Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 15-08-2007   #1 (mesaj-linki)
Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası

Hata Kodu 80072ee7 :
Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
  1. Başlat --> baglan --> tüm baglantıları gösteri seçin.
  2. Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin.
  3. Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-08-2007   #2 (mesaj-linki)

ArkadasLar bu sorunu verdıqınde herkes dıokı yanı butun forumLarda dns ayarLarını faLan kontor edın bekLeyın ama ben bekLeyemedım kurdum kaLdırdım yok bı caresı buLamadım..ama ondan once yanı sorundan once yapmaya caLıstıqım Hem Lıve messenqere hemde 7.5 surumunu beraber caLıstırmaktı..yanı her ıkısınıde kurmaktı kurdumda fakat sonrasında bu hata kodu geldı sonra 7,5 kaldırdım acaba bundan mı dıerek ztn kendımde sacma buldum yıne duzelmedı Lıve messengeren dosyaLarını masa ustune kesıp yapıstırmıstım ve onLarı qerı c ye attım kısa yoluda masa ustune attım tabıkı qırdım baqLandım..Denemek acısından Lıve messengeri tekrar kurdum fakat yıne aynı hata kodu qeLdı oncesınde c ye attıqım Msn Messenger2 yazdıqım kLasorun kısa yolundan qırdıqımde sorunsuz baqLandım Ve tamamen bunuda kaLdırdım sonrasında Yıne Lıve Messengere kurdum ve yıne aynı hata kodu qeLdı..pLus ı kurdum ıste yenıden 0 dan basladım aNlıcanız sonra c dekı Msn Messenger Klasorunun adını deqıstırım oLe Msn Messenger2 yazdım ve duzeLdı su anda sorunsuz sekıLde kuLLAnmaya basLadım ama neden kLasor adı deqısınce duzeLıor bıLmıorum

Son Düzenleyen ahmetgns; 18-02-2008 @ 20:17. Sebep: hellboy:İlgili konu ile birleştirildi.., ahmetgns:Kalın yazı inceltildi...
Eski 16-09-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası

msn messenger dosyasının adını msn messenger2 olarak değiştirdim sorun düzeLdi
Eski 25-11-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası

gerçekten de öyle... adını değiştirince bağlandı. çok garip...
Eski 21-01-2008   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
ŞeYHTaN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn messenger dosyasının adını msn messenger2 olarak değiştirdim sorun düzeLdi
Evet sizin yapmış olduğunuz şekilde bende yaptım ve adını değiştirince girdi, Bağlantıyın katkısı varmı yokmu bilmiyorum ama adını değişince hemen giriş yapabildim...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
80072ee7, 80072ee7 hata kodu, 80072ee7 hatası, 80072ee7 msn hata, 80072ee7 msn hata kodu, 80072ee7 msn hatası, hata 80072ee7, hata kodu 80072ee7, hata kodu: 80072ee7, hata kodu:80072ee7, msn 80072ee7 hata kodu, msn 80072ee7 hatası, msn hata 80072ee7, msn hata kodu 80072ee7, msn hatası 80072ee7,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08544207 saniyede (57.17% PHP - 42.83% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR