MSN Mobile Hesabını Silme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-10-2009   #1 (mesaj-linki)
MSN Mobile Hesabını Silme

Merhaba

Ben msn çevrimdışı girdiğimde hareketli gözükmek istemiyorum çevrimdışı ikin hareketli gözüküyorum bunun için bu adresteki MSN Mobile Hotmail İle Her Yerde E-Postanızı Alın - MSN Aygıt Ayarları MSN Mobile Hesabınızı Silme başlığındaki işlemleri yapmama rahmen hala hareketli gözüküyorum. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler bu arada hotmail yada windowslive uzattılı bi mail kullanmıyorum xxxxxxxxxxxx@yahoo.com yani yahoo adresimle msn bağlanıyorum...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hesabını, mobile, msn, silme
hotmail adresini silme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Mobile Hesabını Silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler... NeutralizeR NeutralizeR says 18 2 Hafta Önce 16:27
Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır? Necaty Soru-Cevap 8 4 Hafta Önce 13:11
Net passport hesabını nasıl iptal edebilirim? Misafir Soru-Cevap 1 04-10-2009 03:32
Güçlü Soydemir - Hesabını Kim Verecek Daisy-BT Türkçe Şarkı Sözleri 0 10-09-2009 23:33
4 ayrı MSN hesabını aynı yerde görme imkanı var mı? aksoylu Soru-Cevap 1 19-06-2009 18:04