| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Hata Kodu 80072EFD : MSN Messenger'daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne bağlanmanızı önlüyor olabilir. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
İsteğe Bağlı:
Son Düzenleyen Blue Blood; 12-09-2007 @ 15:16. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 80072efd hatasıBaşka güvenlik yazılımları da yüklüyse geçici olarak hepsini devre dışı bırakın. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 80072efd hatası
vayyy kardeş çok sağol ama bir sorum daha olacak; kaspersky yüklü ve kapatınca açtı ama bu antivirüs sürekli kapalımı duracak yoksa bi hal çaresi varmı tekrardan ilgine teşekkür ederim... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 80072efd hatası | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: 80072efd hatası
kardeş çok sağol sanada zahmet verdim dediğini yaptım gene olmayınca kasperskyı kaldırdım yerine nod32 yi kurdum şimdilik düzeldi inşallah bi daha yapmaz... zaman ayırdığın için tekrar sağol... | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 80072efd Hatası
bu kaspersky le benimde başım belada gerçekten güçlü bir antivirüs ama benim msn plus live'mi açmıyor,naomi filteri kuruyorum ama bilgisayarı açıp kapattığımda onu trojan olarak görüp kafasına göre siliyor ne yapcam anlamadım
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| 80072efd Hata Kodu
arkadaşlar msnde 80072efd kodu geçenler msnden virüs bulaşmışrı kaspersky la temizledim sonra dedin wlm yi kaldırıyım baştan kurayım kurdum bu hatayı vermeye başladı Birde discovery hatası | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 80072efd Hata Kodu 80072efd No'lu Hata Kodu icin; 1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın. 2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın. 3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar. 4. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın. 5. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse Windows Live Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır. 6. Yeniden Windows Live Messenger'da oturum açmayı deneyin. MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? inceleyiniz. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| 80072efd hatasi, 80072efd msn hatasi, kod 80072efd, |
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 1 Hafta Önce 20:20 |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 3 Hafta Önce 17:07 |
| MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | trantmurat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 108 | 25-09-2009 03:05 |
| MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 13-03-2009 19:18 |
| MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:03 |