| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum
hotmailim aktifmi degilmi nasıl ögrenebilirim.tşkr
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
merhaba ben mail leiim acınca internet explorer da acılıyor.ama ben başka bir tarayıcıda (google chrome) acılmasını istiyorum .yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |||||
fransızca açılıyor herseferinde hotmail adresimi ve şifremi girmek zorunda kalıyorum | |||||
|
| | #54 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum msn giriş sayfam açılmıyo ilk önce parametrehatası diyodu ama şimdi ne parametre diyo ne bişey basıyosun hiç bişi yok yine aynı
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
muhtemelen mozilla veya başka bi internet tarayıcı yüklemmissin... internet explorer ı aç.... seçenekler.... varsayılan tarayıcıyı explorer olarak işaretle... sorun kalkacaktır... | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
| ArkadaşLar aciL yardım...Msn de Mailimi Açamıyorum..
Arkadaslar bundan 15 gun once fln mailime rahat gırıyordum fakat sımdı gıremıorm Henüz gelen kutunuz yok Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun. Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz. böyle diyor ve msn neden mail kutuma tıklayınca outlook expres acılıor arkadaslar yardmcı olurmusunuz.. msn uzantım W.cn bı tane daha mailim vardı onada aynı sey oldu facebookdan mailler geliyordu ne yapabılırım?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| giriş, hesabıma, hotmail, yapamıyorum |
| hotmail giris, |
Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows xp ürün etkinleştirmesi yapamıyorum, yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 14-01-2009 22:44 |
| Photoshop programında neden animasyon yapamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 22-12-2008 02:53 |
| Şifremi girdiğim halde foruma neden giriş yapamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 19-11-2008 16:25 |
| MSN Discovery'de ayar nasıl yapılır? | bizimdeli | Soru-Cevap | 2 | 14-11-2008 00:12 |
| BenDeniz - Yapamıyorum (Ft Harun Kolçak) | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 10:30 |