Tv - Msn Tv

ya bende niye yok bu adresini ekledim ama
Messenger sizi MSN Messenger TV uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti Kabul Et (Alt+C) veya Reddet (Alt+B) istiyor musunuz?
*
* MSN Messenger TV uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz.
*
Windows Live Messenger şu anda bu programı başlatamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
hep böle diyor bunun bir eklentisi falanmı var sadece messengertv@live.com adresini eklemek yeterlimi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-05-2008   #22 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

fakirman adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
thanks ama tamam pencere açıldı da izliyemiyom bişey.

Messenger TV is not available for your country. If you feel this is incorrect,
please set the correct language and country for your browser.

bu metin çıkıyor
hipokrat_25 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bende niye yok bu adresini ekledim ama
Messenger sizi MSN Messenger TV uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti Kabul Et (Alt+C) veya Reddet (Alt+B) istiyor musunuz?
*
* MSN Messenger TV uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz.
*
Windows Live Messenger şu anda bu programı başlatamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
hep böle diyor bunun bir eklentisi falanmı var sadece messengertv@live.com adresini eklemek yeterlimi
isyanbey adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dai Sen emın mısın bunun calıstıqından!!!
Test etmek için daveti kabul ettikten sonra Music, Channels, Dance kategorisinden bir video seçin.
Eski 27-05-2008   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

sivasteam adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ewet arkadaşlar ne kadar güven li olduğunu söyleye bilir misiniz bir de tskler paylasım için
Neden güvenli olmayabileceği düşünülüyor tam olarak emin değilim ama bu Windows Live'ın kendi resmi hizmetlerinden biri.
Eski 28-05-2008   #24 (mesaj-linki)
haqanynkr - avatarı

ben kişiyi ekledim bana davet yolladı,yani ayar yapmasanız da izleyebiliosunuz.kendi davet yolluo normal webcam daveti gibi...sadece kabul edin
Eski 28-05-2008   #25 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Test etmek için daveti kabul ettikten sonra Music, Channels, Dance kategorisinden bir video seçin.
test için o dediğin yerler gelmiyoki daveti kabul ediyorum

MSN Messenger TV uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz.
*

programı başlatamıyor başka bir ayarımı var acaba internet seçeneklerinden
dilide değiştim oda işe yaramadı velhasıl ben bunu çalıştıramadım
Eski 28-05-2008   #26 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Arkadaşlar, benim Internet Explorer dil seçeneklerimde sadece tr varken de uygulama çalışıyor. Dil seçeneğini değiştirmeden önce uygulamanın çalışıp çalışmadığını bir kez deneyin derim.
ekimci17 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

bişi sorcam da bu cerceveye aldıım gibi diğer uygulamaları nasıl yukleye bılırız Resim Albumu Falan VArmısda Onlar Cıkmıo..
Bu tür messenger uygulamaları dünyanın belli bölgelerinde hizmete sunuluyor. Siz galiba Almanya'da yaşıyorsunuz ya da en azından Windows Live hesabınızın bölgesi Almanya olarak belirtilmiş. Çünkü dikkatlice bakılınca koyduğunuz resimdeki Etkinlikler başlığı Almanca ve ilk uygulama olarak da Messenger TV görünüyor. Yani siz bu konudaki adresi eklemeden de Messenger TV uygulamasını herhangi biriyle konuşma pencerenizden başlatabilirsiniz. Resim Albumu diyerek neyi kastediyorsunuz bilemiyoruz ama ekran görüntünüzde seçilmiş görünen MSN Fotos Bildertausch uygulaması istediğinizi verebilecek türden bir uygulama. Denemenizi öneririm.
Eski 28-05-2008   #27 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

hipokrat_25 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
test için o dediğin yerler gelmiyoki daveti kabul ediyorum

MSN Messenger TV uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz.
*

programı başlatamıyor başka bir ayarımı var acaba internet seçeneklerinden
dilide değiştim oda işe yaramadı velhasıl ben bunu çalıştıramadım
Windows Live Messenger sürümünüz nedir? Başka bir adresiniz varsa onda deneyin. Hesabınızın ülke ayarlarıyla ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz.
Eski 28-05-2008   #28 (mesaj-linki)

evet ülke ayarlarıyla ilgili problem miş başka adresten girebildim tsk NeutralizeR
Eski 31-05-2008   #29 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

yunus_emir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yav bunu indiremiyorum nasıl indirecem yardımcı olabiilirmisiniz
İndirelecek bir şey yok, konuyu en başından en sonuna dikkatlice okuyun, sonra söylenilen adımları teker teker yapın. Gerekirse, "Messenger'a herhangi bir kişi nasıl eklenir", o konuda yardımcı oluruz.
Eski 03-06-2008   #30 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

darknessmami adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım hepsini yaptım ama olmuyor ne yapabilirm?
şimdiden teşekkürler
Nereye kadar yapabildiniz, neresinden sonrası olmuyor? Bunları söylerseniz belki yardımcı olabiliriz.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger a davet ettiniz, www msgplus com tv,
Messenger Tv - Msn Tv Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 110 3 Hafta Önce 17:35
Thunder Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 8 23-09-2009 02:10
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Ribbon Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 0 15-12-2007 19:30