MSN Messenger Geç Açılma Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-09-2008   #1 (mesaj-linki)
MSN Messenger Geç Açılma Sorunu

Merhaba değerli msxlabs yöneticileri ve üyeleri

Uzun zamandır Msn'nin bu geç açılma sorunu ile boğuşuyorum, ama bir türlü soruna cevap bulamadım. Baya bi gezindim nette ama kesin bi sonuç bulan çıkmadı. Ben de bunun mededini sizden umaraktan yazmaya karar verdim; Mmsn'nin geç açılma sebebi ve çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: Kişi sayısıyla veya sürümlerle veya işletim sistemi ile olan bi sorun değil, amsn ile hemen açabiliyorum. 2-3 sn'de ama normal Msn live ile bazen 1 dk üzeri açamıyorum...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 12-09-2008   #2 (mesaj-linki)
Peace_Bagcivan
Cvp: MSN Messenger Geç Açılma Sorunu

Ben 4 Arkadaş Kullanıyorum İnterneti İnternet BAglantımda Bır Sorun Yok Normal Sıtelere Rahatca Gırebılıyorum Fakat Msn Gırdıgım Saman 1 Dakıka Icınde Kendılıgınden Kapanıyo Ve Tekrar Baglanıyo Dogru Durust Öalısmıyo KabloyuSokup Yenıden Tajktım Ama Yıne Olmuyo Hata Neyden Kaynaklanıyo Acaba Bu Zamana Kadar Boyle Bır Sorunla Karsılaşmamıstım Lutfen Acıl Cevap
Eski 12-09-2008   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

sasemos adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba değerli msxlabs yöneticileri ve üyeleri

Uzun zamandır Mmsn'nin bu geç açılma sorunu ile boğuşuyorum, ama bir türlü soruna cevap bulamadım. Baya bi gezindim nette ama kesin bi sonuç bulan çıkmadı. Ben de bunun mededini sizden umaraktan yazmaya karar verdim; Mmsn'nin geç açılma sebebi ve çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: Kişi sayısıyla veya sürümlerle veya işletim sistemi ile olan bi sorun değil, amsn ile hemen açabiliyorum. 2-3 sn'de ama normal Msn live ile bazen 1 dk üzeri açamıyorum...
Geç açılma sorunu derken Windows Live Messenger işlemi mi geç başlıyor yoksa oturum açarken mi ciddi bir gecikme yaşıyorsunuz? Farklı adreslerde oturum açmayı denediniz mi? Aynı hesapta başka bir bilgisayarda da mı geç oturum açılıyor?

Peace_Bagcivan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben 4 Arkadaş Kullanıyorum İnterneti İnternet BAglantımda Bır Sorun Yok Normal Sıtelere Rahatca Gırebılıyorum Fakat Msn Gırdıgım Saman 1 Dakıka Icınde Kendılıgınden Kapanıyo Ve Tekrar Baglanıyo Dogru Durust Öalısmıyo KabloyuSokup Yenıden Tajktım Ama Yıne Olmuyo Hata Neyden Kaynaklanıyo Acaba Bu Zamana Kadar Boyle Bır Sorunla Karsılaşmamıstım Lutfen Acıl Cevap
Ağ ve modem ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Daha fazla teknik detay belirtirseniz çözüm önerisinde bulunmamız kolay olur.
Eski 12-09-2008   #4 (mesaj-linki)

merhaba dostumm öncelikle ilgin için teşekkür ederim bakınıyorumda dünden buya birtek sen ki kocaman bu forum sitesinde başka kimseler takılmıyo gibi neyse soruna gelelim

Windows Live Messenger oturumunu açmaya çalıştığımda geç açılma oluyor, bunu evde denediğinde ve sp2 le denediğimde 2-3 sn içerisinde açılıyor. Fakat işyerimde ve 6-7-8 farklı makinada ayrı ayrı denediğimde aynı zamanda sp3 lerde çok geç açma sorunuyla beraber 2-3dk gibi zaman da anca açılıyor (dön babam dön misali) bekle ki açılsınn...
Eski 12-09-2008   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

merhaba dostumm öncelikle ilgin için teşekkür ederim bakınıyorumda dünden buya birtek sen ki kocaman bu forum sitesinde başka kimseler takılmıyo gibi neyse soruna gelelim

Windows Live Messenger oturumunu açmaya çalıştığımda geç açılma oluyor, bunu evde denediğinde ve sp2 le denediğimde 2-3 sn içerisinde açılıyor. Fakat işyerimde ve 6-7-8 farklı makinada ayrı ayrı denediğimde aynı zamanda sp3 lerde çok geç açma sorunuyla beraber 2-3dk gibi zaman da anca açılıyor (dön babam dön misali) bekle ki açılsınn...
İş yerinizdeki ağda, internet bağlantısında bir kısıtlama olabilir. SP3'ün bu soruna neden olduğunu söylemek zor. Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı denediğinizde de sorun aynı mı?

