| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Reklamlarından Kurtulmak İçin Farklı Bir Yöntem
Yamalarla veya programlarla yaptığımız işi bu defa farklı şekilde nasıl yaparızı anlatacağım. Makinenizin windows dizininde "hosts" dosyasını aratın (1-2 kb lık küçük bir dosyadır) Dosyayı sağ tıklayarak herhangi bir metin editörüyle (notepad veya wordpad) açın .İçine en alta şu satırı ilave edin : 0.0.0.0 rad.msn.com kaydedin ve çıkın. bu işlemle hem messengerdaki reklamlar kapanacak , hem de mailinizi açtığınızda sağda solda sayfada görülen reklamlar bloke olacaktır. Daha hızlı bir şekilde posta kutunuza erişmek mümkün olacak. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Reklamlarından Kurtulmak İçin Farklı Bir Yöntem Uğraşmaya gerek yok buyrun 30 sn içinde reklamlardan kurtulun. Kişisel ayarlar > Güvenlik > Bu Paylaşılan bir bilgisayar olduğundan sekmelerimi görüntüleme. Bu seceneği içaretleyin ve uygulayın. Reklamlardan kurtuldunuz. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Reklamlarından Kurtulmak İçin Farklı Bir Yöntem
hayır arkadaş ondan bahsetmiyor rad.msn.com adresinden gelen herşey görünmez oluyor....
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
üstteki ni uyguladım işe yaradı görüntü kirliliği yapıyor ama genede güzel | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
oyle bi dosya yok..
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
var... şu kodu başlat çalıştıra> yapıştırın.. Kod: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Son Düzenleyen Blue Blood; 17-09-2006 @ 16:03. | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
slm arkadaşlar peki göz kırpmaları olan bölüm varya ordaki reklam olan göz kırpmalarını nasıl yok edebiliriz bilgisi olan varmı sanırım bilen yok neyse ben bir ara yapmıştım ama şimdi cözemedim Son Düzenleyen Blue Blood; 20-09-2006 @ 19:34. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Bu konu başlığında tümüyle farklı bir reklam çözümünü anlattık. | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
messenger 8 kullanıyorum
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
denedim hiçbişey olmadı.bşieyde bi yanlışlık var ama neeeea
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| farklı, kurtulmak, msn, reklamlarından, İçin, yöntem |
MSN Reklamlarından Kurtulmak İçin Farklı Bir Yöntem Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilimsel Yöntem (Bilimsel Araştırma Yöntemleri) | Blue Blood | Bilim | 2 | 20-09-2008 14:53 |
| Selçuk Yöntem (Selçuk Yöntem Kimdir? - Selçuk Yöntem Hakkında) | MaKaLeLe | Sinema tr | 2 | 16-09-2008 00:11 |
| Edebiyat İncelemelerinde Yöntem | Asi-BeL | Edebiyat | 1 | 29-05-2008 12:07 |
| Türbidimetrik Yöntem ile Sülfat Tayini | Tiglon | Çevre Bilimleri | 0 | 23-11-2007 12:11 |
| Sosyolojide Kullanılan Yöntem ve Teknikler | KENCISii | Sosyoloji | 0 | 20-11-2007 11:16 |