| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma
kardeş neden bir türlü sölemiyorsun nasıl olduğunu
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Alıntı:
| ||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi
msn de aynı anda birden fazla kişiye ses görüntü yollama imkanımız olabilirmi dll dosyalarının hepsini didik didik ettim ama hiç bi şey geçmedi elime tek satır bile ilerleyemedim ![]() bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım pls.... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | ||
Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Alıntı:
Alıntı:
| |||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi Alıntı:
Messenger bir kişiyle sesli arama yaparken başkalarına ya da aynı kişiye kamera göndermeye ve onların kameralarını göstermeye izin veriyor. Ancak Sesli bir arama sırasında başka sesli bir arama yapamadığınız gibi, Görüntülü Arama (sesli) sırasında kamera göndermeye dahi izin vermiyor. Ama sanırım başkalarının kameralarını görüntüleyebiliyorsunuz, tam deneyemedim. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Avrupa Fatihi Aslanlar (Galatasaray) | ByKatip | Galatasaray | 630 | 7 Saat Önce 14:21 |
| Astroloji - Fallar - Kova | NoRanynn | Kova Burcu | 222 | 8 Saat Önce 12:45 |
| Zerrin Özer (Zerrin Özer Kimdir? - Zerrin Özer Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 7 | 18-04-2008 01:07 |
| "D" Ön Harfli Terimler | kompetankedi | Felsefi Mevzular | 0 | 08-10-2006 14:16 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||