Windows Live Messenger > Araçlar > Bağlantı ekranında ve Gelişmiş Ayarlar bölümündeki sınamalarda herhangi bir uyarı ile karşılaşıyor musunuz?
Eski 12-09-2008   #6 (mesaj-linki)

NeutralizeR arkadaşım bu saydığım olabilirlerden hiç biri olmadı hep geç açılma söz konusu sp3 düşünüyorum çünkü ben makinaya sp2 kurduğumda hiç problem yaşamadan sorun 1.2 sn içerisinde msn min açıldığını görüyorum fakat gel görki update yapıpda sp3 yükseltikten sonra msn kasım kasım kasılıyor

diye bilirsinki makinanın özellikleri düşük tam aksine 2 GB Ram
2.60.gh2 cpu ve 512 MB ekran kartı
Eski 13-09-2008   #7 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

NeutralizeR arkadaşım bu saydığım olabilirlerden hiç biri olmadı hep geç açılma söz konusu sp3 düşünüyorum çünkü ben makinaya sp2 kurduğumda hiç problem yaşamadan sorun 1.2 sn içerisinde msn min açıldığını görüyorum fakat gel görki update yapıpda sp3 yükseltikten sonra msn kasım kasım kasılıyor

diye bilirsinki makinanın özellikleri düşük tam aksine 2 GB Ram
2.60.gh2 cpu ve 512 MB ekran kartı
Bu gibi sorunlar genelde yerinde incelenmesi gereken sorunlar. PC'nize bir sanal PC yazılımı kullanarak ikinci bir işletim sistemi kurmayı deneyip onda kontrol edebilirsiniz. Mesela VMware'e SP3 olmayan bir XP kurabilirsiniz. Bu şekilde sorunun ağ-internet ayarlarından olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Eski 04-11-2008   #8 (mesaj-linki)
kushcu

arkadaşlar benim msn benim bilgisayarda çok zor açılıyor.açılırken en az yarım saat geçiyor ve bütün bilgisayarı kilitliyor.ben msn de virüs olabilir diye düşündüm ama denemediğim virüs programı kalmadı hala aynı.başka bilgisayarda deniyorum hemen açılıyor.ne gibi bi sorunu olabilir bilmiyorum bi fikri olan varsa lütfen bana yardım etsin yoksa bunun yüzünden format atıcam bilgisayara.
Eski 18-10-2009   #9 (mesaj-linki)
Misafir

ps açtıgımdan 5.dak sonra ınternet ve msn gelıyor sebebı nedır formatta attım ama cozemedım ag baglantısında sorun olabılırmı
Eski 2 Hafta Önce   #10 (mesaj-linki)
Scorpion_35 - avatarı
WLM 8.5 - Çok geç açılma sorunu.

Arkadaşlar msn 6-7 dakkada anca açıp, buda yetmezmiş gibi açdıkdan sonrada 3-4 dakka pc'ye kasma yapıyor, yani msn'i tam olarak açmam 10 dakikayı buluyo, pc den diğer başka hesaplarıda normal hesabım kadar olmasada normale göre geç açıyor, discovery ve plus yüklü ama onlarla bi alakası olduğunu zannetmiyorum sorun ne olabilir ?

Not: Msn'le beraber pc'de baya yavaşladı...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açılma, geç, messenger, msn, sorunu
msn cok gec aciliyor, msn gec aciliyor,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Geç Açılma Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu LicLqend MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 1 Hafta Önce 11:02
Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 4 Hafta Önce 00:26
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu erci MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 18-10-2009 00:06
Windows Live Messenger Donma Sorunu YaSıNSs MSN Teknik Destek/Bilgiler 56 17-10-2009 01:02
WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu jonysmith MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 04-07-2008 10:55