| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası
Arkadaşlar bende sorunu şöyle çözdüm: C:\Program Files\MSN Messenger'de olan msnmsgr Ad Değiştir yapıb sonuna 2 ekliyorsun yani şöyle msnmsgr2 ve çıkıyoruz yeniden C:\Program Files\MSN Messenger'e giriyoruz ve artık msnmsgr ve msnmsgr2 olarak 2 msn simgesi oluşmuş oluyor ve msnmsgr2 olanı sağ tıklayıb gönder // masaüstü yapıyoruz sonra masaüstündekinin adın istersiniz Windows Live Messenger'de koya bilirsiniz artık Windows Live Messenger çalışmış olacak. ![]() Eğer versionu yenilemek isterse ve siz bunu istemezsiniz bununda çaresi var: Windows Live Messenger simgesini sağ tıkla ama önce saat'ın yanından kapatın sağ tıklatdıkdan sonra Özellikler sonra Uyumluluk ve ordan Bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır karşısındakı kutunu işaretle ve Windows 2000'i seç ve tamam de sonra Windows Live Messenger simgesini tikladıkda kurulma başlayacak bitmesin bekleyin bitdikden sonra artık Windows Live Messenger çalışacak, güle güle kullanın. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
80070057 kardeş bu sorunu çözebilirmisin (belirtilen e-posta adresi olmadığından yada hizmet kullanılamadığından windows live messenger beta oturumu açamadı)( diyo) | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
1 sefer için oluyor,sonrakiler de gene aynı
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası
ya arkadaşlar doğru dürüst kalıcı bir çözümğ yokmu bunun ya ... ben messenger 9 u kullanıyor ismini cismini neyini değiştirirsen değiştir hiç bşy olmuyor ![]() başka bir hesaba giriş yapmaya çalıştığımda giriyor asıl bağlanmak istediğim hesaba girmiyor ya !! Son Düzenleyen hhmercan; 25-01-2009 @ 17:21. Sebep: eksik yazı vardı | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
internete bağlanamıyorum şu hata kodunu verdi hata kodu:80072ee7
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Aynı sorunla bende karşılaştım. DNS ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. Bunun için "TRKY-DnsAyar" adlı programı öneririm.. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
"bütün forumlarda yazan yöntemleri denedim hiçbiri olmadı" diyorsanız size son çözüm: eğer msn'e giremediğiniz anda rapidshare premium üyeliğinizle rapid upload manager'ı kullanıyorsanız, upload bittikten sonra veya bitmeden önce rs upload manager'ı kapatıp öyle deneyin. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Re: MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası
öncelikle bilgisayarda gizli olan dosyalarını görünür hale getirin... (bilmeyen googlede gizli dosyaları görünür hale nasıl getirilir baksın) Daha sonra Winxp için anlatıyorum... C:\Documents and Settings\BILGISAYAR KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts BILGISAYAR KULLANICI ADI = bu kısım bilgisayarınızın oturum ismidir. Başlat a tıkladıgınızda En üstte yazan isimdir yani... Ali, Veli, Ofis Bilgisayarı... vs artık ne yazıyorsa... Windows Live Contacts klasörüne ulaştığınızda MSN nin kapalı olduğuna yani saatin yanında simgesinin olmadığına dikkat edin eğer simge var ise sağ tık "ÇIKIŞ" yapın ve kökten kapatın. Windows Live Contacts klasörü içerisindeki bütün dosyaları silerek MSN nizi Resetleyin. Otomatik harıtlatmalar zarar görmeyecektir. Bütün sorunlarınız çözülecektir. Saygı ve sevgilerimle RHT Dark Lord | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
windws_uodate 80070057
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ee7, hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows |
| 80070057 hata kodu, |
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 2 Hafta Önce 20:20 |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 3 Hafta Önce 17:07 |
| MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 31 | 12-10-2009 02:05 |
| MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | trantmurat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 108 | 25-09-2009 03:05 |
| MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 13-03-2009 19:18 |