| | #1 (mesaj-linki) |
Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
ArkadasLar bu sorunu verdıqınde herkes dıokı yanı butun forumLarda dns ayarLarını faLan kontor edın bekLeyın ama ben bekLeyemedım kurdum kaLdırdım yok bı caresı buLamadım..ama ondan once yanı sorundan once yapmaya caLıstıqım Hem Lıve messenqere hemde 7.5 surumunu beraber caLıstırmaktı..yanı her ıkısınıde kurmaktı kurdumda fakat sonrasında bu hata kodu geldı sonra 7,5 kaldırdım acaba bundan mı dıerek ztn kendımde sacma buldum yıne duzelmedı Lıve messengeren dosyaLarını masa ustune kesıp yapıstırmıstım ve onLarı qerı c ye attım kısa yoluda masa ustune attım tabıkı qırdım baqLandım..Denemek acısından Lıve messengeri tekrar kurdum fakat yıne aynı hata kodu qeLdı oncesınde c ye attıqım Msn Messenger2 yazdıqım kLasorun kısa yolundan qırdıqımde sorunsuz baqLandım Ve tamamen bunuda kaLdırdım sonrasında Yıne Lıve Messengere kurdum ve yıne aynı hata kodu qeLdı..pLus ı kurdum ıste yenıden 0 dan basladım aNlıcanız sonra c dekı Msn Messenger Klasorunun adını deqıstırım oLe Msn Messenger2 yazdım ve duzeLdı su anda sorunsuz sekıLde kuLLAnmaya basLadım ama neden kLasor adı deqısınce duzeLıor bıLmıorum Son Düzenleyen ahmetgns; 18-02-2008 @ 20:17. Sebep: hellboy:İlgili konu ile birleştirildi.., ahmetgns:Kalın yazı inceltildi... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası
msn messenger dosyasının adını msn messenger2 olarak değiştirdim sorun düzeLdi ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası
gerçekten de öyle... adını değiştirince bağlandı. çok garip...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 80072ee7, 80072ee7 hata kodu, 80072ee7 hatası, 80072ee7 msn hata, 80072ee7 msn hata kodu, 80072ee7 msn hatası, hata 80072ee7, hata kodu 80072ee7, hata kodu: 80072ee7, hata kodu:80072ee7, msn 80072ee7 hata kodu, msn 80072ee7 hatası, msn hata 80072ee7, msn hata kodu 80072ee7, msn hatası 80072ee7, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||