| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu
Merhaba arkadaşlar. msn listemdeki kişileri sürekli msn adresleri yada ad soyadları şeklinde görüyorum. görünen adlarını göremiyorum. format attım yenı msn kurdum hiçbirinde düzelmedi. aynı bilgisayarda msn plus ile 2 ayrı msn açıyorum. arkadaşın ve benım msnimi. onunkinde sorun olmuyor benımkınde oluyor. yanı programdan değil sorun. benim hesabımdan galiba. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. şuanki işletim sistemim windows7 x64 msn: 2009 - 14.0.8064.206 eklenti: sadece msn plus 4.81.0.358 | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu
yok mu yardımcı olabılecek kimse?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Windows Live Messenger'ın Seçeneklerinde ilgili seçeneğiniz nasıl işaretli? Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Düzen sekmesi > Kişileri etiketleme ölçütü > ?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Görünen adı seçtiğinizde kişiler için ne yazıyor? Kişi listenizdeki kişilerin ayrıntılarında adları ve soyadları yazıyor mu? Unutmayın ki bir kişi için rumuz ayarlamışsanız bütün seçeneklerinizden bağımsız olarak o kişi için her zaman rumuzu gösterilir. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
evett oldu.... msn herkese mail adresine göre rumuz eklemiş kendiliğinden. şimdi herkesin rumuzunu tek tek sildiğimde görünene adları çıktı ortaya. ama çok saçma o kadar kişiye benım rumuz eklemem imkansız çok teşekkür ederim.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
NE YAPMALIYIM CVP PLEASE | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ya aynen ya yardım edinn görünen adı değiştiremiyorumm isim yerinde msn adresim yazıyo değişmiyo oraya yazılmıyo etkin deillll YARDIM EDİNN!!!
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| msn de sorun yaşıyorum
benim msn imde bir kişi listemde olduğu halde kendi kendine çıkıyor siliniyo bi daha ekliyorum tekrar aynısı oluyor o çevrim içi olduğu halde ne ben nede o beni görebiliyor
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| görünen, kişi, listesi, messenger, msn, sorunu, İsim |
| msn isim, |
MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 2 Gün Önce 13:13 |
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 22 | 5 Gün Önce 04:28 |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| MSN 9'da kişi listesi sorunu nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 16 | 04-10-2009 20:26 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |