MSN Nick Sorunları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-11-2008   #1 (mesaj-linki)
udjat
MSN Nick Sorunları

öncelikle, sorumu sitee aradım ve bulamadım. eğer soruma tam cevap verebilen bi konu varsa moderatörler oraya yönlendirsinler. yoksa, açtığım her konuyu sitede cevabı var diye silmesinler lütfen.

msn de, nick kısmını nasıl uzatabilirim. ben biraz daha uzun nickler yazmak istiyorum ancak sığmıyo. nasıl yapabilirim bunu.

teşekkürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-11-2008   #2 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Nick hakkında bir sorum var

nickinizi uzatamazsınız bunun için herhangi bir program yazılım yoktur.mevcut karekrek sayısı kadar eklebilrisiniz daha fazlasına izin yoktur...
Eski 02-11-2008   #3 (mesaj-linki)
udjat
Cvp: MSN Nick Sorunları

anladım peki tamam sağolun
Eski 16-11-2008   #4 (mesaj-linki)
Messenger Hey yerde aynı nicki taşımıyor??

Arkadaşlar benım msn adresim aynı nıkı taşımıyor ayrıca kendımı engelledım engelımı acamıyorum acaba bundan mı dır.bı yardımcı olursanız sevınırım.bıktırdı benı bu adres
Eski 16-11-2008   #5 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Messenger Hey yerde aynı nicki taşımıyor??

fixer53 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar benım msn adresim aynı nıkı taşımıyor ayrıca kendımı engelledım engelımı acamıyorum acaba bundan mı dır.bı yardımcı olursanız sevınırım.bıktırdı benı bu adres

wlm seçeneklerinde gerekli ayarı yapmalısınız.eğer oturum açtığınız wlm lerde bu secenek aktif deilse mevcut görünümünüz taşınmaz.ayrıca wlm sürümleride aynı olmalı (7.5 - 8.0 - 8.1- 8.5 - 9.0) farklı wlm sürümlerinde nick taşınmıyor bazen...
sizin kendinizi engellemenizle alakalı bir sorun deil...
Eski 16-11-2008   #6 (mesaj-linki)

peki kendı engelımı kaldıramıyorum oyle bır secenek gelmıyor bununla ılgılı bır fıkrınız varmı ?
Eski 16-11-2008   #7 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

fixer53 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki kendı engelımı kaldıramıyorum oyle bır secenek gelmıyor bununla ılgılı bır fıkrınız varmı ?
wlm penceresinden araçlar>secenekler>gizlilik bölümünden adresinizi bulup engeli kaldırabilirsiniz...
Eski 26-12-2008   #8 (mesaj-linki)
hotmail harici msn adresine nick koyma

arkadaşlar hotmail harici msn adresine nasıl nick koyacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Eski 26-12-2008   #9 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: hotmail harici msn adresine nick koyma

kingoftheheaven adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar hotmail harici msn adresine nasıl nick koyacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
hotmail harici adresten nick değişikliği yapmanız için adresinizi onaylatmanız gerek;
inceleyiniz.

Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma
Eski 29-12-2008   #10 (mesaj-linki)
minasaytekin

arkadaslar nickimi değişik karekterlerde yazmak istiorum yardımcı olurmusunuz..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Nick Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick Carle (Nick Carle Kimdir? - Nick Carle Hakkında) KisukE UraharA Spor ww 2 23-02-2009 12:45
Nick Nolte (Nick Nolte Kimdir? - Nick Nolte Hakkında) estudiantes Sinema ww 4 10-08-2008 17:13
Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) estudiantes Müzik ww 1 07-07-2008 09:21
Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) careless_WhispeR Spor ww 0 11-09-2007 10:09
Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 0 23-02-2007 08:29