Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-02-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum Cvp: Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum

Alıntı:
masderxxx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeş başka bir tarayıcı denemedim ancak. başka maillerime giriyorum.
mailim hotmail.com uzantılı. ve başka hotmail.com uzantılı maillerime giriyorum expolerden.. hesabın iptal edilmesine gelince ben hesabımın iptal edilmesi için bi başvuruda bulunmadım. yanlışlıklada yaptıysambilmiyorum. şimdi nasıl çözeriz bana bi zahmet yardımcı ol kardeş...
çok önemli lütfen . bide eski maillerimi görme şansım varmı...yani onun için bir mailmi atacağız hotmaile.
bana hotmaile durumu bildirecek bir mail yazacak arkadaş varmı. ingilizce olarak.

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennnnnn.
Başka bir bilgisayardan deneyin, hala açamıyorsanız hesabınız iptal olmuş demektir. Bir dilekçe yazarak hesabınızı geri arabilirsiniz belki ama kaybolan maillerin gelmesi çok zor. Sizinkine benzer bir durum bende de oldu ama benim hesabımdan sadece mailler silinmişti. Ne yazıkki geri getiremedik. Siz yine de şansınızı deneyin...

İşinize yarayabilecek bir link: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-02-2007   #7 (mesaj-linki)

Güvenlik programı olarak Norton ürünlerini mi kullanıyorsunuz?

Öneride bulunmadan önce sisteminiz hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Windows sürümünüz (varsa service pack'leri ile birlikte), yüklü olan güvenlik programları (anti-virüs, firewall), web tarayıcınız...

Güvenlik programlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Internet Explorer'da sorun yaşıyorsanız, Firefox tarayıcıda hesabınıza giriş yapmayı deneyin.
Eski 09-02-2007   #8 (mesaj-linki)
masderxxx

kardeş .aynı pc den başa hotmailime giriyorum. ayrıca aynı hotmail adresiyle msn açıyorum ancak maillerime giremiyorum yukardaki hatayı veriyor. explorer kullanıyom service pack lı. ayrıca deep freez kullanıyom. virüs proğramı yok... çözemiyecekmiyiz bu sorunu. en azından bazı sitelere üyeliğim var o maili açbilsem o mail ürzerinden unuttuğum şifreleri istiyeceğim.şifre leri istiyemediğim için bir çok önemli siteye giremiyorum. hepsi o mailde kayıtlıydı.gisden mail sorun değil şifre isterim yenisi gelir. yetki maili açtırayım yardımmm.
Eski 09-02-2007   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
masderxxx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeş .aynı pc den başa hotmailime giriyorum. ayrıca aynı hotmail adresiyle msn açıyorum ancak maillerime giremiyorum yukardaki hatayı veriyor. explorer kullanıyom service pack lı. ayrıca deep freez kullanıyom. virüs proğramı yok... çözemiyecekmiyiz bu sorunu. en azından bazı sitelere üyeliğim var o maili açbilsem o mail ürzerinden unuttuğum şifreleri istiyeceğim.şifre leri istiyemediğim için bir çok önemli siteye giremiyorum. hepsi o mailde kayıtlıydı.gisden mail sorun değil şifre isterim yenisi gelir. yetki maili açtırayım yardımmm.
Alıntı:
Your account has been closed because of concerns over violations of the Terms of Use. If you want your account to be re-opened, please follow these instructions:
1. Click on the link below, and complete the e-form by providing your name, an email address where we can reach you, and the name of the account that has been closed.

2. In the box labeled Please Select An Option, choose "Connection/Sign In Problem".

3. In the next box labeled Please Select An Option, choose "Account Closed. Access Denied."

4. Complete the two additional questions with a red star (*) by them (they are required fields) and click Submit.

An agent will review your account and notify you within 24-hours if your account has been re-opened. Please DO NOT submit multiple tickets, as this will delay processing of your original ticket.

Submit a request to re-open your account
Özetleyecek olursak; hesabınız, kullanım şartlarındaki bazı ihlallerden dolayı kapatılmış. Hesabınızın tekrar açılmasını istiyorsanız:

1. Aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve formu adınız, size ulaşbileceğimiz email adresiniz ve kapatılan hesabınızın adını girerek doldurunuz.

2. 'Please Select An Option' kutusunda
"Connection/Sign In Problem" seçeneğini seçiniz.

3. Sonraki
'Please Select An Option' kutusunda
"Account Closed. Access Denied" seçeneğini seçiniz.

4. Kırmızı yıldız (*) bulunan diğer iki soruyu da tamamlayıp Submit' tıklayınız.

Bir yetkili hesabınızı 24 saat içinde inceleyip tekrar açılırsa size bildirecek.

MSN Support'un Türkçe dil desteği olmadığı için, dil olarak English (US)'i seçip adımları bu şekilde gerçekleştiriniz.

Eski 29-05-2007   #10 (mesaj-linki)

Emmoğlu senin maile saldırmışlar geçmiş olsun sen iyisimi yeni bir mail adresi daha onun devası bulunamadı.Artık hastamız mefta allahtan ümit kesilmez demek gereksiz yani
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
account closed. access denied hatası, hotmail adresi iptal edilmesi, hotmail giriş, hotmail giriş sayfası, hotmail giriş sorunu, hotmail maillerim, hotmail.com msn sayfasına gır, hotmaile giriş yapamıyorum, hotmailin giriş sayfası, maillerime gir, msn adresinin iptal edilmesi, msn de maillerime giremiyorum, msn hesabıma gir, msn maillerim, sitelere giriş yapamıyorum,
Konu Araçları

Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı I3uz_KaLpLi MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 12-07-2008 19:51
Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB aorgun Arşive Kaldırılan Konular 32 23-06-2008 14:57
Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-09-2007 23:26
Hotmail hesabımda online gözüken kişilerim, Gmail hesabımda offline gözüküyor sanalagora MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 27-01-2007 23:52
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:36Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10367489 saniyede (55.43% PHP - 44.57% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR