Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 02-08-2007   #6 (mesaj-linki)
caspersevimlihayalet
Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma

kardeş neden bir türlü sölemiyorsun nasıl olduğunu
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-08-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma

Alıntı:
Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum.
diye cevaplamıştım.
Eski 01-02-2008   #8 (mesaj-linki)
Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi

msn de aynı anda birden fazla kişiye ses görüntü yollama imkanımız olabilirmi

dll dosyalarının hepsini didik didik ettim ama hiç bi şey geçmedi elime

tek satır bile ilerleyemedim

bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım pls....
Eski 01-02-2008   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
fersend adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Buyrun:

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger'da böyle bir kısıtlama yok. Aynı anda istediğiniz kadar kişiye kamera açabilirsiniz, tabii sisteminiz ve bağlantınız kaldırabildiği sürece.

Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum.
Ancak birden fazla sesli bağlantı kurma imkanı var mı? Bunu ben de bilmiyorum.
Eski 05-02-2008   #10 (mesaj-linki)
Cvp: Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi Cvp: Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi

Alıntı:
fersend adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Sesli bir arama esnasında başka bir sesli arama yapmak çok kötü olmaz mı? İki yerden ayrı ayrı iki ses gelecek ve tek bir hoparlörden çalınacak, bu iki farklı sesi nasıl ayrıştırabileceksiniz?

Messenger bir kişiyle sesli arama yaparken başkalarına ya da aynı kişiye kamera göndermeye ve onların kameralarını göstermeye izin veriyor. Ancak Sesli bir arama sırasında başka sesli bir arama yapamadığınız gibi, Görüntülü Arama (sesli) sırasında kamera göndermeye dahi izin vermiyor. Ama sanırım başkalarının kameralarını görüntüleyebiliyorsunuz, tam deneyemedim.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn coklu cam acma, msn coklu kamera acmak, msn de 2 kişiye kamera açma, msn de aynı anda 2 cam açma, msn de cam ama, msn de coklu cam acma, msn de coklu kamera acma, msn de kamera açma, msn de çoklu cam açma, msn de çoklu kamera, msn de çoklu kamera açma, msn çoklu kamera, msnde çoklu cam açma, çoklu cam açma, oklu cam,
Konu Araçları

MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Avrupa Fatihi Aslanlar (Galatasaray) ByKatip Galatasaray 630 7 Saat Önce 14:21
Astroloji - Fallar - Kova NoRanynn Kova Burcu 222 8 Saat Önce 12:45
Zerrin Özer (Zerrin Özer Kimdir? - Zerrin Özer Hakkında) Mystic@L Müzik tr 7 18-04-2008 01:07
"D" Ön Harfli Terimler kompetankedi Felsefi Mevzular 0 08-10-2006 14:16
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.44249701 saniyede (44.44% PHP - 55.56% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR