| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma
Arkadaşlar msn de aynı anda 2 kişiye webcam acabilmek için ne yapmam gerekiyor...Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum....( Böyle bişey yok diyen arkadaşımda önce olup olmadığını araştırsa sevinirim ) Saygılar....
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Yardım PLS!!!Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma
slm 2 kisi ile ayni anda nasil görüsebiliniyor bana kisaca anlatabilirmisiniz tsk
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
izin vermiyor ama live messenger kullanıyorum?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma 7.5 te calısmıyormu? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
kardeş neden bir türlü sölemiyorsun nasıl olduğunu
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi msn de aynı anda birden fazla kişiye ses görüntü yollama imkanımız olabilirmi dll dosyalarının hepsini didik didik ettim ama hiç bi şey geçmedi elime tek satır bile ilerleyemedim ![]() bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım pls.... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn de çoklu ses görüntü olabilirmiMessenger bir kişiyle sesli arama yaparken başkalarına ya da aynı kişiye kamera göndermeye ve onların kameralarını göstermeye izin veriyor. Ancak Sesli bir arama sırasında başka sesli bir arama yapamadığınız gibi, Görüntülü Arama (sesli) sırasında kamera göndermeye dahi izin vermiyor. Ama sanırım başkalarının kameralarını görüntüleyebiliyorsunuz, tam deneyemedim. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| coklu kamera acma programi, msn de birden fazla cam acma, |
MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 02-02-2009 15:02 |
| Emre Altuğ - Kişiye Özel | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 16:09 |
| Ummadığım Anda | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 17-01-2008 19:59 |
| Istırap Zincirleri Aşiyan Yalan 3 Track Birden | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 14-01-2007 22:11 |