Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 17-05-2007   #1 (mesaj-linki)
MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma
Arkadaşlar msn de aynı anda 2 kişiye webcam acabilmek için ne yapmam gerekiyor...Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum....( Böyle bişey yok diyen arkadaşımda önce olup olmadığını araştırsa sevinirim ) Saygılar....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-05-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Yardım PLS!!! Cvp: Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Yardım PLS!!!
Alıntı:
serhat06_7 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar msn de aynı anda 2 kişiye webcam acabilmek için ne yapmam gerekiyor...Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum....( Böyle bişey yok diyen arkadaşımda önce olup olmadığını araştırsa sevinirim ) Saygılar....
Windows Live Messenger'da böyle bir kısıtlama yok. Aynı anda istediğiniz kadar kişiye kamera açabilirsiniz, tabii sisteminiz ve bağlantınız kaldırabildiği sürece.

Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum.
Eski 07-06-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma
slm 2 kisi ile ayni anda nasil görüsebiliniyor bana kisaca anlatabilirmisiniz tsk
Eski 09-06-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Cvp: MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma
izin vermiyor ama live messenger kullanıyorum?
Eski 09-06-2007   #5 (mesaj-linki)
7.5 te calısmıyormu?

Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
aynı anda 2 kişiye camera açma aynı anda birden çok msn açma birden fazla cam acma birden fazla cam açma birden fazla kişiye cam açma birden fazla kişiye cam açmak birden çok kamera açma cam açma kii kamerasn ama msn de aynı anda 2 cam açma msn de birden fazla cam açmak msn de birden fazla kişiye cam açma msn de kİŞİnİn cami olup olmadiĞi msn kamera açma msnde cam açma
Konu Araçları

MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Astroloji - Fallar - Kova NoRanynn Astroloji/Fallar 167 8 Saat Önce 10:05
Avrupa Fatihi Aslanlar (Galatasaray) ByKatip Galatasaray 604 1 Hafta Önce 13:48
Zerrin Özer (Zerrin Özer Kimdir? - Zerrin Özer Hakkında) Mystic@L Müzik tr 7 18-04-2008 01:07
"D" Ön Harfli Terimler kompetankedi Felsefi Mevzular 0 08-10-2006 14:16
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:53
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09477806 saniyede (65.17% PHP - 34.83% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR