Herkese selamlar...Msn nickimin tamamını her harfini değişik renkte istediğim uzunlukta yapamıyorum ,yapmayı denedim son üç harf kala sınır geldi.Şöyle birşey oldu:
Sponsorlu Bağlantılar
[c=#970007][c=#880006][c=#750006][c=#620005][c=#4F0004][c=#330002][c=#170001] M[/c]S[/c]h[/c]a[/c]r[/c]i[/c]n[/c]gan Sondaki 'gan'ı renklendiremedim.Bu sondaki 'gan'ın her harfini nasıl renklendirebilirim?
Herkese selamlar...Msn nickimin tamamını her harfini değişik renkte istediğim uzunlukta yapamıyorum ,yapmayı denedim son üç harf kala sınır geldi.Şöyle birşey oldu:
Sponsorlu Bağlantılar
[c=#970007][c=#880006][c=#750006][c=#620005][c=#4F0004][c=#330002][c=#170001] M[/c]S[/c]h[/c]a[/c]r[/c]i[/c]n[/c]gan Sondaki 'gan'ı renklendiremedim.Bu sondaki 'gan'ın her harfini nasıl renklendirebilirim?
Alıntı
Kod, bu üsteki 7 görünümlü şeydir Yukardan kopyalayın cümlenizi bitirdiginiz yerde bu kodu yapıştırın
Örnek :
Seni sevdim gönülden anlamadın dilimden ahhh ahhh
Önemli not: örnek verdigimi kopyalayıp yapıştırırsanız olmaz sadece kodu kopyalıcaksınız.Daha sora cümlelerinizin sonuna yapıştırcaksınız hepsi bu
Önemli not 2: Koddan sora yazarken karakterler cıkabilir önemsemeyin yazmaya devam edin, tamam dedikten sora düzelicek
Bir Not Daha : BüYüCü ve ben ikimizde mozilla kullanmamıza rağmen kendisi kodu göremedi...Eğer sizde göremiyorsanız alıntı yapın gözükür veya seni sevdim gönülden yazısının yanında uzun cubuk var(explorer de kare cıkabilir) yanlızca onu kopyalayın