| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Oyunları ile ilgili Sorunlar
s.a. Msn 8.5 siteden yükledim , daha önceleri hangi versiyonda olduğunu bilmiyorum ama msnde oyunlar kısmında tavla vardı , şu andaki versiyon olan 8.5 e yüklenebiliyor mu? yüklenmiyorsa hangi versiyonda vardı. ve son olarak eğer faklı bir program kullanılarak yükleniyorsa hangi program olduğunu öğrenmek istedim. teşekkürler. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||||||
| msn'de oyunlar ve aktiviteler açılmıyor Msn de oyunlar listesine tıkladığımda
Başka birinin (örnegin Encarta) aktivite davetiyesini kabul ettiğimde de şu hatayı veriyor:
Nasıl düzeltebilirim? Yardım edin. | |||||||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn'de oyunlar ve aktiviteler açılmıyor
Az önce hiçbir şey yapmama rağmen bir bilgisiyarımda denediğimde ikisi de açıldı. Kendi kendine oldu. Fakat kalıcı olacağını sanmıyorum. Diğer bilgisayarımda ise sorun hala devam ediyor. Bunun bir çözümü yok mu? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oyunları ile ilgili Sorunlar
Bugün anladım ki sorun WLM de değil bazı msn adreslerimdeymiş. Başka msn adreslerimde sorun yok.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
- Farklı bir hesapta oturum açtığınız zaman oyunlar açılıyor mu ? - Daha önce açılıyor muydu oyunlar ? - Directx sürümünü kontrol et - Ekran kartının kurulu olduğundan emin ol, gerekirse tekrar kur.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Bende de bazı oyunlar açılmıyor Hata Ayıklayıcısı diye bir ekran çıkıyor,iki adresimde de denedim aynı sorun devam etti.Daha önce de açılmıyordu galiba yeni eklenen oyunlar.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oyunları ile ilgili Sorunlar- Ekran kartının kurulu olduğundan emin ol, gerekirse tekrar kurun. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
bende arkadaşıma davet ediyorum ama arkadaşım da gözükmüyo
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn de oyun acilmiyor, msn de oyunlar acilmiyor, msn oyunlar acilmiyor, msn oyunlari acilmiyor, msn tavla acilmiyor, |
MSN Oyunları ile ilgili Sorunlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Göç Üzerine Psikolojik Sorunlar | Gabriella | Psikoloji ve Psikiyatri | 0 | 12-11-2008 19:23 |
| Okuldaki sorunlarla nasıl başedebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 08-11-2008 23:45 |
| Limewire'de Yaşanan Sorunlar | espanyoool | PC/Internet Teknik Destek | 7 | 06-11-2008 15:05 |
| Zamir - Psikolojik Sorunlar (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 02-04-2008 09:46 |