MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-05-2009   #1 (mesaj-linki)
MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu

Merhaba arkadaşlar. msn listemdeki kişileri sürekli msn adresleri yada ad soyadları şeklinde görüyorum. görünen adlarını göremiyorum. format attım yenı msn kurdum hiçbirinde düzelmedi. aynı bilgisayarda msn plus ile 2 ayrı msn açıyorum. arkadaşın ve benım msnimi. onunkinde sorun olmuyor benımkınde oluyor. yanı programdan değil sorun. benim hesabımdan galiba. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

şuanki işletim sistemim windows7 x64
msn: 2009 - 14.0.8064.206
eklenti: sadece msn plus 4.81.0.358
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-05-2009   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu

yok mu yardımcı olabılecek kimse?
Eski 31-05-2009   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Windows Live Messenger'ın Seçeneklerinde ilgili seçeneğiniz nasıl işaretli? Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Düzen sekmesi > Kişileri etiketleme ölçütü > ?
Eski 31-05-2009   #4 (mesaj-linki)

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger'ın Seçeneklerinde ilgili seçeneğiniz nasıl işaretli? Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Düzen sekmesi > Kişileri etiketleme ölçütü > ?

şu an görünen ad da. ad soyada alınca sadece 1-2 kişinin ismi küçük harfle yazılıyor o kadar.
Eski 01-06-2009   #5 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

arifnihat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
şu an görünen ad da. ad soyada alınca sadece 1-2 kişinin ismi küçük harfle yazılıyor o kadar.
Pekiyi Seçeneklerde ad-soyadını seçince adı küçük harfle yazılanlardan başkaları için ne yazıyor?

Görünen adı seçtiğinizde kişiler için ne yazıyor?

Kişi listenizdeki kişilerin ayrıntılarında adları ve soyadları yazıyor mu? Unutmayın ki bir kişi için rumuz ayarlamışsanız bütün seçeneklerinizden bağımsız olarak o kişi için her zaman rumuzu gösterilir.
Eski 01-06-2009   #6 (mesaj-linki)

evett oldu.... msn herkese mail adresine göre rumuz eklemiş kendiliğinden. şimdi herkesin rumuzunu tek tek sildiğimde görünene adları çıktı ortaya. ama çok saçma o kadar kişiye benım rumuz eklemem imkansız çok teşekkür ederim.
Eski 24-09-2009   #7 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
msn görünen ad sorunu
ARKADAŞLAR BEN KENDİ MSN İMDE KENDİ GÖRÜNEN ADIMI DEĞİŞTİREMİYORUM YANİ NİCK YAPAMIYORUM ORADA KENDİ MSN ADRESİM GÖRÜNÜYO, NİCK KOYCAĞIM YER ETKİN DEĞİL
NE YAPMALIYIM CVP PLEASE
Eski 3 Hafta Önce   #8 (mesaj-linki)
Misafir

ya aynen ya yardım edinn görünen adı değiştiremiyorumm isim yerinde msn adresim yazıyo değişmiyo oraya yazılmıyo etkin deillll YARDIM EDİNN!!!
Eski 1 Hafta Önce   #9 (mesaj-linki)
Misafir
msn de sorun yaşıyorum

benim msn imde bir kişi listemde olduğu halde kendi kendine çıkıyor siliniyo bi daha ekliyorum tekrar aynısı oluyor o çevrim içi olduğu halde ne ben nede o beni görebiliyor
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
görünen, kişi, listesi, messenger, msn, sorunu, İsim
msn isim,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu EfthaLia MSN Teknik Destek/Bilgiler 66 2 Gün Önce 13:13
WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 22 5 Gün Önce 04:28
Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 19-10-2009 00:26
MSN 9'da kişi listesi sorunu nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 16 04-10-2009 20:26
Msn live kişi listesi sorunu akin1 Arşive Kaldırılan Konular 2 16-08-2008 20:06