@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-03-2006   #1 (mesaj-linki)
Alex_Taylor
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak)

xxx@passport.com uzantılı adres almak için buyrun arkadaşlar.

Not:Bu aldığınız e mail hesabı ile yanlızca msn oturumu açabilmektesiniz.e-mail posta kutunuz olmucaktır.Adres için doğrulama yapılmasına da gerek yoktur.Microsoft güvencesi ile.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-07-2006   #2 (mesaj-linki)
oLchY
Cvp: xxx@passport.com Sahibi Olmak İçin. (@passport.com uzantılı email adresi almak)

aman ne geregi var yaaa. bisürü mail sitesi var al birinden gec. sonu passport olunca noluyo ki?
Eski 06-07-2006   #3 (mesaj-linki)
Alex_Taylor
Cvp: xxx@passport.com Sahibi Olmak İçin. (@passport.com uzantılı email adresi almak)

oLchY adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aman ne geregi var yaaa. bisürü mail sitesi var al birinden gec. sonu passport olunca noluyo ki?
Sizin Söylediğiniz Yöntemlerle Mail Alıp Mail Yollayamıyorsunuz.
Bununla Birlikte Mail Kutuna Ulaşabiliyorsun.
Diğerleri Hesabın Aktif Olmasını Beklemiyorsun
"E-Posta Adresi Doğrulanamadı" Gibi Bir Görüntü Olmuyor
Eski 18-02-2007   #4 (mesaj-linki)
zippir_velet
Cvp: @passport.com Sahibi Olmak İçin. (@passport.com uzantılı email adresi almak)

cokk guzell benceee
Eski 16-03-2007   #5 (mesaj-linki)
gokhan42
slm Sahibi Olmak İçin. (@passport.com uzantılı email adresi almak)

benim ismim gökhan ark. örnek {Gokhan@soyismim))))) böyle nasıl msn açabilirim yardımcı olurmusunuz..

acil lazım....
Eski 17-03-2007   #6 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: slm Sahibi Olmak İçin. (@passport.com uzantılı email adresi almak)

gokhan42 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim ismim gökhan ark. örnek {Gokhan@soyismim))))) böyle nasıl msn açabilirim yardımcı olurmusunuz..
acil lazım....

BURADAN

Açılan sayfada "
Evet, e-posta adresim kullanılsın" seçeneğini işretleyin ve ileri deyin. Gereken bilgileri yazdıktan sonra hesabınız açılır ama sadece MSN de kullanabilirsiniz. MSN'de de nickiniz sadece ÖrN: Gokhan@soyisim.xx (E-Posta Adresi Doğrulanmadı) olarak görünür... Bu adresi doğrulayamazsınız. Ta ki Microsoft bununla ilgili bir düzenleme yapana kadar...

Saygılarımla
Eski 12-06-2007   #7 (mesaj-linki)
coskun
xxx@msn.com

bende var o xx@msn.com msn açma

tşk lerinizi bekliyorum
coskun_kan@msn.com

Son Düzenleyen coskun; 12-06-2007 @ 21:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 02-07-2007   #8 (mesaj-linki)
kelvin
Cvp: @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı email adresi almak)

evet cok güzel
Eski 04-09-2007   #9 (mesaj-linki)
betarix
Cvp: @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı email adresi almak)

ya benim kendi adima ornek olarak bay@bayan.com isimli msn adresimle mailde almak istiyorum bunu nasil yapacagim yardimci olursaniz sevinirim
Eski 04-09-2007   #10 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

betarix adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya benim kendi adima ornek olarak bay@bayan.com isimli msn adresimle mailde almak istiyorum bunu nasil yapacagim yardimci olursaniz sevinirim
Alırsınız, ancak doğrulayamazsınız.
Nickinizde Adres doğrulanmadı yazar, mail alamazsınız.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
passport com, www passport com,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Last AirBender MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 2 Hafta Önce 10:09
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 52 3 Hafta Önce 20:47
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 17 3 Hafta Önce 12:11
@passport.com'a Gelen E-Mail'i yönlendirmek mustafakalinc MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 30-08-2009 11:08
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 101 07-11-2007 08:53