| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Mobile Hesabını Silme
Merhaba Ben msn çevrimdışı girdiğimde hareketli gözükmek istemiyorum çevrimdışı ikin hareketli gözüküyorum bunun için bu adresteki MSN Mobile Hotmail İle Her Yerde E-Postanızı Alın - MSN Aygıt Ayarları MSN Mobile Hesabınızı Silme başlığındaki işlemleri yapmama rahmen hala hareketli gözüküyorum. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler bu arada hotmail yada windowslive uzattılı bi mail kullanmıyorum xxxxxxxxxxxx@yahoo.com yani yahoo adresimle msn bağlanıyorum... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hesabını, mobile, msn, silme |
| hotmail adresini silme, |
MSN Mobile Hesabını Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler... | NeutralizeR | NeutralizeR says | 18 | 2 Hafta Önce 16:27 |
| Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır? | Necaty | Soru-Cevap | 8 | 4 Hafta Önce 13:11 |
| Net passport hesabını nasıl iptal edebilirim? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 04-10-2009 03:32 |
| Güçlü Soydemir - Hesabını Kim Verecek | Daisy-BT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-09-2009 23:33 |
| 4 ayrı MSN hesabını aynı yerde görme imkanı var mı? | aksoylu | Soru-Cevap | 1 | 19-06-2009 18:04 |