MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-08-2007   #1 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası

Hata Kodu 80072EFD : MSN Messenger'daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne bağlanmanızı önlüyor olabilir.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
  1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
  2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
  3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın.
  4. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
İsteğe Bağlı:
  1. Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın.
  2. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin.
  3. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın. Tamam'ı tıklatın.
  4. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin.

Son Düzenleyen Blue Blood; 12-09-2007 @ 15:16.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-08-2007   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: 80072efd hatası

srht_d adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar benim msnye bugün itibari ile bi şeyler oldu sürekli 80072efd hatası verip duruyor onar diyorum ve bana;

sistem dosyanızda ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler var.windows live massenger uygulamasının sistem dosyanızı temizlemesini istermisiniz.

gibi bir uyarı veriyor. evet de desem hayırda desem düzelmiyor. kaldırıp tekrar kurduğum halde gene olmadı. çözüm yolunu bilen varsa yardım edebilirmi...

şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
Kaspersky Anti-Virus sisteminizde yüklü mü? Onu kapatıp yeniden oturum açmayı dener misiniz?

Başka güvenlik yazılımları da yüklüyse geçici olarak hepsini devre dışı bırakın.
Eski 06-08-2007   #3 (mesaj-linki)

vayyy kardeş çok sağol ama bir sorum daha olacak;

kaspersky yüklü ve kapatınca açtı ama bu antivirüs sürekli kapalımı duracak yoksa bi hal çaresi varmı tekrardan ilgine teşekkür ederim...
Eski 06-08-2007   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

vayyy kardeş çok sağol ama bir sorum daha olacak;

kaspersky yüklü ve kapatınca açtı ama bu antivirüs sürekli kapalımı duracak yoksa bi hal çaresi varmı tekrardan ilgine teşekkür ederim...
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin. Ben çok uzun zamandır Kaspersky kullanıyorum, bu sorunu hiç yaşamadım. Kaspersky'nin Windows Live Messenger'ı engellememesi gerek.
Eski 06-08-2007   #5 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin. Ben çok uzun zamandır Kaspersky kullanıyorum, bu sorunu hiç yaşamadım. Kaspersky'nin Windows Live Messenger'ı engellememesi gerek.

maalesef yine engelledi
Eski 06-08-2007   #6 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

maalesef yine engelledi
Hangi sürümünü kullanıyorsunuz Kaspersky'nin? Windows Live Messenger'ı Settings > Trusted Zone > Trusted Applications listesine eklemeyi deneyin.
Eski 07-08-2007   #7 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hangi sürümünü kullanıyorsunuz Kaspersky'nin? Windows Live Messenger'ı Settings > Trusted Zone > Trusted Applications listesine eklemeyi deneyin.

kardeş çok sağol sanada zahmet verdim dediğini yaptım gene olmayınca kasperskyı kaldırdım yerine nod32 yi kurdum şimdilik düzeldi inşallah bi daha yapmaz...

zaman ayırdığın için tekrar sağol...
Eski 16-08-2007   #8 (mesaj-linki)
Cvp: 80072efd Hatası

bu kaspersky le benimde başım belada gerçekten güçlü bir antivirüs ama benim msn plus live'mi açmıyor,naomi filteri kuruyorum ama bilgisayarı açıp kapattığımda onu trojan olarak görüp kafasına göre siliyor ne yapcam anlamadım
Eski 29-08-2007   #9 (mesaj-linki)
c0lin - avatarı
80072efd Hata Kodu

arkadaşlar msnde 80072efd kodu
geçenler msnden virüs bulaşmışrı kaspersky la temizledim sonra dedin wlm yi kaldırıyım baştan kurayım kurdum bu hatayı vermeye başladı

Birde discovery hatası
Eski 29-08-2007   #10 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: 80072efd Hata Kodu

80072efd No'lu Hata Kodu icin;

1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
4. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse
Windows Live Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
6. Yeniden Windows Live Messenger'da oturum açmayı deneyin.

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? inceleyiniz.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
80072efd hatasi, 80072efd msn hatasi, kod 80072efd,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 38 1 Hafta Önce 20:20
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası trantmurat MSN Teknik Destek/Bilgiler 108 25-09-2009 03:05
MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 13-03-2009 19:18
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03