Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-07-2008   #31 (mesaj-linki)
ByManYax
HOTMAİL HESABI KİTLENMESİ!!

Merhaba arkadaslar.

hotmail hesabıma erisim saglayamıorum.Ne msn üzerinden nede web üzerinden..yaklasık 2 gün gecti yanlız hala asagıdaki hatayı veriyor.Şifremin dogrulugundan eminim herhangibir yanlıslık yok..Arkadasımın biri ice cold'la dondurmus hesabımı nasıl giris yapabilirim ve nasıl çözebilirim bu prblemi..?Diger forumlarda werilen her türlü sei denedim ama acamadım bilgisi olan warsa lütfen yardım etsin..?

Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı
Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.

İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-07-2008   #32 (mesaj-linki)
ByManYax
Cvp: Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum

hımm ßekLemekten baska care yok sanırım..
Eski 14-07-2008   #33 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ByManYax adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaslar.

hotmail hesabıma erisim saglayamıorum.Ne msn üzerinden nede web üzerinden..yaklasık 2 gün gecti yanlız hala asagıdaki hatayı veriyor.Şifremin dogrulugundan eminim herhangibir yanlıslık yok..Arkadasımın biri ice cold'la dondurmus hesabımı nasıl giris yapabilirim ve nasıl çözebilirim bu prblemi..?Diger forumlarda werilen her türlü sei denedim ama acamadım bilgisi olan warsa lütfen yardım etsin..?

Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı
Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.

İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın

hımm ßekLemekten baska care yok sanırım..
"Şimdi parolanızı sıfırlayın" diyormuş ya, neden bekleyeceksiniz ki?
Eski 23-09-2008   #34 (mesaj-linki)

slm,msn maillerimi açmaya çalıştığımda kapanıyor daha sonra 'file;///C;Program Files/sysguard/warning/warnpage.html' bulunamadı diyor.bunu nasıl düzeltirim.tşk
Eski 23-09-2008   #35 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

dina adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm,msn maillerimi açmaya çalıştığımda kapanıyor daha sonra 'file;///C;Program Files/sysguard/warning/warnpage.html' bulunamadı diyor.bunu nasıl düzeltirim.tşk
Kullanıcıya yanlış alarmlar vererek güvenlik yazılımı olarak kendisini satın almanızı öneren bir program yüklenmiş sisteminize, onu temizlemeniz gerekiyor. Program Ekle veya Kaldır listesinde "Guard, Security" vb. ifadeler içeren yazılımları bulup kaldırınız.
Eski 30-09-2008   #36 (mesaj-linki)

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
http://mail.live.com bağlantısını kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın ve Git düğmesine basın. Buradan oturum açabiliyor musunuz?

Başka bir web tarayıcı programda mesela Mozilla Firefox'ta deneyin, aynı adresi onun adres çubuğuna yapıştırıp yapın.

Başka bir hesabınız varsa onun posta kutusuna girebiliyor musunuz?
dostum ne bu adres ya bendede aynı sorun vardı biraz arastırma yapım dedim hiç biyerde düzgün bi açıklama çıkmadı senin verdiğin bu siteye tıkladım direk açıldı mail sayfam
Eski 30-09-2008   #37 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

lejyoner_52 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dostum ne bu adres ya bendede aynı sorun vardı biraz arastırma yapım dedim hiç biyerde düzgün bi açıklama çıkmadı senin verdiğin bu siteye tıkladım direk açıldı mail sayfam
Bu adres Windows Live Hotmail hizmetine doğrudan giriş için ideal bir adres ancak bazı insanlar bu adresin varlığından haberdar değil. Ancak "aynı sorun" derken neyi kastediyordun, anlamadım.
Eski 11-11-2008   #38 (mesaj-linki)
agrman
windows live hotmail de gelen mesajların görüntülenmemesi

slm arkadaşlar benim msnde gelen mesajları kendi bilgisayarımda görüntülenmiyor. Ancak başka bilgisayardan görüntüleniyor.bilgisayara av.2009 adında bir program yüklendi kendilinden acaba bundan dolayı olabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim
Eski 01-01-2009   #39 (mesaj-linki)
pln_

çalınan msn yi geri almak için hangi adrese mail atıyorduk?
Eski 02-01-2009   #40 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

pln_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çalınan msn yi geri almak için hangi adrese mail atıyorduk?
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
giriş, hesabıma, hotmail, yapamıyorum
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows xp ürün etkinleştirmesi yapamıyorum, yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 14-01-2009 22:44
Photoshop programında neden animasyon yapamıyorum? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 22-12-2008 02:53
Şifremi girdiğim halde foruma neden giriş yapamıyorum? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 19-11-2008 16:25
MSN Discovery'de ayar nasıl yapılır? bizimdeli Soru-Cevap 2 14-11-2008 00:12
BenDeniz - Yapamıyorum (Ft Harun Kolçak) KENCISii Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 10:30